Kiip akus on selleks, et te uue ostaksite, olen kiusanud ühte tuntud brändi akut 3 aastat ja kurask mitte ei taha saba anda, kiusan siis hiinas valmistatud BMS mooduliga millel puudub laadimistsüklite loendur. Olen kohanud hullemaidki sigadusi, mingi tööpingi arvuti, kolmandal kasutusaastal nõudis servist ja keeldus koostööst, probleemi olemus oli üsna proosaline, nimelt oli PLC counter full, seda trikki viljelevad mitmed tuntud tegijad lootuses palju pappi teenida. No ma ei tea, 3 aastat 24 tundi hooratud cnc pink on füüsiliselt juba vanaraud enamjaolt mille koht on järelturul ja seal pole halastust, tellitakse mõni ladderi spets kohapealt ja saadetakse tuntud bränd kus kurat oma ülehinnatud servisega. Mm … Ja veel kahtlustan mõningate elektroonikatootjate lembust tegeleda kliendi kulul bitmaininguga, olen avanud sadu seadmeid ja paljud sisaldasid selleks konkreetseks otstarbeks milleks need olid mõeldud, liiga palju protsessoreid, üks tuntud brändi maasoojuspump, mis on oma olemuselt äärmiselt lihtne aparaat, sisaldas lausa 4 protsessorit ja nõudis võrguühendust. Soojuspumba juhtimisega saab reeglina hakkama vaid üks Atmeli või Microchip kiip, milleks kohvimasinasse toppida 4 Spartanit jääb mulle arusaaamatuks ja ainuke mõistlik seletus võrguühenduse korral, oleks mingi tootearendusega seotud uurimine või bitmaining.