Autonumbrid, rehvid ja kuld

132 874 eurot rahva raha läinud ja keegi ei vastuta.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120337474/linnud-roojasid-lamborghini-tais-rotid-tegi-mercedesesse-pesa-riik-maksis-roogatu-kahjutasu
Ma ei tea minu esimene mõte selles kaasuses oli et mingi linnavalitsuse remonditöökoja vend sõidab Lamboga ringi ja kellelgi ei teki küsimusi?
"siretsch"
Ma ei tea minu esimene mõte selles kaasuses oli et mingi linnavalitsuse remonditöökoja vend sõidab Lamboga ringi ja kellelgi ei teki küsimusi?

Loomulikult ei teki mingeid küsimusi. Küsimused tekiks siis kui vend sõidaks mingi odava rahvaautoga (et ega äkki sisekontrollist ei ole)
Võin ka oma kogemustest rääkida. Varastati mult kord mootorratas. No ikka juhtub. Politsei leidis ratta üles. Au ja Kiitus. Aga kuni "asja" uuriti (vargast narkomaanil oli lõpuks lõplikus kohtuotsuse 30+ kuriteoepisoodi) ja kuni kohus asja arutada võttis ja kuni süüdimõistev otsus langetati. Kõik see aeg seisis ratas politseiparklas lageda taeva all, nii nagu ta kurjaka kaasosalise garaažist kätte saadi, osaliselt laial tõmmatud, sadul üleval jne. Ilma käes. Ületalve.
Nojah, mis sa teed, kui pole "piisavalt garaaže hoiustamiseks".
Meenub nii mõnegi kahjukannataja samalaadne kurtmine, kus kurjategijatelt kätte saadud sõidukit hoiustatakse parklas lahtise katuseluugiga, kuni "asjaolude selgumise" ja "süüdismõistva kohtuotsuseni" (milline võib omajagu aega minna).
Elu on meil selline :(
Aga nagu näha, kui sa pole lihtlabane kannataja vaid ikka altkäemaksukunn ja saadad advokaadi proksile peale, siis kohe jutt muutub :)
"siretsch"

Nagu vanadelt autoärikatelt kuulda on olnud, siis küsimusi tekkis juba 90te lõpus kui õline töömees käis sulas paarisaja tuhande krooniseid autosid ostmas.
"Freddy"
"siretsch"

Nagu vanadelt autoärikatelt kuulda on olnud, siis küsimusi tekkis juba 90te lõpus kui õline töömees käis sulas paarisaja tuhande krooniseid autosid ostmas.

Mul sõber töötas 90ndatel auto varuosade poes, ühel kenal päeval sisenes politseimundris kodanik ja soovis tellida isiklikule autole miskit veermiku juppi - ütleme pooltelje otsa vms.
Sõber siis ütles hinna ja ühtlasi soovitas: parem oleks tellida 2 ja mõlemal pool korraga ära vahetada, kuigi see on kallim ...
Politseinik katkestas jutu ... vaata mu paguneid, mul pole kunagi rahast puudus ...
"vaits"
132 874 eurot rahva raha läinud ja keegi ei vastuta.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120337474/linnud-roojasid-lamborghini-tais-rotid-tegi-mercedesesse-pesa-riik-maksis-roogatu-kahjutasu

Maksumaksja vastutab ja maksab selle kinni.
Tuttav krüptokaupleja, kahjuks mitte mina, sulges eile oma suurima ja pika(kaks kuud) positsiooni. Mis ma oskan öelda, palju õnne!
Jaguar go woke, aga õnneks suudab maailm veel adekvaatselt reageerida sellistele asjadele.
https://finbold.com/jaguar-stock-price-tumbles-amid-woke-ad-backlash/
https://youtu.be/RYrIfL78F2M
"decibel"
Jaguar go woke, aga õnneks suudab maailm veel adekvaatselt reageerida sellistele asjadele.
https://finbold.com/jaguar-stock-price-tumbles-amid-woke-ad-backlash/
https://youtu.be/RYrIfL78F2M

Hea lugu, decibel, mis näitab, et reklaamidel, mis panevad maailma endast rääkima (any marketing is good marketing) pole mingit seost aktsiahinna muutustega:

Is the new Jaguar ad behind the Tata stock drop?
Zooming out, however, reveals there is likely no connection between the flamboyant commercial and the stock market drop. To begin with, Jaguar is one of many subsidiaries of Tata Motors, meaning the shares’ fortunes are not reflective of a single company. Furthermore, the downtrend started already in August.

Indeed, since August, Tata stock has fallen 30%, dwarfing the 1% 24-hour drop. Additionally, Jaguar’s latest commercial was unveiled on November 19, which is simultaneously one of the few days in recent weeks to feature a discernible rally.

Kuna karlsson siin muudkui sonib VÄIKESEST autost, siis juhin lugupeetavate tähelepanu sellele, et Mazda on meid rõõmustanud üliseksika väikeautoga, millest kõik Reviewerid suisa ülivõrdes räägivad.

2 Likes

Karlssonite ja muude roheliste rõõmuks on ungineurid meile sellise toreda elektrilise poekäru teinud. Sedas võiks isegi mulle elektrikad meeldima hakata.

1 Like

Noorsooteater on naksitrallide auto müüki pannud. Hind pole ka teab mis kõrge.

2 Likes

Kontaktandmed juba eemaldatud, kõva meediakajastus, järelikult leidis ostja kiirelt Mufi auto.

Ostetud.

Ostjaks on väidetavalt üks auto kokkupanijatest, kes plaanib auto taastada ja kellega jätkub teatril koostöö.

Auto oli kokku pandud neljast autost, furgoon oli eraldi ehitatud, aga hetkel polnud enam sõidukorras.

Njaaaa… 1-1,7 milkut. Sellele ei hakka vist isegi Lambo-Henri hammas peale.

Kummalisel kombel- rootsi armee sõidab selliste kuuerattalistega. Tõenäoliselt need küll miljon- poolteist tükist ei maksa.

Kulla kaasmaalased süüdi on meie vaesus,valitsus ei anna rahvale niipalju raha,et korralikud autod osta,saage aru enamuse istumise all olevad riisikärud ja mängupolod
ei ole ette nähtud õigeks sõitmiseks,need pleki-plastmassi moodustised segavad liiklust,vast oli täna ööselgi nii.Tulin viimati Tartust,Laeva kandis üks pargib keset teed,
no ei saa mööda, lõpuks õnnestus vajutada,vana roolis udutule nägu, kui mu Mersu häält tegi. Mäos käisin söömas,tulen välja vaatan sama kolmerattaline ukerdab parklasse.
Küsin et,vana sel mulaazil mootor ikka on või paned väntadega? Kus läks mehel silinder kummi:1,6 110hobust,no tee tolaga tegemist,mul liigutab selline kojamehi.Häbi,aga on
mulgi kodus riisikott,naine viis lapsi lasteaeda,ühel päeval lapsed nutavad ja keelduvad minemast,tuli välja teised naeravad.Ei saa põnnidele psüühilist traumat tekidada,
ostsin Landcruiseri,hädaga käib küll. Muidu ma neid viierattalisi ei kannata,nii kui libedaks läheb,hakkavad maastikku tegema-kraavi saavad välja ei saa.Riisivankri lükkasin
kodus aianurka,dobermannidele

7 Likes

Siia juurde sobiks hästi “stiilne ja kaunis” garaažituuninguga 20 aastat vana BMW või Mersu. Stiilne ja kaunis Adidase õhtudress ja lappidest kokku õmmeldud nahktagi. Lausa kiirgaks stiilsust, maitsekust, rahakust ja võimu.