Baltika (BLT1T)

See Baltika aktsia hind tundub nagu klassikaline surnud kassi põrge, aga loodame, et ei ole. Mina olen sealt ikka midagi ostnud.
"MSM"
See Baltika aktsia hind tundub nagu klassikaline surnud kassi põrge, aga loodame, et ei ole. Mina olen sealt ikka midagi ostnud.

Pier 1 põrkas ka, aga kahjus pidin matustel osalema.
Millest võib olla baltika akstialangus täna ligi 15%?
"Anni"

Aga millest oli ralli viimasel kuul?
"Anni"

Veidralt vähe jah. Loogiline hind oleks tagasi ca 0.2 peale ehk -50%
Võimalik, et langus on seotud uue logo kavandiga.
Oleks tulnud teha nii, et nool näitab üles.

Kuuldavasti pidi vaid Ivo Nikkolo bränd alles jääma. Milleks üldse selline logo?
See on see, kui brändi looja vaatab liiga kaua pudelit :)
Ma oletan Anette itsitas vaikselt, veetes 30 sek. MS Paintiga seda käkki meisterdades.
Grupi saidil 3 riidebrändi järgi hetkel. Maitea kas 'Baltman' tõesti müüb... kusagil Leedu maakohas?
Näib jah nii.
"Anette"
Võimalik, et langus on seotud uue logo kavandiga.

Mingi uus trend?
ERR, "Aktuaalne Kaamera": Eesti rõivatööstuse situatsioon hetkel.
-- Erinevalt kunagistest Baltika juhtide väidetest, et uued tulijad ei ole konkurendid, ütles Guido Pärnits, et H&M ja Zara tulek Eesti turule mõjutas Baltikat tugevalt negatiivselt.
-- Sangari käive kukkus seoses koroonaga (?) 5,7 miljonit eurolt 2019 aastal 1,6 miljoni peale 2020 aastal. Keegi ei vaja viisakaid triiksärke.
https://www.err.ee/1608118345/kohalikud-armastatud-moetoostusettevotted-maadlevad-ellujaamise-nimel
Müüsid Montoni brändi hiinlastele a olümpiariided ikka selle alt. Veider....

Ja teatasid reedel taas kahjumist ja saabuski nädala lõpus kevadine ilm :D
Oma katkematus soovis soetada rattavarustust, komistasin ma juba mõned aastad tagasi sellise nalja otsa...

www.montonsports.com

"Karum6mm"
Oma katkematus soovis soetada rattavarustust, komistasin ma juba mõned aastad tagasi sellise nalja otsa...

Samad hiinlased selle Baltika-montoni vist ära ostsidki.

Eelmise aasta juunis kohtu poolt kinnitatud saneerimiskava kohaselt kujundati ümber 30 võlausaldaja nõuded kogusummas 12,21 miljonit eurot. Nõuete vähendamise rahaline mõju on kokku viis miljonit eurot ja see kajastub Baltika 2020. aasta kasumiaruandes muu ärituluna.
Vanemad börsilolijad: kas Baltika on üldse kunagi ajaloos maksnud dividendi? Mina ei mäleta ja minu otsing ei tuvasta ka, aga äkki teen siiski liiga
"Schlagbaumm"
Vanemad börsilolijad: kas Baltika on üldse kunagi ajaloos maksnud dividendi? Mina ei mäleta ja minu otsing ei tuvasta ka, aga äkki teen siiski liiga

Yahoo Finance ütleb, et on maksnud.

Ohjah muidugi, eelmine imede aeg 2005-2007, mis siis kõik ära ka ei juhtunud. Igal juhul aitäh, ma ise ei taibanud YFist vaadatagi.