Alibaba Group (BABA)

Citigroup analyst Alicia Yap maintains Alibaba Group Holding (NYSE:BABA) with a Buy and raises the price target from $316 to $345.

Mizuho Increases Alibaba Group $BABA Price Target to $285.00

Raymond James Maintains Strong Buy on Alibaba Group Holding, Raises Price Target to $350.

Macquarie analyst Han Joon Kim raised the firm's price target on Alibaba to $395 from $387 and keeps an Outperform rating.

HSBC analyst Binnie Wong raised the firm's price target on Alibaba to $330 from $329 and reiterates a Buy rating on the shares.

Kõik ootavad tõusu, aga kõigil on vist positsioon juba võetud.
Rääksisin siin juba ammu, et Adam Khoo täi 3 tsenaariumi, kus hinnad 180, 300, 350 ja see polnud kohvi paksu pealt, vaid mängis videos kasvu protsendi vähenemise ja rahavooga.

Keegi rääkis kusagil midagi, aga mida, sellest aru ei saa. See oli ammu. See oli youtubes. Marat rääkis ka. Kõrvalepõikena muidugi kasum tuli, aga tees...

"Üleüldse, Jack Ma on ammu läinud ja ei ole enam oluline."

Jack Ma ilmutas end, BABA üles.

"Profit, bitches!"

Aga youtube tsenaariumid on tundmatud, keegi ei usu neid ometi nii palju, et neid päriselt ise vaatama minna.
Kas selline tsenaarium on võimalik, et Jack Ma oli garantiinis? :)
*karantiin
*garantii
"angelp"

Sa mõtled, et kas ta jõi garantii ajal Martiinit ja sattus garantiinisse?

Karantiinis ta vaevalt oli. Kui, siis käis hiina ümberõppe laagris ja oskab nüüd parteid palju paremini hinnata.
Veel OT: kui tähenärimiseks läks, siis see ülaltoodud sõna on stsenaarium.

(vabandust, aga praegusel ajal siin võivad ka noorema kooliea robinhoodid lugeda ja pärast äkki kirjutavad oma etteütluses valesti; õpetajatel jälle tööd rohkem).
Thanks, Rinja, paranduse eest. Jätan edaspidi meelde, et "karantiin" ja "stsenaarium". Kuidas ma küll ühes lauses 2 viga suutsin teha :) Vabandused trollimise eest.

BABA'l siis kõrged hinnasihid analüütikute poolt, aga regulatiivsed riskid (anti-monopoly stuff ja Ant Groupiga seonduv) hoiavad investoreid tagasi.
Oli see parandus vajalik? Kui siin iga näpu otsa, kohvi paksu ja tsenaariumeid parandama hakata, siis läheks teemast välja.
Praeguseks on raske öelda, et mida riik seal täpselt uurib ja mis tagajärjed olla võivad, kuna kui algselt tundus, et minnakse sihitult BABA vastu, siis nüüd nagu uuritakse juba kõike. Viimased uudised olid näiteks juba jagamismajanduse uurimise koha, ehk siis Didi jmt. Praeguseks on Ant juba mingisugusele kokkuleppele jõudnud. Jack Ma ilmus välja. Kui ta veel kohalikus telekas võime kiidaks, siis oleks tõenäoliselt suuremad jamad BABA jaoks läbi.
"angelp"

Siin uumor paistis ju kilomeetri kaugusele.
"ymeramees"

Keegi rääkis kusagil midagi, aga mida, sellest aru ei saa. See oli ammu. See oli youtubes. Marat rääkis ka. Kõrvalepõikena muidugi kasum tuli, aga tees...

"Üleüldse, Jack Ma on ammu läinud ja ei ole enam oluline."

Jack Ma ilmutas end, BABA üles.

"Profit, bitches!"

Aga youtube tsenaariumid on tundmatud, keegi ei usu neid ometi nii palju, et neid päriselt ise vaatama minna.

Nah sa ahv mölised, kui teesid sind huvitaks, vaata youtubis video ära mitte ära haugu, mul oli ka konkreetsem post, kus olid need videos tood prossad olemas, milline hind, mis raha voo protsendi kasvades.Sa ei mõista kunagi midagi faktidega selgitada.

https://www.youtube.com/watch?v=JgtP6cu7qcY&t=4s

Sa oled nii nunnu.
"ymeramees"
Sa oled nii nunnu.

Tänan. lihtsalt, kes teab Hiina asjadest rohkem ,kui teine hiinlane, no brain. (27.12.2020 oli tema post)
Lisaks, FB kui kobistas skandaalis sinna 150$ peale, siis vend samuti tegi video, sama tabel näitas ära väärtuse, no brain buy. See tabel on tal päris hea, ma võiks nii mõnegi AMZN, FB pildiga aastast instic valuega seda teemat risustada, aga hoian tagasi.
Huvitav, kas selle 2,5 miljardilise litriga saabub nüüd mõningane rahu või käib tõmblemine edasi.
"ElCato"
Huvitav, kas selle 2,5 miljardilise litriga saabub nüüd mõningane rahu või käib tõmblemine edasi.

Täpsuse huvides siiski ca 2,8 miljardit USD.
Vaatasin ka hiljuti seda Adami videot. Minule jäi segaseks, millel baseerub arvamus, et halvimal juhul ettevõtte kasv pidurdub jõuliselt. Ma ütleks, et halvimal juhul paneb partei selle putka seal päris kinni ja jagab allüksused ideoloogiliselt ustavamate ettevõtete vahel laiali.
Aga Adami kiituseks ütlen, et ta alati seletab oma mõttekäiku ning (vist) teeb ka oma investeeringuid sellest lähtudes. Kuulaja-vaataja otsustada jääb, kas see mõttekäik on loogiline või mitte.

Jääme siis ootama, kas lapsed leppisid omavahel ära või on see alles koolikiusamise algus.

// Oman pisut
Olen ka selle ostmise peale selliselt 220 hinnalt mõelnud, aga antud sektor hetkel kuidagi nõrga võitu, kas uute maksude hirm või, et kui maailm avaneb, tahavad inimesed ise shopata päris poes.
Tehniliselt aga kahtlane koht, võib ka 190 juurde vajuda.
Homme tuleb huvitav päev, minu arvates see trahv oli ikka väga sümboolne, kui pre 230 alustab, võiks openis rallit oodata.
ennustus õige pre 238