Analystgroup’i kodulehel registreerununa laekub sealt sageli ostusoovitusi “the pick of the week” erinevatele pisiaktsiatele. Nende hind on tavaliselt mingi 0,3-1 dollarit ning market cap pea olematu.
Enamust neid ostes saab ilmselt kõvasti vastu pükse, kuid samas kui kasvõi paar tükki tõesti juhtuvad 10 korda või enam tõusma, siis kokkuvõttes võib isegi plussi jääda. Seega, huvitav, missuguseks kujuneb investeeringu tootlus, kui osta neid kõiki. Et kas selline portfell kokkuvõttes jääks plusspoolele?
Loodan, et Veiko oskab siin midagi arvata.
Ausalt öeldes kustutasin paar päeva tagasi oma Analystgroupi watchlisti SI'st ka ära ja tõstsin sealt ainsana ESHR ümber (HCOM on mul eelnevalt investeermisportfellis). Kuna ma lihtsalt panin aeg-ajalt sinna watchlisti mõned soovitused ja kunagi neid ei müünud, siis oli tootlus negatiivne. Kui aga valida mõni huvitav välja (s.o. selline, mida teisedki huvitavaks peaksid) ja see paari päeva jooksul maha müüa, võib korralik kasum kokku tulla. Analystgroup on ainult mänguritele, kuid ise kardan, et mängurite parimad ajad NAZDAQ'il on ajutiselt möödas, seoses kevadise korrektsiooniga.
Veiko
Veiko
Vaatasin seda tänast soovitust - SSGI pikemalt. Tegemist on huvitava firmaga, töötajaid kokku 11, käive alla $1M, turuväärtus $3.5M. Käive aktsia kohta 21 senti, vaba raha aktsia kohta ainult 3 senti, kasum aktsia kohta 4 senti. Ainuke firma väärtus on kasum aktsia kohta. Loomulikult saab selline firma mitmekordset kvartaalset kasvu lubada. Täna Ta eriti tõusnud pole (c.a. 25%) ja börsikäive umbes samapalju. Selline minu TARKVARA Business Software taoline firma aga juba ameerika mastaapides :)
Teoreetiliselt peaks selline firma mõnelt Venture fondilt paremini raha saama.
Veiko
Teoreetiliselt peaks selline firma mõnelt Venture fondilt paremini raha saama.
Veiko
SSGI'st veel. Lugesin seda vähest, mis SI's temast kirjutatud on ja ainukesed pikajalised investorid ootavad $8 hinda. Sellisele firmale aitab juba ühest korraliku lepingu uudisest, et hind tõesti $2-$3 peal oleks.
Veiko
Veiko
Ma teen siia vahele ühe asjakohase(?) nalja.
Mis vahe on loteriil ja investeerimisel penny shares aktsiatesse?
Kui Sa mängid loteriid toetad ühiskondlikku ujula ehitamist, teisel juhul toetad Sa aktsia promootorite isikliku basseini ehitamist.
Mis vahe on loteriil ja investeerimisel penny shares aktsiatesse?
Kui Sa mängid loteriid toetad ühiskondlikku ujula ehitamist, teisel juhul toetad Sa aktsia promootorite isikliku basseini ehitamist.
Eks Ta natuke nii ole, nagu heisenberg arvab. Aga kui omale ka vanni saab, siis peaksid kõik rahul olema. Tegelikult teeb analystgroup huvitavat tööd potentsiaalsete väikefirmade leidmisel ja sõelumisel.
Veiko
Veiko
Kui vaadata nende "strong buy" aktsiate hinnagraafikuid , siis viskavad ju peale Analysgroupi reklaami kohe päris kõvasti ülesse ja siis hakkavad aeglaselt langema.
Kas see ei ole puhas kulla auk? ;-)
Kas see ei ole puhas kulla auk? ;-)
MSM: Mitte kõik ja alati, kuid paljudel juhtudel küll. Minu vastus oleks, et Analystgroup'iga võib kaasa mängida aga mingit 12 month targetit ei tasu alati oodata. Kui tõesti läheb sinnani, siis võib ka üle minna. (Analystgroupi target CNTR'le oli $4-$5, tegelikult läks $18).
Veiko
Veiko
Peale analystgroup'i on veel analoogsed StocksNetwork.com ja DiabloStocks.com. Minul hakkasid nendest mingil ajal mailid tulema, ilma et oleksin tellinud. Järelikult ostsid kuskilt andmebaasi. UNSUBSCRIBE on mõlemal olemas.
Veiko
Veiko
to: Veiko. Kuidas CNTR,INFM,HCOM-ga läks
Mida arvate TDCM-st?
to riskija: CNTR oli mu kauaaegne armastus. Neid aktsiad, mis järgi on - hoian, sest $3.5 tasemel ei ole küll mõtet müüa. Laseme Scottil natuke eSNAPP'i reklaamida ja vaatame, kuidas turg selle tehnoloogia vastu võtab. HCOM'i olen natuke juurde ostnud, seda alla $1 tasemelt. Ma ei looda sellest kiiret tulu. INFM ja ASAA on väikese kahjumiga maha müüdud, kuna ei usu sellesse ASP ärimudelisse.
Ei leidnud TDCM'i kohta mingit infi, peale aktsiakursi. Graafikut vaadates tundub vabalanguses olevat.
Veiko
Ei leidnud TDCM'i kohta mingit infi, peale aktsiakursi. Graafikut vaadates tundub vabalanguses olevat.
Veiko
Väikeaktsiatega mängida soovijatel võiksid lugeda ka turu manipuleerimisest, üks artikkel on http://www.smartmoney.com/smt/markets/news/index.cfm?story=200007281
ja praegu on väga aktiive järgmine SI thread - http://www.siliconinvestor.com/stocktalk/subject.gsp?subjectid=36413
Veiko
ja praegu on väga aktiive järgmine SI thread - http://www.siliconinvestor.com/stocktalk/subject.gsp?subjectid=36413
Veiko
Üks hea näide aktsiaturuga manipuleerimisest oli momendil minu HCOM. Privaatinvestorid konverteerisid oma eelisaktsiad tavalisteks ja selleks manipuleeriti aktsia hind kaks korda madalamaks.
Sain täna ddstockpicks.com'ilt aktsiasoovituse, mis tundub huvitav olevat: VOIP Telecom Inc. (OTC:BB VOPT) and its offshore subsidiaries are a party to 44 operating agreements in 28 countries. The company has ownership in 32 undersea digital fiber optic cable systems and a US network spanning twelve of the major metropolitan cities in the United States... Sound interesting? Please review the company profile below. Web site, http://www.voiptelecom.net/
Kui mul oleks vaba raha, siis uuriksin firmat lähemalt.
Veiko
Sain täna ddstockpicks.com'ilt aktsiasoovituse, mis tundub huvitav olevat: VOIP Telecom Inc. (OTC:BB VOPT) and its offshore subsidiaries are a party to 44 operating agreements in 28 countries. The company has ownership in 32 undersea digital fiber optic cable systems and a US network spanning twelve of the major metropolitan cities in the United States... Sound interesting? Please review the company profile below. Web site, http://www.voiptelecom.net/
Kui mul oleks vaba raha, siis uuriksin firmat lähemalt.
Veiko