AMZN

AMAZON hakkas t6usma!!!

AMAZON HAKKAS LANGEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIS JÄRGMISEKS SAAB????????????
KAS ÜLES????????????!!!!!!!!!!
VÕI ALLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
oi, tõuseb või.
kas ma veel osta saan???????
aga äkki kukub varsti, mis siis saab???
Ja nüüd proovige kõike seda kui luuletust ette lugada. Päris hästi läheb riimi.
Fit, millest selline pidev vaenulikkus ja iroonia? Et oled kõvem treider vä?
Ma arvan, et selliseid hüüdlauseid ei tasuks foorumisse kirjutada. Mingi põhjendus või analüüs peaks olema. Investor.ee foorum on hüüdlausete vormis. Warren sa võid ju chatis vestelda!
Azzie, ma olen alati v'ljendanud respecti asjalike tüüpide a'la Sure Bet, Soren jne. vastu, kes kirjutavad mõnikord excellent analüüse. Seevastu Warreni postid on stiilis: "täna on halb/hea ilm". Vaenulikkust ma ei loe kyll kuskilt välja, irooniat äkki ikka lubad?
PS: Sinult ei mäleta kahjuks ka miskit asjalikku:(
Vaat Fit poisu asi on nii, kui arvad ,et peaxin kirjutama millal sinul t6usma hakkab siis t6esti see olex ma arvan paljudele m6tetu! Kuid minuarust see kui foorumisse kirjutada , et asi hakkab t6usma ja siis sinul momendil vaba Cashi pole ja karjuma pistad on see su oma asi.. Kuid yldjuhul ma ei vihasta fittude peale!!!
Ja ma usun ,et ei EXINUD AMZN j22b t2na raudselt juba minu hommikustest prognoosidest saati PLUSSSI!!! :PPP
oh, warren teeme koos äri. mul ilgelt pappi. alati saan osta kui foormuisse midagi ütled!
Jah oligi õigus...täitsa lõpp, kui täpselt sa ennustad. Ma ei teadnudki, et see oli supertraderi soovitus:((( aga vahepeal amazon langes ju ka, võin ma oma õigustuseks öelda!
Äkki tahaksid subscriptioni alusel oma geniaalseid sloganeid müüma hakata. Ma oleks kohe klient valmis:)))
Fitil on tuline õigus. Warren eksib nii palju veebi-käitumisreeglite vastu kui suudab.

Warren, mõtle enne seda kui midagi kirjutad, et kas keegi sinu kirjast ka midagi kasulikku saab. Antud juhul see kasulikkus on igatahes varjatud :) ....

Trump’s latest tariffs on China, Canada, and Mexico include eliminating the “de minimis” exemption, which allowed goods under $800 to enter the U.S. tariff-free.

1. aastal tegutses meil siin Krüptoinvestor!?!

See on see tolliväärtuse alampiir milles deklareerima peab, EV kui tubli oktoobrilaps on selle oma kodanikele seadnud null eurole, samas sakslased saavad osta 150€ eest enne kui vaja import deklareerida…

Allikas: www.youtube.com/watch?v=m_w6eqzen68

Nõukogu direktiiv (EL) 2017/2455 muudeti varasemat käibemaksu regulatsiooni ning kaotati kuni 22 € käibemaksuvabastus väljaspool EL-i tulevatele pakkidele. See kehtib kõigis liikmesriikides.
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32017L2455

150EUR piir käib tollimaksu kohta ning see on samamoodi 150EUR kõikjal EL-is, sh Eestis.

Ok, my bad, ma arvasin, et erinevalt on EL riikides need lahendatud. Osades on muidugi a la erandid loodud: Spain and Greece: EUR 150 for duties only in B2C and B2B, EUR 45 duties and taxes only for C2C.