Balti Börs

on huvitav kas homme saab Linas edasi liikuma voi ei. imelik päev oli täna
RTF magusate tulemustega väljas.
päris head tulemused jah. pe-ks juba poole aasta baasil ca 5
RTF müügipool tühi, 15% limiit vastas
Mul on selline tunne, et RTF tõmbab LSC-d ka üles
Kas keegi oskab kommenteerida, miks Šiaulių bankas sellises languses on? Teistel pangaaktsiatel Leedus on jätkuvalt tõusutrend.
SAB on languses sest ta emiteerib veel aktsiad hinnaga 1.7 lt. koik kes omavad Sab saavad ostma seda hinnaga, aga veel keegi ei tea kui palju - 1/4 voi 1/5 kogusest mis omavad.
naiteks kui sul on 1000 siis saad ostma 200.
septembri lõpus tuleb otsus Sab-ast.
oodatakse et hind kukkub kuni 3,2-3,4 lt
kas keegi saab kommenteerida mis on Linasega tana?
eilse uudised olid neutralsed nagu aru sain
Vabandust lolluse pärast, aga mis see siis otseselt tähendab, et kui ma oman näiteks 1000 SABi siis saan 200 SABi osta hinnaga 1.7ga .
gribah yep

linas tana jälle +14% juba
Mida arvata Snaige aktsiast? Vaatan tehnilist ja aktsia on ilusti 200 päeva libiseva keskmise peal.
Olen ilmselt samas seisus SABga nagu Gribah. Ilmselt pole mõtet müüa SAB kui saab 1,7 ga juurde osta. Kas keegi oskab täpsemalt kommenteerida SAB täiendavat aktsiaemissooni? Kuidas see LHV kaudu 1,7 ga ostmine peaks reaalselt käima?
seller, SAB1L täiendavate aktsiate müügi otsus võetakse vastu SAB1L aktsionäride koosolekul septembri lõpus ja peale seda saab öelda mis ja kuidas ...
23. septembril peetava aktsionäride üldkoosoleku päevakava

23. septembril peetava SAB1L aktsionäride üldkoosoleku päevakava
P.S. Eelmine link ei tööta, sorry.
Mazeikiu Nafta +4,80% ... Brazauskas meeting with Lukoil chaiman Alegperov

Lukoil siis peamine kandidaat Yukos Finance B.V. 53.70% osaluse ostuks ettevõttes, formaalse heakskiidu peab andma 40,66% osalust omav Leedu riik.
Henno, suured tänud, et on hakanud tilkuma kommentaare ka Balti turul toimuva kohta! Seos kampaaniaga?
Mazeikiu Naftal tuli päris hea ostuorder 11.00lt peal sisse..