sorry, enda jutus kah kirjavead sees :-(
Kuskilt uudistest jäi ka silma, et hiljuti olla avatud ööklubi, mille avamispeol olla viibinud suisa 30 inimest. Seda oleks tahtnud näha! :-D
Ehh, sai kunagi 7 aastat tagasi reklaam tehtud ühele suurimale linnuliha tootjale. Peale fotosessiooni lõppu küsis pilte vaatav blond turundusjuht ainult ühte: "Kust te NII ILUSAD ja KALIID GUCCI KINGAD leidsite???!"

taksidermist, nalja ei tee mitte kirjavead (kuigi ka see on kergelt arusaamatu, pole midagi lihtsamat kui lasta tekst kellelgi keeleoskajal üle vaadata) vaid läbinähtav amatöörlus ja pingutatud püüe olla midagi, mida tegelikult välja ei kanta. Tõeliselt glamuursed kohad ei reklaami end selliste diletantlike loosungitega. Põlve otsas valmistehtud odav käkk noh, nagu me tihti näeme Eestis.
Ausalt öeldes vaadake nt klubipileti hinda.
Kui nt saab tasuta sisse,siis on kõik põhjakihid esinadatud ka süstlavennad.Et peab vaatama,et kuskil süstla otsa ei lendaks..
Kui pilet on 100eeku,siis võib eeldada,et ellimineeritakse need narkomaanid. ja mõned räuskavad bemmivennad
Kui pilet on nii 300+,siis ellimineeritakse nn padunoored ja hakkab ka nn ülikondades vendi tekkima.
1k+ juba glamuur ja koorekiht
Huvitav oleks,mis juhtuks siis,kui meestele on pilet nt 500 ja naistele tasuta?
Kui nt saab tasuta sisse,siis on kõik põhjakihid esinadatud ka süstlavennad.Et peab vaatama,et kuskil süstla otsa ei lendaks..
Kui pilet on 100eeku,siis võib eeldada,et ellimineeritakse need narkomaanid. ja mõned räuskavad bemmivennad
Kui pilet on nii 300+,siis ellimineeritakse nn padunoored ja hakkab ka nn ülikondades vendi tekkima.
1k+ juba glamuur ja koorekiht
Huvitav oleks,mis juhtuks siis,kui meestele on pilet nt 500 ja naistele tasuta?
privador
Siis on kokteil. Nagu šampus Vana Tallinnaga.
Siis on kokteil. Nagu šampus Vana Tallinnaga.
Tuleb välja, et GK religiooni pole suunatud ainult mees sugule, isegi tütarlaste seas kogub nende ideoloogia populaarsust. Eks õige GK koorub õigest munast. http://www.jah.ee/article.php?id=4104501&language=ee&page=1
Ei, šampus vana Tallinnaga on päris joodav kraam. Pigem siis juba võrrelda seda tulise seljankasupiga, kuhu on 100 grammi valget viina sisse kallatud :)
privador,
siis on kõne soolise võrdõiguslikkuse nõunikule.
siis on kõne soolise võrdõiguslikkuse nõunikule.
neve: Kas eesti mehed on need, kellele läheb korda ainult ilus nöolapp, kondine tagumik ja tehistissid ta elus ning mingid muud väärtused neid vastasoo puhul eriti ei koti.
Eee... kas see pidi olema retooriline küsimus? Tegelikult tahaks näha sellist meest, kes suudab tulla lagedale avaldusega "naiste juures hindan ma eelkõige sisemist ilu" või "hingesoojus on minu jaoks tähtsam kui välimus", ilma, et tal seejuures suunurk tõmblema hakkaks või köhatus peale tuleks. :P
Eee... kas see pidi olema retooriline küsimus? Tegelikult tahaks näha sellist meest, kes suudab tulla lagedale avaldusega "naiste juures hindan ma eelkõige sisemist ilu" või "hingesoojus on minu jaoks tähtsam kui välimus", ilma, et tal seejuures suunurk tõmblema hakkaks või köhatus peale tuleks. :P
soolise võrdõiguslikkuse volinik on juba öelnud, et kui mehed peavad maksma ja naised saavad tasuta, siis on see hea... positiivne diskrimineerimine.
Kurat oleks seda teadnud, et selline parem kraam käib kohtades kus on 1keek+ pilet siis oleks siukestesse kohtadesse läinud mitte 10see 100+ kohta ühe öö jooksul.
PeaLik see oli jah retooriline küsimus, sest lugedes sinu ironiseerivat kirjatükki,siis sealt vastuseks midagi uut ei tuleks.
Mina olen näinud ja tunnen mehi, kes seda lauset öeldes ei köhi ega tõmble. Ja mitte ainult ei ütle, vaid ka elavad oma elu selle järgi.
Mina olen näinud ja tunnen mehi, kes seda lauset öeldes ei köhi ega tõmble. Ja mitte ainult ei ütle, vaid ka elavad oma elu selle järgi.
A mis siin ikka pirsutada, olgu või sea v... , peaasi, et inimese küljes ja ei tõmbleks ega köhataks seal, kus pole vaja :)
Kahjuks pean nentima et siin foorumis vohab desinformatsioon ja valeinfo ehk suurem osa kirjutajatest on oma info x.o. peost kokku pannud kollase netisaidi elu24 algaja fotograafi ja ajakirjaniku soperdusest.
Siin on asjast professionaali pildid:
http://www.maksimtoome.com/gallery/xo-spider/01/
Ja infoks et sissepääs toimub kutsetega, pilet on põhimõtteliselt ainult suvaiise kontingendi eemalehoidmiseks.
Loodan et te oma investeerimisotsuseid ei tee samasuguse lambinfo põhjal :-)
Siin on asjast professionaali pildid:
http://www.maksimtoome.com/gallery/xo-spider/01/
Ja infoks et sissepääs toimub kutsetega, pilet on põhimõtteliselt ainult suvaiise kontingendi eemalehoidmiseks.
Loodan et te oma investeerimisotsuseid ei tee samasuguse lambinfo põhjal :-)
Mis desinformatsiooni sa, kallo, silmas pead? Vaatasin need pildid üle ja ei saa aru, mis osas nad varem nähtutest erinesid...
Aa, killukese infot sain sult siiski kätte: nüüd tean, et suvaline kontingent on need inimesed, kes ei ole X.O. peo piltidel. :)
Ega sa, kallo seda tõsiselt mõelnud?
Küsimus polnud mitte piltide kvaliteedis vaid GK-des, kes muuhulgas oma tegevuse käigus ka sellele üritusele on sattunud.
Kas ta sinna kutsuti või ostis ennast sinna - see enam tähtsust ei oma.:)
Küsimus polnud mitte piltide kvaliteedis vaid GK-des, kes muuhulgas oma tegevuse käigus ka sellele üritusele on sattunud.
Kas ta sinna kutsuti või ostis ennast sinna - see enam tähtsust ei oma.:)
mnjaa, rikkad ja ilusad ainult kohal, aktsiadorke ei kutsutud.
Isegi Uhke Olga pesitses ühel pildil.Jõuab see ka igale poole...