Artea bankas (ROE1L) / Siauliu Bankas (SAB1L)

peale Q3 avaldamist jätkuvad.

1 Like

Artea Bankas Q3 analysis: “Guidance within Reach”
Link to report

5 Likes

Viimased 3 päeva on olnud raju ostuhuvi tehingumahte silmas pidades. Ostja poolel SLB või tema kliendid. Hind tõsunud nädalaga 4%. Tundub, et on midagi, mida ma ei tea…Oman.

1 Like

“Leedu faktor” millega tuleb arvestada. Eks me varsti saa teada …

LHV teeb ülevõtmispakkumise :grinning:

1 Like

Kui varasematel suurte käibega päevadel on praktiliselt kogu käibe teinud paar kokkuleppelist tehingut päeva kohta, siis täna on praeguseks kellaajaks 1,55 miljonit käivet teinud ainult automaattehingud. Tore on vaadata, et saab automaatselt ka 50000-aktsialisi pakke veeretada ja aktsia hind ei hüppagi selle peale 10% korraga üles või alla.

Seda rauda olen ma juba 3 aastat tagunud, et praegu on õige aeg Baltikumis omandada (cheap cheap cheap)

Kindlasti saaks LHV aktsia ka uuesti hoo sisse.

Eesti talendipuudusest ei hakka ma rääkimagi…

5 Likes

see on arvatavasti viimaste päevade suure käibe faktor Tesonet Global Increases it‘s Stake in Artea Bank.

2 Likes
1 Like

Vähemalt kirjutatakse Leedus läbipaistvalt, et tegu on reklaam artikkliga, erinevalt meie Investor Tomist…

Tänud! Viiamsle kolmel päeval ligi 1% aktsiatest vahetanud omanikku. Nüüd siis “tegija” (loe: põhjus) teada.

Siin on selle tegelase tehingud, pdf-failides, kes suuremat käivet tekitas.
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bbff81494396a64953e6f378c1ff4141c

1 Like

Huvitav kas nüüd peale seda teavitust rahuneb asi maha ja saavad väikesed kalad jälle odavalt siseneda?

1 Like

Järgmisel nädalal algab vist jälle aktsiate tagasiost.

1 Like

Tesonet jälle ostab. huvitav kui palju see kord

4 Likes

Varsti ei ole Arteal endal vaja aktsiaid ise tagasi ostma hakatagi. Tesonet teeb platsi puhtaks. Mõne päevaga jälle ca protsent turult kokku korjatud. Börsiteade
Üks tähtis argument minu jaoks Arteat ostes oli see, et ühe omaniku käes ei olnud kontrollpakki(a’la Merko). Kui hetke trend jätkub, siis saab varsti juba väga väikese seltskonnaga otsuseid vastu võtta. Ei ole küll veel päris BLRT olukord aga mine sa tea mida tulevikul varuks on.

1 Like

Iseenda aktsiate tagasiostmisel on muid põhjuseid ka, kui ainult aktsia hinna üleval hoidmine. Eriti selles valguses, kui pank on Leedus lisa-tulumaksustatud.

4 Likes

See on väga hea, et suuromanik lisab - näitab usku ja commitmenti, ilmselt seal taga ka mingit konkreetset plaani. Pole märganud, et Eestis mõne kodumaise panga omanikud nii käituksid - ning pankade stocki hinnad vaid külgsuunalises liikumises. Artea vähemalt teeb midagi nähtavat selleks, et shareholder valuet tõsta.

6 Likes

uus aktsiate tagasiost alates 1. detsembrist. On lubatud kuni 175,000 aktsiad päevas osta turuhinnaga ning 3 nädala jooksul max 3,369,750. :rocket: :rocket: :rocket:

9 Likes

Kestab kuni 23 jaaanuar 2026. Aga tore sellegipoolest.