deepsky
Tegelikult on neid kommentaare häbematult vähe siiani olnud, ilmselt suudame Balti turgude korraliku katmist alustada lähemate kuude jooksul kui valmivad analüüsid Balti nimekirja ettevõtete kohta - hetkel töös need
Ja homme seminar
Palun, kas keegi selgitaks SAB1L 23. septembri koosoleku päevakorda. Ei ole tehnises inglise keeles eriti tugev. Saan ma õieti aru, et seal otsustatakse, millises propotsioonis müüakse uusi aktsiaid hinnaga 1,7LTL aktsonäridele? Kui nii, siis mis kuupäeva seisuga peab aktsiad omama? Või ka seda otsutatakse siis?
Bankas Snoras AB 8 kuu puhas kasum oli LTL 27,208 millionit. 2005 plaan on teenida LTL 40 millionit puhas kasumit, niiet hetkel väga täpselt graafikus. Sellisel puhul P/E =ca 12.
Hoolimata sellest et Snoras on prognoosiga graafikus on viimased päevad aktsia alla liikunud. Kas oodati paremaid tulemusi?
Täna on väga suur käive Snaige aktsiaga tehtud. Suurim päevakäive alates jaanuarist 2004.a.
12.09.05 laekus mulle nullhinnaga mingi ports SAB aktsiaid. Nii umbes 12% olemasolevate arvust. Ma ei solvunud. :) Aga võiks keegi seda siiski selgitada?
kriipc
nii SAB jagas oma üle tulud
nii SAB jagas oma üle tulud
increase of the authorized capital
Kui ei eksi siis märtsi keskel kukkus aktsia päevaga ca 10% (hind oli siis ca 3,35 langes 3,05), täiendavate aktsiate emiteerimisest oligi põhjustatud hinna langus. Nüüd sai iga 100 aktsia omanik lisaks 12 aktsiat.
Kui ei eksi siis märtsi keskel kukkus aktsia päevaga ca 10% (hind oli siis ca 3,35 langes 3,05), täiendavate aktsiate emiteerimisest oligi põhjustatud hinna langus. Nüüd sai iga 100 aktsia omanik lisaks 12 aktsiat.
Krt :\, ma küll ei saand midagi (SABi), oskab keegi kommenteerida.....
Ou sorry postituse pärast, siis ma veel ei omanudki SABi, ......
Eile toimus Balti Turgude seminar. Huvilisi paistis päris palju olevat, saal oli täis. Seminar oli hea, kuigi mitte veel suurepärane :). Vahetu vestlus aga Kristjani ja Hennoga andsid küsimutele piisavad vastused :). Seega pluss LHV klienditeenindusele.
Kampaania "#7 SOODNE LAEN aktsiate tagatisel" muutub reaalsemaks. 12% laen ei ole kuigi soodus, lähiajal lubatakse 8% või veelgi vähem. Lühiajalise võimenduse kasutamiseks on see juba arvestatav.
Kampaania "#7 SOODNE LAEN aktsiate tagatisel" muutub reaalsemaks. 12% laen ei ole kuigi soodus, lähiajal lubatakse 8% või veelgi vähem. Lühiajalise võimenduse kasutamiseks on see juba arvestatav.
Ootan ka, et võimenduse eest küsitaks vähem, kui 12 %.
veel üks huvitav aktsia paistab olevat KNF1L
TA analüüsi järgi täitis praegu gap'i, tõusumeeleolu.
huvitav, kas leiab paralleele MNF'ga
TA analüüsi järgi täitis praegu gap'i, tõusumeeleolu.
huvitav, kas leiab paralleele MNF'ga
Miks SAB1L-ga kauplemine peatatud on?
Täna on Sialiu Bankas (SAB1L) aktsiaga kauplemine peatatud, börsiteade juba 12.09.2005 tuli selle kohta
On September 20, 2005 Automatic Order Matching will be suspended in ORS of
Siauliu Bankas AB (code of securities 10225)(ticker SAB1L).
Due to general meeeting of shareholders (to be held on 23-09-2005)
Increase of the authorized capital out of supplementary contributions.
(Resolutions of the Board of the VSE as of September 12, 2005).
On September 20, 2005 Automatic Order Matching will be suspended in ORS of
Siauliu Bankas AB (code of securities 10225)(ticker SAB1L).
Due to general meeeting of shareholders (to be held on 23-09-2005)
Increase of the authorized capital out of supplementary contributions.
(Resolutions of the Board of the VSE as of September 12, 2005).
Inimese mälu lühike. Tänud!
Powertraderisse pilk ütleb järgmist:
OST MÜÜK
SLB 4,18 1109 VLB 4,10 325
OST MÜÜK
SLB 4,18 1109 VLB 4,10 325
Ehh... oleks pidanud eraldi ridadele kirjutama - oleks arusaadavam:)
Tallinna Kaubamajal hea hoog sees...+13%