Autonumbrid, rehvid ja kuld

Katse number B:
PORSCH3
Müün väga väikese läbisõiduga (BMW X1) ja täieliku ajalooga auto. Ostes olid sellel originaalrehvid peal. Rehvid muidugi vahetatud uute vastu.
Maybach. Maybach Hesburgeris. Nüüd ma olen kõike näinud.
Offf, äkki see oli Wolti kuller :D
"siretsch"
Offf, äkki see oli Wolti kuller :D

...kellel oli peal Bolt'i klient.

(Olen olnud vaikiv osaline vestluses, kus nenditi, et Nende Maybach'idega sõidavad juba igasugused ossid. Peaks midagi väärikamat ja härrasmehele sobivamat soetama.)
Härrasmehele sobilik auto on roheline Land Rover Defender 1985.
Tartu kaks rohkemtuntud Maybachi kuulusid metsaärikatest vendadele, seega vb tõesti...kuigi mis see Maybach muud on, kui rebadgetud S klass kahekordse hinnaga.
"Offf"

Ei olnud päris Maybach aga olen näinud kuidas VW Arteoniga tehakse Wolti
"siretsch"

Kuivõrd defekad suures plaanis ei muutunud kuni praeguse edevpõlvkonna tulekuni, siis kõlbab kõik praegusele eelnenu.
Olen Defenderiga käinud Saksamaal ja tagasi. Oli katsumus, sest rool on tuim ja ebatäpne, pidurid kiirteele sobimatud ja müratase selline, nagu defekates ikka. Aga meeleolu oli hea ning Triumphi varukere jõudis suuremate seiklusteta Eestisse :). Tõsi - paar tühist asja läksid tee peal katki ka, aga ega defekas ei peagi korras olema, et kohale jõuda :).
"siretsch"

Härrasmees sõidab, millega tahab. Härrasmehel nimelt on teatud hetkeks elus saabunud hetk, kus ta on suutnud oma alaväärsuskompleksi kontrolli alla saada ning tal ei ole enam vaja tuusa panna. Seega Defekas - ideaalne! Proua ooperisse viimiseks võib olla veel midagi lisaks. Aga siis juba proua pärast...

Iroonilisel kombel avastasin ma hiljuti oma hea härrasmehest sõbra astumas välja veidi eksootilisemast Lambost. Minu silmis olevate küsimärkide peale kostis ta mahedalt: Tahtsin... Ma uskusin, sest tal pole mitte kellelegi vaja mitte midagi tõestada enam.
"mx77"
"Offf"

viimase paari aasta kaks ohhoo-momenti mersudega:

... tallinna linnakodu aiavärava juures suht viisakal e-klassi mersul pagass lahti ja keegi võõras asjaliku olemisega onu laob koos oma prouaga sinna prügikasti tagant mingeid lauajuppe sisse. jään vaatama ja minu nõutu ilme peale kõlab midagi sellist, et 'võis ikka võtta? kui parajaks saagida, siis hea kütteks ahju ajada!'
... taksot tellides veereb tervise paradiisi ette pigem korralikuma otsa s500 .. uurin siis teel kohalikku bridžiklubisse, et kas sellise klassi ja mootoriga autoga tasub pärnus taksot uhada ja saan vastuseks, et mis sa teed, kui kõik need kuradi laenud-liisingud vajavad maksmist.

seega tragikoomilised klišeed kodus kiirnuudleid söövatest maksehäiretega isenditest, kelle minapildist ja välisest eduka inimese kuvandist moodustab premium-klassi auto olulise osa, päris tühja koha pealt vast tekkinud ei ole )
Edev ja kallis auto on sageli kas rikkuse tõestamiseks või siis vaesuse varjamiseks :D
...loomulikult ei ole tühja koha peale tekkinud. Kui keegi selles veel kahtleb, siis võib ta jalutada natuke suurema kaubanduskeskuse parklas ning vaadata, mis või millises olukorras rehvid on erinevatel noobelmarkidel all. Natuke hirmus on ausaltöeldes...
See pilt võib küll ütlemata nukker olla.
Kui ise peaks tahtma rahaga vulgaarseid asju teha, siis võtaks Bugatti Veyron Sangbleu kabrio-kaatri komplekti. Ja paari nahast sõidukindaid.
"siretsch"
See pilt võib küll ütlemata nukker olla.
Kui ise peaks tahtma rahaga vulgaarseid asju teha, siis võtaks Bugatti Veyron Sangbleu kabrio-kaatri komplekti. Ja paari nahast sõidukindaid.

Ma nii härrasmees pole (isegi kaugel lihtsamast härrasmehest), kui siin eelkirjutajad, kuid oman tibukollast kabriot eelmise sajandi lõpust ja originaalset nahkmütsi, mida tootja autole kaasa pakkus :) Käisin sellega korra Rootis margipedede kokkutulekul ja selline "tupes**nni" tunne oli.
Peab veel juurde hankima sobivad nahkkindad ja Noblessneri tiirule minema:)

"mx77"

Arteon on ju kõigest pisut kenamaks tuunitud Passat, mis seal nii erilist on? Või pidasid silmas Phaetoni?

"2korda2"
"mx77"

Arteon on ju kõigest pisut kenamaks tuunitud Passat, mis seal nii erilist on? Või pidasid silmas Phaetoni?

Phaeton on jälle tänaseks nii odav, et kõike võib juhtuda! :-D
Julgen tagasihoidlikult piiksuda, et Härrasmehele sobivad kabriod on Delahaye 135, Delage D6-70, Talbot Lago T26, Cadillac V16-90 jms. Valikut tegelikult jagub, küll ja veel.
"Lenzer"
Tartu kaks rohkemtuntud Maybachi kuulusid metsaärikatest vendadele, seega vb tõesti...kuigi mis see Maybach muud on, kui rebadgetud S klass kahekordse hinnaga.

Igaüks võib metsaärikaks hakata. see on nii lihtne ja ebamoraalne ja halb.
Kommentaarium @ https://elu24.postimees.ee/8079567/pardakaamera-video-keset-liiklust-arritunud-bentley-juht-vastas-kaasliiklejale-sulitamisega

Postimehe kommentaator avastab, et tema Bentley on liiklussituatsiooni tõttu Postimehe esilehele maandunud.