Bercman Technologies (BERCM)

Bercmani aktsiate kauplemise algust on oodata juba teisipäeval (06.07.2021). Börsiteade
Aga millal saab hakata Bercmani aktsiate ostuordereid sisestama? Praegu veel pole see minu meelest ei LHV-s ega SEB-s võimalik.
"Wandendulles"
Aga millal saab hakata Bercmani aktsiate ostuordereid sisestama? Praegu veel pole see minu meelest ei LHV-s ega SEB-s võimalik.

aga tee üks suuuur order, siis pole täna veel vaja alustada, võid rahulikult esmaspäeva hommikust toksima hakata ..
"misti"
"Wandendulles"

aga tee üks suuuur order, siis pole täna veel vaja alustada, võid rahulikult esmaspäeva hommikust toksima hakata ..

Ega ma täpselt sellest vastusest aru ei saa, aga mulle paistab siit iroonia, sarkasm vms. Kui see nii on, siis ega see ilus pole: inimest võiks ikkagi aidata, mitte teda välja naerda. Pealegi usun ma, et ma pole ainus, kellel selliste asjadega kogemust pole. Kui vastus on aga tõsiselt mõeldud ja mina olen lihtsalt liiga rumal selle mõistmiseks, siis vabandan praeguse postituse eest. Ühtlasi oleks ikkagi tore, kui keegi selgitaks, kuna neid ordereid siis sisestama hakata saab.
LHV-s saab ordereid sisestada alates täna õhtul umbes kella viiest.
[quote="Wandendulles"][quote]"misti"
"Wandendulles"

vabandust, ei olnud tõesti suurem asi kalambuur, lihtsalt see õhtune veiniteema .. arvuti taga olgu ka nulltolerants
Mis aktsiaga on ikka tegimist? Mul swedi porfellis on EE3801076409, börsil on aga EE3100076407. Tehingut teha ei õnnestu.
Võib ju proovida BERCM-i. Ülejäänud kauplevad sellega :-)
Lihtsalt on võimatu müüa portfellis asuvaid Bercman aktsiaid, need on nagu mitte kaubeldavad
"ziper"
Lihtsalt on võimatu müüa portfellis asuvaid Bercman aktsiaid, need on nagu mitte kaubeldavad

Sama, klienditoest tuleb ainult mingit virtsa stiilis et "proovige Müüa"
LHV-s sai ilusti maha lükata.
"Codecci"
LHV-s sai ilusti maha lükata.

SEB, LHV teised kõik toimivad

Swed ainsana mähib
Ei tea jah, mida nad seal korraldavad. Varasemalt tulid divikad ka õigel päeval üle, nüüd 1-2 päeva hiljem.
Uurisin asja. Nasdaqist öeldi, et küsige oma pangast. Swedist vastus, et börsil mingi kala ja neile on vale ISIN koodiga vigur edastatud.
Meenub hiljutine juhtum USAst kus sai teatud aktsiaid vaid müüa vahepeal. Osta ei saanud :)
Nüüd siis oleme koduturul samas kohas. Kui need Swedi kliendid ka müüma saavad hakata siis hoidke alt :) seniks vaid ostame.
VBL hiljem oleme tänulikud et müüa ei saanud....

Rahu. 9 on palju maksta täna, investorid! Huvitav firma, aga peab tõestama end veel et sinna jõuda.

"abesiki"
Rahu. 9 on palju maksta täna, investorid! Huvitav firma, aga peab tõestama end veel et sinna jõuda.

Häda selles ongi, et eelkirjutanud nõustuvad Sinuga, kuid Swed kaitseb oma kliente tormaka käitumise eest :D
Ei hoia hinda enam, kas Swedis sai kraan lahti?
Finantsinspektsioon hakkas abesiki turumanipulatsiooni uurima.
"lindprii"
Ei hoia hinda enam, kas Swedis sai kraan lahti?

Esimene SWED-i müük oli 10:10:04
Ostud juba avaoksjonilt.

2021-07-06 10:10:04 EUR 8.80 5 AUTO SWBT - SWBT
2021-07-06 10:10:04 EUR 8.80 10 AUTO LHV - SWBT
2021-07-06 10:10:04 EUR 8.80 20 AUTO YHI - SWBT
2021-07-06 10:10:04 EUR 8.80 20 AUTO YHI - SWBT
2021-07-06 10:10:04 EUR 8.80 15 AUTO LHV - SWBT
:D ei osta hetkel, pigem müün