Shordid kinni. Long 28.9 pealt
It is always the same. Selleks ei peagi pop olema. Miinuseladujad hea töö.
rinx
Shordid kinni. Long 28.9 pealt
It is always the same. Selleks ei peagi pop olema. Miinuseladujad hea töö.
On jah mõnusad tüübid, selle asemel, et miinuseid laduda, võiksid ka need panna oma ideed ja tehingud kirja.
Sa jätka samas vaimus, mul jan PUTid ja ei kiirusta veel kinni panema.
Imelikud inimesed need punase ladujad, täna näiteks +50% ja ikka hoian.
25.09...stok 33.5 tsiteerin "see on sulle signaal, et stokil on probleeme ja ainus treid mida saad teha on short".
Stok eilse seisuga 25. Are you not entertained enough? Ja kui sa olid long AMD-s ja ei taibanud oma possu ära müüa, siis ära ütle, et ma ei hoiatanud. See on pro info, aga tippude korral ongi meil selline mentaliteet. Mujal boardides sama asi.
See AMD on lihtsalt nii hea näide, kui veel saab olla, kuidas WS töötab.
Ikka paganama hea tunne on kui sa näed, kuidas hobune sult peost kaeru sööb.
PS! Visa - sa ei treidi mitte kunagi selle mõttega, et kusagilt plusse saada. Ainult treidid iseendale, see oledki sina ise, kes on kõige olulisem..päeva lõpuks. Aga mitte kunagi kellegi teise jaoks. Ja kui su süsteem pika-ajaliselt ka töötab, siis oled leidnud oma nishi. Ülioluline, et oled enda vastu 100% aus, kui kaotad...oled aus kui võidad. Varsti vbl. võiksid kinni panna, ER tuleb ka okt lõpp ja see võib teistpidi üllatada. Ega AMD ei pruugi veel surnud olla, miski probleem ei oleks squeezida 30 juurde.
Need miinused panid nad iseendale.
Stok eilse seisuga 25. Are you not entertained enough? Ja kui sa olid long AMD-s ja ei taibanud oma possu ära müüa, siis ära ütle, et ma ei hoiatanud. See on pro info, aga tippude korral ongi meil selline mentaliteet. Mujal boardides sama asi.
PS! Visa - sa ei treidi mitte kunagi selle mõttega, et kusagilt plusse saada. Ainult treidid iseendale, see oledki sina ise, kes on kõige olulisem..päeva lõpuks. Aga mitte kunagi kellegi teise jaoks. Ja kui su süsteem pika-ajaliselt ka töötab, siis oled leidnud oma nishi. Ülioluline, et oled enda vastu 100% aus, kui kaotad...oled aus kui võidad. Varsti vbl. võiksid kinni panna, ER tuleb ka okt lõpp ja see võib teistpidi üllatada. Ega AMD ei pruugi veel surnud olla, miski probleem ei oleks squeezida 30 juurde.
rinx
25.09...stok 33.5 tsiteerin "see on sulle signaal, et stokil on probleeme ja ainus treid mida saad teha on short".
EI.
Enamus SP500 stockidest hetkel maas, ning kogu börs punane, veits halb ju kui 33 pealt ise ütlesid et ei julge enam shortida kuna next level 35-40 ootamas?
Kui just kokku ei vaju (kogu turg) siis läheb tagasi 30 kanti ja kuhu edasi seda näitab aeg.
Praegu just longi koht!
Lubate ka siia vahele tsiteerida ehk:

Seniks muusikat.

Seniks muusikat.
Mahtudest rääkides siis shordi ajal olin short ca 4x-5x.
See long oli x kogust ja viimane long 3x kokku. Risk vs reward määrab ka kogused.
See long oli x kogust ja viimane long 3x kokku. Risk vs reward määrab ka kogused.
Kenkyusha
Praegu just longi koht!
Sinu arvates on aktsia hetkel odav? AMD majandus näitajad olid pool aastat tagasi samad, kuid hind oli mitu korda madalam. Mis viimase poole aasta jooksul muutunud on, et sama ettevõte on järsku 2 korda rohkem väärt?
Inteli tõsised tarneraskused ja lähiajal mittelahenevad probleemid 10 nm protsessiga on juhtunud.
indrek1989Kenkyusha
Praegu just longi koht!
Sinu arvates on aktsia hetkel odav? AMD majandus näitajad olid pool aastat tagasi samad, kuid hind oli mitu korda madalam. Mis viimase poole aasta jooksul muutunud on, et sama ettevõte on järsku 2 korda rohkem väärt?
Ega minu arvamus polegi midagi väärt ega mingit kaalu, lihtsalt valuatsioonide poolest kui v6rrelda AMD turuväärtust ja teiste turuväärtust, siiamaani oli AMD peksupoisi faasis, kus aina sai vasta mordat nagu McGregor Khabibi käest, nüüd muidugi AMD selja sirgu ajanud eks näis kas läheb samamoodi nagu McGregoril v6i paremini ;)
Peaks AMD järsku ütlema, et teevad CUDA taolise softwääri arenduse oma GPU-dele ning 40 on unustatud tase. Muidugi uudis oleks ainult spekulatsioon v6i alles algstaadiumis, kuid lubadused ja positiivsed muudatused on need mis müüvad!
PUTid lukku ära.
AMD TUMBLES 17% AFTER 4Q REVENUE FORECAST TRAILS ESTIMATE
Praega juba -25% $17 kandis.
Alles paari nädala eest tundus $30 müürina.
Praega juba -25% $17 kandis.
Alles paari nädala eest tundus $30 müürina.
Oleks võinud need PUT alles hoida :(
-50% tipust kolme nädalaga, kus ma seda kahe käega shortisin ja sa tuled mulle rääkima mingit upgrade woodoo. Intel ja 7nm. See on siin pro õppematerjal mida sa mitte kusagilt raamatust ka ei saa.
Are you still not entertained enough?
Rahas kahju et ma siin daytrade/short swing harjutasin. Aga see tuli väga kasuks. Muidugi ma poleks tänaseni enam seal sees.
Are you still not entertained enough?
Rahas kahju et ma siin daytrade/short swing harjutasin. Aga see tuli väga kasuks. Muidugi ma poleks tänaseni enam seal sees.
Kuidas tööstus töötab? Mida varem sellest aru saad, seda vähem raha kaotad.
Pane need kaks graafikut kokku.
PS- See on päris julge üldistus, ei kehti alati. Aga ole infokriitiline, mis sulle "tasuta" ette söödetakse. UG, DG..PT change peab stok ja käive kinnitama. Muidu on see trikk sinu likviidsuse ära kasutamine väljumaks enda/suurklientide possudest.

Ja AMD hiljuti näide. NFLX täpselt sama.

Huvi pärast kuulasin, mida Anton räägib. Ei ole üldse halb, kirjeldab päris hästi ära, kuidas tööstus toimib, mis positsioon/roll on seal retaileril.
Pane need kaks graafikut kokku.
PS- See on päris julge üldistus, ei kehti alati. Aga ole infokriitiline, mis sulle "tasuta" ette söödetakse. UG, DG..PT change peab stok ja käive kinnitama. Muidu on see trikk sinu likviidsuse ära kasutamine väljumaks enda/suurklientide possudest.

Ja AMD hiljuti näide. NFLX täpselt sama.

Huvi pärast kuulasin, mida Anton räägib. Ei ole üldse halb, kirjeldab päris hästi ära, kuidas tööstus toimib, mis positsioon/roll on seal retaileril.
https://www.aripaev.ee/borsiuudised/2018/11/06/amd-aktsia-touseb-kui-teatas-tarnest-amazoni-pilveteenuse-uksusele
AMD aktsia on tõusnud täna üle 4%, kui teatas, et Amazoni pilveteenuse üksus hakkab kasutama tema Epyci nimelist andmekeskuste kiipi, vahendab CNBC.
Inteli järjekordne pähmakas lubab AMD-le lähiajal korralikku breakouti.
ymeramees
Inteli järjekordne pähmakas lubab AMD-le lähiajal korralikku breakouti.
Tuli vist ära:

Kuigi aus olles, tänase tech weaknessi pealt ei oleks seda kohe oodanud.
Damn! Pole väga ammu midagi ostnud ja andsin täna läbi SEB orderi sisse kella 16:20 ajal hinnaga 64$ (pre-market kõikus sellel hinnaskaalal) ja ostuorder tühistati kella 23 ajal... ülimalt pettunud. Mingit kiiret live keskkonda tehingute tegemiseks telefoniga ? SEB-s võtavad soetamised liiga kaua aega :/