Vaatasin, et aktsiamängus on mõnel osalejal õnnestunud paari päevaga üle 30% teenida (anamus on küll miinuses). Kas keegi oskab/tahab kommenteerida, mis strateegia praegustele liidritele edu on toonud.
Kus kuradi kohast siin lehelt need aktsiamängu edukad veel välja peiliks??? Mina ei saa aru. Kogu info on nii laiali, et midagi ei leia üles. Tegijad võiksid muuseas ka vaeva näha natuke, et leht natuke kasutajasõbralikum oleks.
Aga muidu on mul tuju yess. Eilne langev päev oli mul Nasdaqil edukaim - teenisin 3865 taala puhast.
Aga muidu on mul tuju yess. Eilne langev päev oli mul Nasdaqil edukaim - teenisin 3865 taala puhast.
Aktsiamängu järjestuse leiab
siit
siit
kas ma pean selleks olema registreerunud? Tõsiselt konfidentsiaalne info muidugi:) uhhh, parem lähen päikest võtma
selleks,et järjestust näha, peab olema registreeritud.
tubli Niion,hetkeks ei saanud aru,mis toimub-
teenisin eile 3851 taala-ja mõtlesin,et keegi narrib mind,kuid siis vaatasin oma plussi üle ja ei olnud täpselt sama summa.
teenisin eile 3851 taala-ja mõtlesin,et keegi narrib mind,kuid siis vaatasin oma plussi üle ja ei olnud täpselt sama summa.
Kui suured on Niioni ja Spetsi portfellid ?
Ehk siis - kui suur see portfelli tootlikkus siis eile oli ?
Ehk siis - kui suur see portfelli tootlikkus siis eile oli ?
See mäng seal kuigi hästi küll ei toimi. Kui ükski seal kaueldavatest ei tõusnud NASDAQ-l üle 15% ja DOW-l üle 10%, suutsid osad portfelli väärtust suurendada 38% :)
Põhjuseks American Expressi spliti mitte arvestamine. Ühesõnaga koguaeg seal jama, peaks enne sellised asjad korda tegema, kui raha hakatakse küsima.
Põhjuseks American Expressi spliti mitte arvestamine. Ühesõnaga koguaeg seal jama, peaks enne sellised asjad korda tegema, kui raha hakatakse küsima.
see on niivõrd saast mäng,et süda läheb pahaks,
ma ei tea kas Marketplayerist paremat börsimänguvarjanti üldse on,kuid lahjemaga
pole mõtet ennast närvi ajada.
parem loosige auhinnad osavõtjate vahel niisama
välja.
tehinguid peab olema võimalik teha ka päevasiseselt,mis kuradi aktsia mäng see on
päevalõpusulgemishindadega.
ma ei tea kas Marketplayerist paremat börsimänguvarjanti üldse on,kuid lahjemaga
pole mõtet ennast närvi ajada.
parem loosige auhinnad osavõtjate vahel niisama
välja.
tehinguid peab olema võimalik teha ka päevasiseselt,mis kuradi aktsia mäng see on
päevalõpusulgemishindadega.
SPETS'il kahjuks üsna õigus. Kui LHVDirect'i koduleheküljel saab mängu-portfelle ilusti koostada (aktsiad lähevad kohe arvele, kõik on olemas jne.), miks siis see ÄP ja LHV koostöös valminud Ameerika.com selline ämber siis on?
Isegi JDSU-t ei saa osta. Täielik bull.
Isegi JDSU-t ei saa osta. Täielik bull.
Kiidan ka Marketplayer´it. Olen praegu ühe aktsiamänguga 7 ja 8 kohal. Tippu olen ennast upitanud short sellinguga.
LHVDirectiga probleeme pole seni mul olnud, kuid nagu lahjaks jääb.
Vaatasin täna edetabelit, midagi on küll paigast ära???
Tegijad on kuskil taga ostas:
Sven ja Kristjan
Mu kõhutunne ütleb, et paljud peaksid lähiajal kõrbema - kellel on suured aktsiapositsioonid. Samas on palju neid, kes pole veel ühtegi tehingut teinud.
LHVDirectiga probleeme pole seni mul olnud, kuid nagu lahjaks jääb.
Vaatasin täna edetabelit, midagi on küll paigast ära???
Tegijad on kuskil taga ostas:
Sven ja Kristjan
Mu kõhutunne ütleb, et paljud peaksid lähiajal kõrbema - kellel on suured aktsiapositsioonid. Samas on palju neid, kes pole veel ühtegi tehingut teinud.
Spets, kas teenid iga päev selliseid summasid?
Ma ei saa aru kuidas te olete suutnud ennast veel siia ameerika mängu kirja panna. Mina olen pärast iga päeva börsil läbi nagu...
Ma ei saa aru kuidas te olete suutnud ennast veel siia ameerika mängu kirja panna. Mina olen pärast iga päeva börsil läbi nagu...
See ei ole mingi jõumäng, et naiste ja lastearvestuses peab eraldi tabelit pidama.
Ma arvan, et see on isegi pisut solvav aktiivselt mõtlevatele noortele, et nende tulemused kajastuvad veel ka kuskil tabelis eraldi.
Pigem peaks Sorosi ja Buffett'i näitel eraldi tabeli tegema võistlejatele, kes on aktsiaturul tegutsenud juba üle 5. aasta, et ülejäänud võistlejad saaks aru miks neil nii parajad(!?)tulemused on.
Ma arvan, et see on isegi pisut solvav aktiivselt mõtlevatele noortele, et nende tulemused kajastuvad veel ka kuskil tabelis eraldi.
Pigem peaks Sorosi ja Buffett'i näitel eraldi tabeli tegema võistlejatele, kes on aktsiaturul tegutsenud juba üle 5. aasta, et ülejäänud võistlejad saaks aru miks neil nii parajad(!?)tulemused on.
mina igatahes ei mängi seda jama,väga jama mängu
korraldajad võiks selle mängu rõvedast poindist aru saada, selle katkestada ja midagi paremat asemele pakkuda.
ma ei teeni niipalju iga päev, kuid...
mõttetu on siin oma numbreid välja hüüda,
liiga avalik ja mitte piisavalt anonüümsust.
korraldajad võiks selle mängu rõvedast poindist aru saada, selle katkestada ja midagi paremat asemele pakkuda.
ma ei teeni niipalju iga päev, kuid...
mõttetu on siin oma numbreid välja hüüda,
liiga avalik ja mitte piisavalt anonüümsust.
No mina oma "kaitsestrateegiaga" olen -1% vee all. Ühe korra olen tehnoloogias ka pikk olnud, see oli neljapäeval. Reedeks enam riski võtta ei soovinud (oleks ka õudne olnud CSCO-t päeva jooksul üle 4% tõusust miinusesse vajumas). Täna peaks NAZ jälle alla tulema ja siis on mul tõenäoliselt kiusatus lühiajaliselt tehnoloogias olla. FED otsuse põhjustatud ralli võib aga homse päeva lõpuks ära kustuda. Nii et mõtlemist jagub. SPETS, kui selle mängu reeglitega ära harjud, siis polegi asi nii hull. Esimestel päevadel oli minu poolt saadetud protestide&vandesõnade hulk ilmselt mega.
Liiga vara pandi see mäng tööle. Testiperiood oleks pidanud nädala vähemalt pikem olema. Nüüd ilmnes, et nad kasutasid terve eelmise nädala sulgemishindadena hindu 1 tund pärast sulgemist (ca. 23.00). Sellist viga ikka ei tohiks teha! After-hours kauplemise käigus võib ju mõnigi hind päris volatiilne olla. Seega kõik tulemused eelmisest nädalast valed :(
Muide, millised on after - hours kauplemise tingimused : kui kaua kestab, mis mahus, tingimustel jne., kas seda õigust omavad kõik turuosalised või eeldab eraldi lepingut.
Eriti hea oleks viide algallikale.
Eriti hea oleks viide algallikale.
to beast: mis tähendab valed? saan aru, et kõigile olid ühesugused tingimused, mis mängu mõte just ongi!
Ehkki kahtlematult oleks pidanud selle kusagil ära mainima. Testida oleks kah võinud kauem loomulikult. aga valed? saan aru, et kui korra päevas osta saad, siis nagu päevasisest ajastamist ei ole nii või teisiti võimalik teha. see vist ongi nagu pikemaajalistele investoritele möeldud.
Ehkki kahtlematult oleks pidanud selle kusagil ära mainima. Testida oleks kah võinud kauem loomulikult. aga valed? saan aru, et kui korra päevas osta saad, siis nagu päevasisest ajastamist ei ole nii või teisiti võimalik teha. see vist ongi nagu pikemaajalistele investoritele möeldud.
to mõtlik: Valed selles mõttes, et pole kasutatud sulgemishinda, vaid mingit suvalist aega pärast ametliku börsipäeva lõppu. Siin ei ole vahet kas kõigil on ühesugused tingimused või mitte (seda tegelikult pole) ja kas mäng on mõeldud pikemaajalistele investoritele. Aktsiate ostu-müügihinnad on VALED, sest ei kasutatud lubatud sulgemishindu. Mõistad?
to beast: ok, lubati üht, tehti teist, seda pead silmas?
selles mõttes on sul tuline õigus
PS: kuidas sa boldiks saad oma teksti?
selles mõttes on sul tuline õigus
PS: kuidas sa boldiks saad oma teksti?