IBKR, tehingud kiired ja teenustasu alla $1.
Kust läks sinna tuli

Tundub et balansseeriti portfellid ümber.

Tundub et balansseeriti portfellid ümber.

Eile läks hästi!
AMD stock heads toward record high after beating on earnings, raising annual forecast
Pärast turu sulgemist hetkel +10.34% ehk 74.6$
Ma olen võhik, aga kõrvaltvaatajana on jäänud juba viimased aasta aega silma, et AMD väga tugevalt end sisse söönud ning Intelilt turgu võtmas. Foorumites eelistavad mängurid AMD prosesid. Kuulduste kohaselt liigub ka Apple üle AMD prosedele tulevikus. Lisaks muudugi Inteli enda poolne korduv jalga tulistamine on andnud AMD-le selge eelise, et üha enam turgu võtta. Ma olen positiivne ja hetkel sees alates 69.34 pealt, päev varem oma vea tõttu jäin ilma, et siseneda 60 pealt. Aga põnev on nüüd jälgida, kuidas ja kas AMD turul asju korraldab.
2020 on AMD tõusnud enam kui 47%
AMD stock heads toward record high after beating on earnings, raising annual forecast
Ma olen võhik, aga kõrvaltvaatajana on jäänud juba viimased aasta aega silma, et AMD väga tugevalt end sisse söönud ning Intelilt turgu võtmas. Foorumites eelistavad mängurid AMD prosesid. Kuulduste kohaselt liigub ka Apple üle AMD prosedele tulevikus. Lisaks muudugi Inteli enda poolne korduv jalga tulistamine on andnud AMD-le selge eelise, et üha enam turgu võtta. Ma olen positiivne ja hetkel sees alates 69.34 pealt, päev varem oma vea tõttu jäin ilma, et siseneda 60 pealt. Aga põnev on nüüd jälgida, kuidas ja kas AMD turul asju korraldab.
2020 on AMD tõusnud enam kui 47%
Polukoli
Eile läks hästi!
Ma olen võhik, aga kõrvaltvaatajana on jäänud juba viimased aasta aega silma, et AMD väga tugevalt end sisse söönud ning Intelilt turgu võtmas. Foorumites eelistavad mängurid AMD prosesid. Kuulduste kohaselt liigub ka Apple üle AMD prosedele tulevikus.
Apple liigub Armi peale siiski.
https://www.macrumors.com/guide/apple-silicon/
AMDl on tõesti head ajad praegu - nad on praegusel hetkel nii arhitektuuri kui tootmisvõimekuse osas Intelist üle. Inteli hädad ikka veel 10 nm protsessiga ning nüüd juba ka 7 nm protsessiga annavad AMDle vähemalt aasta-poolteist aega turuosa ning kasumlikkust kasvatada. Ei ole põhjust arvata, et nad selles osas feiliksid. Kõrge kasumlikkusega serveriprosede sektoris on kasvuruumi kõvasti ning see peaks päris mitmeks kvartaliks ärile hoogu andma.
Pärast ER-i ja Inteli suitsiidi on aktsia korralikult paugutamas ja stabiilselt rohelises blinkinud. Avanes eile $78.03 pealt ja rebis koheselt üles, uue verstapostini all-time high: $85.81
Jefferies Financial Group poolt anti eile roheline tuli ehk uuendati price targetit: $86.00 ➝ $95.00
Jefferies Financial Group poolt anti eile roheline tuli ehk uuendati price targetit: $86.00 ➝ $95.00
Asi ei ole sellest price targetis. Oli esimesi analüütikuid, kes arutles selle üle, et kui Inteli jamad ei olegi ajutist laadi, siis mis hakkab mõne aasta pärast kasumireal jooksma. Turg jäi uskuma.
Inteli jamadest on räägitud vähemasti kolm aastat. Nende olemasolu saab üllatusena tulla vaid tõsiselt sinisilmsele tõsiusklikule fännile.
1. "We think that the bull case for AMD, which is based largely on AMD capturing 30% share from Intel over the two-to-three years, with more to a 50% market share bull case four-to-five years out,” Lipacis wrote.
2. Lipacis wrote that he estimates AMD could achieve earnings of $4.50 a share if it captures 30% share from Intel and $6.50 if it gains a 50% market share from Intel.
See oli liikumapanevaks jõuks. Mitte Inteli jamad, vaid see, milliseid numbreid see AMD-le tooma hakkab.
2. Lipacis wrote that he estimates AMD could achieve earnings of $4.50 a share if it captures 30% share from Intel and $6.50 if it gains a 50% market share from Intel.
See oli liikumapanevaks jõuks. Mitte Inteli jamad, vaid see, milliseid numbreid see AMD-le tooma hakkab.
Millise valemi järgi määratakse tänapäeva stocki väärtus? Lugenud vanu raamatuid, oli vanasti buumi aegu P/E 40-60ok, aga mingi hetk saavutati ikka ajalooline number. Kaua selline eufooria kestab?
AMD stock rallies to record close after CEO sounds positive notes on 2021 and PC market
AMD jaoks tundub helge aeg juba praegu käes olevat ja aina paremaks kipub minema :)
In @ 69,38 $
AMD jaoks tundub helge aeg juba praegu käes olevat ja aina paremaks kipub minema :)
In @ 69,38 $
Nonii, rallitab teine ja arvatavasti andis väikese lükke ka täna alanud CES.
Hetkel siis $99.07 ehk maagiline 100 on lähedal. Q4 tulemused tõotavad korralikud tulema! :)
Hetkel siis $99.07 ehk maagiline 100 on lähedal. Q4 tulemused tõotavad korralikud tulema! :)
Nonii! Üleeile olid AMD tulemused: AMD Beats on Q2 Earnings & Revenues, Raises '21 Outlook
Intelil pael kaelas, AMD võtab turgu.
Pärast tulemusi pendeldas plussi ja miinuse vahet. Avanes turul punases, aga siis lõi katuse lõpuks pealt ja rallis päeva lõpuks +7% ning täna täpselt sama. Kerge miinus, jõud sisse ja hetkel ca +5%
Märkimisväärne on, et esimest korda ajaloos ületas aktsia 100$ piiri!
Ise olen pardal eelmise aasta hinnaga 69$.
Intelil pael kaelas, AMD võtab turgu.
Pärast tulemusi pendeldas plussi ja miinuse vahet. Avanes turul punases, aga siis lõi katuse lõpuks pealt ja rallis päeva lõpuks +7% ning täna täpselt sama. Kerge miinus, jõud sisse ja hetkel ca +5%
Märkimisväärne on, et esimest korda ajaloos ületas aktsia 100$ piiri!
Ise olen pardal eelmise aasta hinnaga 69$.
AMD rallib, nüüdseks kuues järjestikune päev!
Täna pandi päris korralik maamärk maha, tõustes 122,48$ peale. Hetkel kruiisib suts alla 119$.
https://finance.yahoo.com/quote/AMD?p=AMD&.tsrc=fin-srch
Täna pandi päris korralik maamärk maha, tõustes 122,48$ peale. Hetkel kruiisib suts alla 119$.
https://finance.yahoo.com/quote/AMD?p=AMD&.tsrc=fin-srch
Eks siin ole oma osa ka WSB sõdalastel, eks näis kauaks neil eufooriat jagub.
AMD pani hullu. Kvartalitulemused ilusad! Intel veritseb nii kuis jaksab, AMD marsib jõuliselt edasi.
Eelturul hetkel kerges miinuses, aga äkki on sarnane nagu eelmine kvartal: dip ja siis üles. Vaevalt, et me näeme 6 järjestikust rally päeva nagu siis, aga võiks ju rohelises olla küll :)
AMD Stock Heads Higher After Posting Blockbuster Earnings and Record Revenue
Eelturul hetkel kerges miinuses, aga äkki on sarnane nagu eelmine kvartal: dip ja siis üles. Vaevalt, et me näeme 6 järjestikust rally päeva nagu siis, aga võiks ju rohelises olla küll :)
AMD Stock Heads Higher After Posting Blockbuster Earnings and Record Revenue
AMD on sõiduvees ja tulemused olid ülihead ning avaldub ka järelturul, kus aktsia hetkel +10.46$ - Intelile sõidetakse sisse igas suunas ning 22 tuleb tugev!
AMD rises 10% after issuing strong 2022 sales outlook
AMD rises 10% after issuing strong 2022 sales outlook
Sai täna natuke juurde võetud.
Minu tees on see, et kiibitootjad võidavad AI buumist igal juhul, kas pilveteenuse pakkujad ja AI mudelite pakkujad plussi jäävad, see sõltub juba lõpptarbijast. Mudelid on peaaegu lineaarselt skaleeritavad, st kiipde järgi valitseb lõputu nõudlus.
AMD estimated there was a $45 billion market for its data center artificial intelligence processors 2023 as it launched a new generation of AI chips on Wednesday.
As AMD launched the new processors, company executives outlined how rapidly demand for AI chips has increased. The company said it now expects the market for data center AI chips to grow to roughly $400 billion by 2027.
https://www.reuters.com/technology/amd-forecasts-45-billion-ai-chip-market-this-year-2023-12-06/
Minu tees on see, et kiibitootjad võidavad AI buumist igal juhul, kas pilveteenuse pakkujad ja AI mudelite pakkujad plussi jäävad, see sõltub juba lõpptarbijast. Mudelid on peaaegu lineaarselt skaleeritavad, st kiipde järgi valitseb lõputu nõudlus.
AMD estimated there was a $45 billion market for its data center artificial intelligence processors 2023 as it launched a new generation of AI chips on Wednesday.
As AMD launched the new processors, company executives outlined how rapidly demand for AI chips has increased. The company said it now expects the market for data center AI chips to grow to roughly $400 billion by 2027.
https://www.reuters.com/technology/amd-forecasts-45-billion-ai-chip-market-this-year-2023-12-06/
AMD on väitnud ka, et nende MI300X on kõige kiirem AI prose. Ehkki selle vastu on nVidia vaielnud, on selge see, et MI300 on vähemasti konkurentsivõimeline ning seega on sealt (seniselt puhtalt nVidia mängumaalt) kasvu oodata.