YouTube- televisiooni hävitaja?

Draax

Mõtlesin spordiülekannetest rääkides just televisiooni füüsilist settingut: kindlal kellaajal, teleka ees, diivanil istudes, suurelt ekraanilt vaatamine. YT ja teiste platvormide sisu on suures osas orienteeritud käsiseadmetele.

Ma ei mõista seda väidet. YT, Netflix jne pakuvad kõik 4K lahutusega striimi, mis sobib justnimelt suurele ekraanile. Nutiteleritel on need kõik lihtsasti sisse integreeritud, puldil on Youtube ja Netflixi jaoks lausa eraldi nupud. Täiesti selgelt on aru saada internetistriimijate tohutut survet telekanalitelt vaatajate äratõmbamiseks. Ma ei tea, palju nad telekatootjatele maksavad, aga see toimib tõhusalt. Võin öelda, et enne nutiteleri ostu vaatasin 95% telekanaleid ja 5% oli kodukino süsteemi kaudu midagi. Peale nutiteleri ostu vaatan telekanaleid 10% ja ülejäänu on erinevad sisuteenused internetist, põhiliselt YT, Netflix ja HübriidTV. Sellel viimasel on muide ka Delfi TV otseülekanded sees. Neil on täiesti korralikud ralli ülekanded ja muud spordi ülekanded ka.
Draax. Kanali täitmine filmide ja reklaamiga on hea point. Kusjuures noore vaatajaskonna jaoks katsetatakse uut lähenemist. Näiteks kadus ekraanilt kuldvillak ja asemele tuli paksu porgandi vlogi-saade. Pakun et oodatud edu ei tulnud. Sisuloojad aga saavad endale tasuta feimi ja see tuleb neile rahaliselt ringiga tagasi. Arvan, et telekanalid pole neile just seetõttu nõus maksma nende näitamise eest. Äkki tulevikus näeme rohkem filmide asemel striime telekanalitel?
ymeramees
What a coincidence
Kasutaja alates 17.08.20, esimene postitus.

Mina olen aus inimene ja ma ei ole selles foorumis teisi kasutajaid teinud. Ehk oskab moderaator kontrollida IP-d? Ma pakun, et härra Ymeramees on see anonüümne netikommentaator hoopis.
Ma ei väitnudki seda. Lihtsalt teha siia konto ja samal päeval esimese postitusena soovida siit youtube linki tundus enam kui pentsik. Ehk on kodumaisel suunamudijal juba jüngreid, vähemalt esmapilgul tundus nii.
ymeramees
Ma ei väitnudki seda. Lihtsalt teha siia konto ja samal päeval esimese postitusena soovida siit youtube linki tundus enam kui pentsik. Ehk on kodumaisel suunamudijal juba jüngreid, vähemalt esmapilgul tundus nii.

See on väga veider, et keegi tegi kasutaja ja küsis linki. On ebaeetiline turundada ehitusega seotud kanalit investeerimisfoorumis. Lihtsalt lootsin leida mõttekaaslasi, kellel ka eesmärk tulevikus sellega veidi või rohkem raha teenida. Aga noh, päris silmaringi avardav oli lugeda osade kasutajate mõtteid tuleviku osas.