BlackBerry Ltd (BB)

ostsin eelmisel nädalal 68 pealt aga nüüd on selline langus ,et kas oleks mõistlik uuesti müüa kuna ikka vajub.

Mis põhjustel sa ostsid ja kui kaua on plaanis hoida?
vaatasin graafikut ja siis tuli hea uudis,et pankadele tuleb toetus ja kui kõik roheliseks läks siis arvasin,et olen õigel teel.
Jälle mingi naljamees. Ühest Kaidokesest on küllalt.
to cuubik sa rohkem pomised nina alla aga midagi asjalikku nagu ei tulegi?
keegi ei saa siin sulle midagi asjalikku ja konkreetset ytelda, elementaarne viisakus ei luba lihtsalt...
teada värk
tom100, praegu on väga halb aeg müügiks. Kui tegemist on järgmise kuu söögirahaga, siis pead muidugi oma RIMM positsiooni maha müüma, kuid kui kannatab oodata, siis säilita rahu, uuri firma viimast majandusaruannet, tutvu kodulehega, uuri sektori arengutrende - siis peaks saama mingi esmase pildi, mis lähiaastatel toimuma hakkab. Pane siia foorumisse mõned numbrid ka, mis sulle muljet avaldasid, siis on, mille üle edasi diskuteerida.
Mina näiteks pole sugugi kindel, et RIMM 3 või 5 aasta pärast veelgi madalamal tasemel on.
miski arvamus
tänu sulle ouna ants ega ma ei tahakski praegu müüa just seda mõtlesingi,et kui vajub veelgi sügavamale sohu siis oleks müünud aga jälle madalamalt tasemelt uuesti üles ostnud.
ma ise ei usu, et saab veel väga palju langeda, kuid ma võin sügavalt eksida. Vaatame pikemat perspektiivi!
tom100, kui sul rahaga kiiret ei ole, siis uuri esmalt firmat ja sektorit, siis on aega otsustada.

yahoo näitab PEG Ratio (5 yr expected): 0.44
PEG alla 1 näitab, et aktsia on allahinnatud (loomulikult tuleb arvestada, et kasv ei pruugi jätkuda samas rütmis, mis eelmisel viiel aastal).
ma arvan, et müü ära ja kui läheb 68ni jälle siis osta.
ja korda oma teguviisi 5x, ehk lõpuks saad aru, et tippe ei osteta ja põhju ei müüda
ja keda huvitab mingi faking uudis?
aga selline varjant ,et osta praegu juurde ?
Kui sa ostsid, siis sa kindlasti mõtlesid eelnevalt välja, miks sa seda tegid ja kuidas su edasised plaanid positsiooniga on. Vastavalt nendele plaanidele ka tegutse.
palju tänu vastuste eest need olid abiks .
Crameri 2009. aasta üheks ostuks on RIMM. Ma ei usu, et tehnoloogiasektori aktsiatega tulevikus midagi kaootilist juhtuks, minu arust on nad praegu lihtsalt alahinnatud ja neid saab odavalt kätte. Aga see vaid minu arvamus...
Asi vist ikka konkurentsis. Kui iPhone ja Nokia , eriti esimene, selles segmendis kõvasti varvastel talluvad, siis on ikka valus küll.
ma lugesin mingist ingl.k MSM-st arvamust "iphone on poosetajatele, blackberry on äritegijatele". Põmst vist loeb ka see mingil määral, et paljud suured firmad on ostnud RIM-i käest kohe alguses selle serverilahenduse millega push e-mail alguse sai ja päris klaviatuuriga harjunud nö. vanakooli inimesed ehk eelistavad harjunud UI-ga aparaate. Kui arvestada, et blacberryd lähevad samuti väiksemaks ja stiilsemaks siis ehk polegi see iphone ja nokia risk nii suur.
mnjah ei leia vist seda posöör vs. user juttu kuid leidsin selle:
RIM the biggest winner for Q2 smart phone market share
No Iphone, G-phone, Blacberry, Nokia more to come, kõik tahavad saada samalt turult ampsu.
Probleem ei ole mitte selles et nad üksteiselt turuosalisi ära tõmavad vaid nad tõmbavad hinnad ja proffitid alla.