VLB on võtnud vist turu-tegemise rolli :)
Muide, DDB saab alles homsest kauplema hakata.
hea, peab homme ringi vaatama, kas kusagil neid ordereid ka näha on. Võib teoreetiliselt üsna oluliseks saada ning täitsa huvitav ju niisamagi. HEX-i lehelt näeb turusügavust ka vist täies mahus, likviidsemate puhul võib Powertrader sabad ära lõigata.
Kas keegi teab, miks ei saa Snorasega kaubelda?
Gomes
Leedu kombe kohaselt trading halted 3 päeva (T+3 loogika) enne aktsionäride koosolekut ...
Leedu kombe kohaselt trading halted 3 päeva (T+3 loogika) enne aktsionäride koosolekut ...
tänud
Püütsin täiendad positsiooni ...
Orderid nii müügi kui ostu poolel OMX lehel nähtavad ja mõtlesin miks tagasi loobib orderit
Orderid nii müügi kui ostu poolel OMX lehel nähtavad ja mõtlesin miks tagasi loobib orderit
Tegu kül juba vana uudisega: http://market.ee.omxgroup.com/?pg=details&instrument=LT0000101925&list=3&tab=news&news_id=205336
Äkki kegi seletaks lahti sellise asja: 5. To increase the authorized capital of the bank by 20 000 000 (twenty million) litas up to
157 267 200 (one hundred fifty seven million two hundred sixty seven thousand two hundred)
litas, by means of public issue offering of registered preference non-voting shares with
non-cumulative dividends of 10%. The total amount of the new emission of shares is 2 000 000
(two million) ones, nominal value of each is 10 (ten) litas, the total nominal value of the
new emission is 20 000 000 (twenty million) litas.
Each share of the new emission costs 10 (ten) litas, total cost is 20 000 000 (twenty million)litas.
To authorize the Board of the Bankas SNORAS AB to specify the order and conditions of the new
emission issuing.
Äkki kegi seletaks lahti sellise asja: 5. To increase the authorized capital of the bank by 20 000 000 (twenty million) litas up to
157 267 200 (one hundred fifty seven million two hundred sixty seven thousand two hundred)
litas, by means of public issue offering of registered preference non-voting shares with
non-cumulative dividends of 10%. The total amount of the new emission of shares is 2 000 000
(two million) ones, nominal value of each is 10 (ten) litas, the total nominal value of the
new emission is 20 000 000 (twenty million) litas.
Each share of the new emission costs 10 (ten) litas, total cost is 20 000 000 (twenty million)litas.
To authorize the Board of the Bankas SNORAS AB to specify the order and conditions of the new
emission issuing.
http://market.ee.omxgroup.com/?pg=details&instrument=LT0000101925&list=3&tab=news&news_id=205497
Bankas Snoras AB Other information 17.03.2006
Profit for the year 2006
We inform that AB bank Snoras’ plan is to earn 45 million LTL (13.03 mln. EURO) net profit.
Oootavad 10% tõusu (kasumi kasvu), kuidas sellesse suhtuda?
Profit for the year 2006
We inform that AB bank Snoras’ plan is to earn 45 million LTL (13.03 mln. EURO) net profit.
Oootavad 10% tõusu (kasumi kasvu), kuidas sellesse suhtuda?
gomes
tagasihoidlik prognoos, muidugi kasv peab olema rohkem kui 10%
tagasihoidlik prognoos, muidugi kasv peab olema rohkem kui 10%
Seda minagi :)
Kas olen valesti aru saanud, aga kas mitte Snoras iga kuu ei pidanud üllitama tulemusi ...
Ma kül ei näe selle aasta kuude tulemusi ...
Kas olen valesti aru saanud, aga kas mitte Snoras iga kuu ei pidanud üllitama tulemusi ...
Ma kül ei näe selle aasta kuude tulemusi ...
Konvervatiivne prognoos jah. Samas juurde Snorase poolt ka kommentaar, et võivad kasumiprognoosi aasta jooksul ka tõsta.
Lisaks plaanib Vene suuromanik see aasta osaluse 49% pealt 66%-ni viia.
KUST LUGESID?
KUST LUGESID?
pole veel seda snorast ostnud kuna langust oodanud.kui ma ukio ja sabi langust enam ei oota siis snoras võib nii 50 peale veel sattuda.kui nüüd venelased osalust suurendavad siis ei oska enam öelda.
samas arvan et need leedu pangad on ühed kindlamad investeeringud baltikumis.
samas arvan et need leedu pangad on ühed kindlamad investeeringud baltikumis.
bns
Snoras bank continues expanding as it is in talks on acquiring a bank in Cyprus and plans to open branches in Brussels and Prague. The bank is also negotiating on bank acquisitions in Russia and Estonia
Snoras plaanib pangaostu Eestis @aripaev
Menace
Millised on võimalikud variandid panga ostuks Eestis?
Minu arust tõenäoliseim, et ostetakse Tallinna Äripank, Eesti Krediidipank vast järgmine võimalik kandidaat, kuid juba väheusutavam. SBM on hiljuti omanikuvahetuse läbi teinud ja arvatavasti uuele ringile ei lähe.
Millised on võimalikud variandid panga ostuks Eestis?
Minu arust tõenäoliseim, et ostetakse Tallinna Äripank, Eesti Krediidipank vast järgmine võimalik kandidaat, kuid juba väheusutavam. SBM on hiljuti omanikuvahetuse läbi teinud ja arvatavasti uuele ringile ei lähe.
Hiljuti lisandus pangandusmaastikule veel üks uus tegija - BIG Pank. Vähemalt nimi on vägev..