Viimastel nädalatel, kui olen foorumitest osa võtnud, olen pannud tähele ühte väga huvitavat seika. Nimelt, selle asemel, et teisi hea nõu ja soovitustega toetada, osalevad teatud foorumi liikmed enda pushimisega, ehk üritavad endast väga asjalikku muljet jätta ja kui keegi nendega teisel arvamusel peaks olema, siis tulevad tihti iroonilised ja veidi isegi labased sõnaseaded mängu.
Vast üritaks enda komplekse ja alaväärsustundeid mitte teistele eksponeerida.
Hmmm! Minu meelest Sa, Illimar, nüüd küll veidi liialdad. Pole küll kohanud nii kurja ja karmi suhtumist, nagu kirjeldad. Ehk ikka asi nii hull ei ole? Või...mis teised arvavad?
Ma tulin just delfi commentitest, olukord meil ja comment@delfis pole võrreldav.
Aga igaks juhuks võib meelde tuletada foorumite põhireeglit, et kui vestluspartneri jutt ei meeldi, ei maksa teist kohe jobuks ja lolliks hakata kutsuma.
Aga igaks juhuks võib meelde tuletada foorumite põhireeglit, et kui vestluspartneri jutt ei meeldi, ei maksa teist kohe jobuks ja lolliks hakata kutsuma.
SOTSIALISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult ühe ära ja annab selle kellelegi teisele.
KOMMUNISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad ja annab Sulle piima.
FASHISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad ja müüb Sulle piima.
NATSISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad ja laseb Su maha.
BÜROKRAATIA
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad, laseb ühe maha ja kallab piima kraavi.
KAPITALISM
Sul on kaks lehma. Sa müüd ühe ära ja ostad pulli asemele.
ANARHIA
Varastad naabri pull ja lase valitsus maha.
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult ühe ära ja annab selle kellelegi teisele.
KOMMUNISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad ja annab Sulle piima.
FASHISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad ja müüb Sulle piima.
NATSISM
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad ja laseb Su maha.
BÜROKRAATIA
Sul on kaks lehma. Valitsus võtab Sinult mõlemad lehmad, laseb ühe maha ja kallab piima kraavi.
KAPITALISM
Sul on kaks lehma. Sa müüd ühe ära ja ostad pulli asemele.
ANARHIA
ANARHIA
Demn wrong with that one. Anarhistid on sama moodi kapitalistid ja usuvad eraomandisse.
Õige on:
ANARHIA
Müüd ühe lehma, liisid pulli ja lase valitsus maha.
mises
Demn wrong with that one. Anarhistid on sama moodi kapitalistid ja usuvad eraomandisse.
Õige on:
ANARHIA
Müüd ühe lehma, liisid pulli ja lase valitsus maha.
mises
Dear illimar,
mul on lihtsalt selline tunne, et sa võtsid seda FARMA asja kuidagi väga isiklikult. Mõlemad vaidluspooled nii TNT, beast kui westmees, illimar esitasid kogu aeg taas (kordasid) omi seisukohti. Lihtsalt sa regeerisid vastuargumentidele väga valuliselt.
Mina võtan seda investeerimise asja lihtsalt mänguna (vähemalt siin kommenteerimist) - tõsi küll viimased paar aastat on sellest mulle töö kujunenud.
mul on lihtsalt selline tunne, et sa võtsid seda FARMA asja kuidagi väga isiklikult. Mõlemad vaidluspooled nii TNT, beast kui westmees, illimar esitasid kogu aeg taas (kordasid) omi seisukohti. Lihtsalt sa regeerisid vastuargumentidele väga valuliselt.
Mina võtan seda investeerimise asja lihtsalt mänguna (vähemalt siin kommenteerimist) - tõsi küll viimased paar aastat on sellest mulle töö kujunenud.
to TNT:
lihtlast olen käinud mõnes juba mitu aastat tegutsenud Discussion Board-ides, kus üritatakse jääda pealkirjas toodud teema juurde ja ei minda väga isiklikuks.
Eestis on muidugi veel alguse asi aga LHV on siiski üks paremaid hetkel.
lihtlast olen käinud mõnes juba mitu aastat tegutsenud Discussion Board-ides, kus üritatakse jääda pealkirjas toodud teema juurde ja ei minda väga isiklikuks.
Eestis on muidugi veel alguse asi aga LHV on siiski üks paremaid hetkel.
Nüüd pean illimari pisut täiendama. Võtke pugemisena või mitte, aga minu meelest on LHVD parim Eestis!
to illimar: Ma oleksin väga huvitatud selliste Discussion Boardide nägemisest nagu Sa kirjeldasid. Oleks tore kui lingiga varustaksid.
Toetan Illimari tema ütluses - ehk oskad asjalikku nõu anda - mis oleks sinu eelistus - kuhu investeerida-kavatsen nimelt taas oma õppelaenu mängu panna
Citrix Systems (CTXS) ja Agilent (A) on hetkel v2ga odavad, esimene on muutmas kliendibaasi, ent ennustab j2tkuvat kiiret kasvu ja teisel oli ylisuurest n6udlusest hoolimata puudus komponentidest.
Check 'em out!
Check 'em out!
Do your own due diligence!
to miracles:
TSEl osta HP-d, ETL-i või VN-i.
HP-d sest alahinnatud praegu ja vaadates kasvunumbreid oled aastasest perspektiivis kindlalt plussis.
VN sest näitab juba enne uue tehase käimaminemist tugevaid numbreid, nii et alates uue tehase käimaminekust (käibenumber tõuseb ca 50%) ja juba varemgi on see kõrge kasvupotensiaaliga aktsia. Väga tugevahinnatud hetkel arvestades suurt kindlust tulevastes stabiilsetes rahavoogudes.
ETL on selline fifty-fifty aktsia, millele avaldab suurt ebakindlust aastalõpu kontsessiooni lõppemine. Kindlasti tekitab see teatavat müügisurvet aasta lõpus-järgmise alguses. Siiski EMT on tugev kasvumootor ja peaks ET mõningast lühiajalisi võnkumisi tasakaalustama!
Minu isiklik huvi objekt on hetkel FARMA ja REVAL, neist kummagist võib midagi kõvat tulla või siis minna!!!
TSEl osta HP-d, ETL-i või VN-i.
HP-d sest alahinnatud praegu ja vaadates kasvunumbreid oled aastasest perspektiivis kindlalt plussis.
VN sest näitab juba enne uue tehase käimaminemist tugevaid numbreid, nii et alates uue tehase käimaminekust (käibenumber tõuseb ca 50%) ja juba varemgi on see kõrge kasvupotensiaaliga aktsia. Väga tugevahinnatud hetkel arvestades suurt kindlust tulevastes stabiilsetes rahavoogudes.
ETL on selline fifty-fifty aktsia, millele avaldab suurt ebakindlust aastalõpu kontsessiooni lõppemine. Kindlasti tekitab see teatavat müügisurvet aasta lõpus-järgmise alguses. Siiski EMT on tugev kasvumootor ja peaks ET mõningast lühiajalisi võnkumisi tasakaalustama!
Minu isiklik huvi objekt on hetkel FARMA ja REVAL, neist kummagist võib midagi kõvat tulla või siis minna!!!
osta mingit fiksi, rikkaks sa 15 k investeerimisest ei saa, pigem loob vaid hea enesetunde.Esimene soovitus oleks Hävitusfondi oblikaid, hoiad tähtaja lõpuni ära ja saad hea õnne korral ka 7 %p.a. kätte, sõltub muidugi millise hinnaga osta saad.
Vaatamata kehvale reputatsioonile on need paberid täielikult kaetud ühe kvaliteetsema Eesti väärtpaberiportfelliga (sisu on praktiliselt sama mis enamusel rahaturufondidel. Likviidsus on muidugi kehvem, kuid tootlus see-eest oluliselt parem).
Vaatamata kehvale reputatsioonile on need paberid täielikult kaetud ühe kvaliteetsema Eesti väärtpaberiportfelliga (sisu on praktiliselt sama mis enamusel rahaturufondidel. Likviidsus on muidugi kehvem, kuid tootlus see-eest oluliselt parem).
to marko1:
OK on küll 7%p.a. aga, mis tulemust näitab sulle kui oled Fisheri tarka valemit (1+R)=(1+r)*(1+h) kasutanud? R-nominaal, ehk sinu 7%, r -reaalintress ja h-inflation. Ehk R=r+h +r*h
seega ei ole eriti mõttekas. Muidugi kui sa tahad oma vara väärtust säilitada siis küll aga ... Muide LHV või Trigon võivad sulle midagi välja pakkuda. Mõlemal peaks investeerimisobjekte olema. Trigon-is saaksid võib-olla isegi Zero2Hero punti!!
OK on küll 7%p.a. aga, mis tulemust näitab sulle kui oled Fisheri tarka valemit (1+R)=(1+r)*(1+h) kasutanud? R-nominaal, ehk sinu 7%, r -reaalintress ja h-inflation. Ehk R=r+h +r*h
seega ei ole eriti mõttekas. Muidugi kui sa tahad oma vara väärtust säilitada siis küll aga ... Muide LHV või Trigon võivad sulle midagi välja pakkuda. Mõlemal peaks investeerimisobjekte olema. Trigon-is saaksid võib-olla isegi Zero2Hero punti!!