Vabandage minu küünilisust, aga miks nad peaks?Või noh miks keegi peaks heategevust tegema?Nagu tava on saab Londoni börsilt neid aktsiaid lõputult kokku osta, kui need kauplevad...
"privador"
Vabandage minu küünilisust, aga miks nad peaks? Või noh miks keegi peaks heategevust tegema?Nagu tava on saab Londoni börsilt neid aktsiaid lõputult kokku osta, kui need kauplevad...
See vist selline laiem filosoofiline küsimus, et miks üldse peaks hommikul voodist üles tõusma, kui juba nii natukese raha konto peal on, et näljasurma suremine ei ähvarda. Raha ei ole siin ilmas ainus liikumapanev jõud. On teisi motivaatoreid veel ja ka selliseid, mille saavutamine võib järgmisest miljonist oluliselt suurema rahulduse pakkuda. Sellepärast ehk.
Seltsimehed, meil ei antud isegi olulist kohalikku IPOt jaeinvestoritele muidu kui näpuotsaga 😁
Mõmm,
jaeinvestorile on antud õigus aktsia pärast IPOt üles osta.
Üldiselt on juba mitmed setmed aastad IPOdega olnud sedapsi, et
a) sa ei saa midagi
b) märgid ja saad kogu märgitud koguse
Mõlemal juhul oled fucked.
jaeinvestorile on antud õigus aktsia pärast IPOt üles osta.
Üldiselt on juba mitmed setmed aastad IPOdega olnud sedapsi, et
a) sa ei saa midagi
b) märgid ja saad kogu märgitud koguse
Mõlemal juhul oled fucked.
Tuleb välja, et kui osaleda IPOs ei saa siis polegi see teab mis haruldane, vähemalt UK-s. Viimase 3 aasta jooksul olnud 352 IPOst (LSE main + AIM) 24 = ainult 7% kõigist, oli retailil ligipääs. Osad on pahased:
Millions private investors are being unfairly disadvantaged because they are excluded from buying shares in most IPOs, according to heads of Hargreaves Lansdown, AJ Bell and Interactive Investor, 3 biggest trading platforms.
They wrote last week to John Glen, the City minister, calling on him to intervene. They asked him to consider imposing a regulatory obligation on companies to consider a retail offer in new flotations and to open a wider consultation.
In recent weeks small investors have been excluded from buying into The Hut Group, Dr Martens and Moonpig. In each case, the share price soared to an instant premium to the issue price, leaving private investors able to buy only at more expensive prices in the aftermarket. “As it stands, retail shareholder rights are almost completely ignored when it comes to the vast majority of IPOs, which largely take place between City institutions behind closed doors,” the platform chiefs said. They accused investment banks of deliberately discouraging founder entrepreneurs from going for retail offers and sometimes including small investors only when institutional demand was likely to be weak and the IPO less likely to succeed.
Selline asi, PrimaryBid, LHV ehk nendega diilile kui muidu ei saa? Plaanivat retaili esindamist IPOdes.
Millions private investors are being unfairly disadvantaged because they are excluded from buying shares in most IPOs, according to heads of Hargreaves Lansdown, AJ Bell and Interactive Investor, 3 biggest trading platforms.
They wrote last week to John Glen, the City minister, calling on him to intervene. They asked him to consider imposing a regulatory obligation on companies to consider a retail offer in new flotations and to open a wider consultation.
In recent weeks small investors have been excluded from buying into The Hut Group, Dr Martens and Moonpig. In each case, the share price soared to an instant premium to the issue price, leaving private investors able to buy only at more expensive prices in the aftermarket. “As it stands, retail shareholder rights are almost completely ignored when it comes to the vast majority of IPOs, which largely take place between City institutions behind closed doors,” the platform chiefs said. They accused investment banks of deliberately discouraging founder entrepreneurs from going for retail offers and sometimes including small investors only when institutional demand was likely to be weak and the IPO less likely to succeed.
Selline asi, PrimaryBid, LHV ehk nendega diilile kui muidu ei saa? Plaanivat retaili esindamist IPOdes.
"Erko Rebane"
Muutsin foorumi pealkirja samuti lühemaks.
Kusjuures, pole näinud, et keegi seda oleks kommenteerinud aga minule nimemuutus ei meeldi. On selliseid teisi kah (mitte et kedagi kuskil see huvitaks)? Ilmselgelt tehtud muutus ka ainult selleks, et ticker saaks olla "WISE"...
"krson""Erko Rebane"
Muutsin foorumi pealkirja samuti lühemaks.
Kusjuures, pole näinud, et keegi seda oleks kommenteerinud aga minule nimemuutus ei meeldi. On selliseid teisi kah (mitte et kedagi kuskil see huvitaks)? Ilmselgelt tehtud muutus ka ainult selleks, et ticker saaks olla "WISE"...
Muutus ikka selleks, et tegemist on nüüdseks pangateenuseid pakkuva ettevõttega. Endalgi veidike veider öelda kliendile, et kanna nüüd 2000 naela TransferWise kontole.
Kõlab ju nagu miski skämm. Et miks ma neid nüüd kuhugi edasi kanda tahan?
Ameerikas öeldakse vist "Can you Venmo me some money?"
Nende versioon oleks siis äkki Wise puhul "Can you Wise me some money?". Kõlab täitsa suupäraselt mu arust.
Nende versioon oleks siis äkki Wise puhul "Can you Wise me some money?". Kõlab täitsa suupäraselt mu arust.
Huvitav palju nad Wise.com domeeni eest maksid?
4-täheline tuntud string peaks päris kallis lõbu olema
4-täheline tuntud string peaks päris kallis lõbu olema
Twitteris räägiti 7 kohalisest USD summast wise.com eest.
Lisaks nad ostsid ka wi.se
Tuleb tunnustada neid. Neil keegi teab kuidas peaks asju tegema.
Bolt ei suutnud bolt.com-i osta. Samanimeline startup ostis enne neid. Peavad leppima bolt.eu-ga..Neil oleks palju õppida.
Lisaks nad ostsid ka wi.se
Tuleb tunnustada neid. Neil keegi teab kuidas peaks asju tegema.
Bolt ei suutnud bolt.com-i osta. Samanimeline startup ostis enne neid. Peavad leppima bolt.eu-ga..Neil oleks palju õppida.
See jah kummaline-just Bolti poolt. Esimene asi peaks olema just bolt.com-i enda valdusesse saamine, kui hakatakse nime muutma.
Kuidas nt börsile läheb?
Kuidas nt börsile läheb?
Siin on pikemalt sellest domeenist :https://www.jamesnames.com/2021/02/transferwise-rebrands-as-wise-acquires-wise-com-domain-name/
Broadcom oli domeeni eelmine omanik, nii et see hind peaks lõpuks ikka välja tulema, kuna Broadcom on börsiettevõte ja nad lihtsalt peavad neid asju oma aruannetes kajastama. Tavaliselt on hinnad ikka hiljem välja tulnud.
Broadcom oli domeeni eelmine omanik, nii et see hind peaks lõpuks ikka välja tulema, kuna Broadcom on börsiettevõte ja nad lihtsalt peavad neid asju oma aruannetes kajastama. Tavaliselt on hinnad ikka hiljem välja tulnud.
"privador"
See jah kummaline-just Bolti poolt. Esimene asi peaks olema just bolt.com-i enda valdusesse saamine, kui hakatakse nime muutma.
Kuidas nt börsile läheb?
No täpselt! Ma arvasin, et ma olen ainukene kes nii mõtleb. See on ju täielik lollus. Oleme ükssarvik, Rebrandime ennast Bolt-iks ja siis kasutame bolt.eu-d. See on ju mage. USA-s ei võta ju neid keegi tõsiselt. Ei saa aru, kes neile sellise idee andis. Ma ennustan, et enne börsile minekut nad peavad veelkord ennast rebrandima.
Mais IPO, valu ootus $6-7 bln, kohaks jäämas London, kuigi Amsterdam ja NYC olid ka laual.
Wise completed a $319 million funding round last year that valued it at $5 billion and since then has reported a 70% increase in revenue to £302.6 million in its last financial year. It made a net profit of £21.3 million, its fourth year of profit in a row, according to its annual report.
Wise completed a $319 million funding round last year that valued it at $5 billion and since then has reported a 70% increase in revenue to £302.6 million in its last financial year. It made a net profit of £21.3 million, its fourth year of profit in a row, according to its annual report.
Meenutaks, et siin foorumis oli mõned aastad tagasi arvajaid, et TW lõpetab tegevuse, kuna sellist teenust pole turule vaja, umbes samamoodi arvas ka Jüri Mõis.
"gynter""privador"
Kuidas nt börsile läheb?
No täpselt! Ma arvasin, et ma olen ainukene kes nii mõtleb. See on ju täielik lollus. Oleme ükssarvik, Rebrandime ennast Bolt-iks ja siis kasutame bolt.eu-d. See on ju mage. USA-s ei võta ju neid keegi tõsiselt. Ei saa aru, kes neile sellise idee andis. Ma ennustan, et enne börsile minekut nad peavad veelkord ennast rebrandima.
Ma arvan, et äpipõhises maailmas/ajastus on see .com juba teisejärguline teema. Meil oli .com buum juba :)
"Tohohtont""gynter""privador"
Kuidas nt börsile läheb?
Ma arvan, et äpipõhises maailmas/ajastus on see .com juba teisejärguline teema. Meil oli .com buum juba :)
See on see tüüpiline vaese eestlase mõttelaad.
koer.ee on võetud, raha selle ostuks pole. Võtan koer24.ee või koer24.eu. Ja siis jahud, et domeen pole oluline. Sain odavalt €9 EUR eest. Arvan, et see on ok tegevus, kui alustad ettevõtlusega. Kui aga oled ükssarvik, rebrandid ennast Bolt-iks ja siis ei kasuta .com domeeni. Ma ei kujuta ette, kui palju kliente kirjutab browserisse bolt.com ja ei leia sealt seda õiget Bolti-i.
Miks ma peaksin bolt.com brauserisse kirjutama? Ma olen boltiga sõitnud palju kordi ja ei ole mitte ühte korda nende kodulehel käinud, milleks?