Vasakpoolsed

Ma tundsin lapsepõlves ühte Keit Kasemetsa, aga see oli tüdruk. Ma ei tea mis tast on saanud.

2 Likes

Mõnd asja on parem mitte teada?

1 Like

Ma tundsin mitte-nii-lapsepõlves ühte Keit Reitelit. Tema oli ka tüdruk. Nüüd on temast saanud Keit Üürike.

1 Like

See pole ju esimene kord kus 2 seltsimeest riigi valitsust muudavad. Kas kõik on unustanud Sotsinovski ja Tsahkna suitsunurga? Mõlemad olid seal Keit Kasemetsa vaimsed eellased.

Sotsialistide eemaldamise valitsusest kiidan igati heaks.

2 Likes

Kui varem oli kolme sotsi valitsus, siis nüüd on kahe sotsi valitsus. Vahet pole.

5 Likes

to: decibel.
Ikkagi edumaa - vähem erinevat liiki sotsialiste valitsuses.

1 Like

Reform ja e200 tõenäoliselt liituvad ainuvõimu kindlustamiseks.
Uus nimi on Vasakpoolsed.

Sotsialistliku partei juht Lauri Läänemets oli praegu raadios ja muu jutuvada seas andis ta mõista, et Sotsialistlik partei seisis ja seisab ka praegu vastu sellele, et suurendada õppelaenu mida antakse üliõpilastele.

1 Like

Vseviov on nüüd oma kahes viimases Müstilise venemaa saates käsitlenud homoteemat maailma kõige progressiivsemas riigis. Kui ma varem arvasin, et põhjus, miks staalin selle 30ndate alguses kriminaliseeris, peitus selles, et bütsantslikes kultuurides on see alati olnud eliidi privileeg, siis Vseviovi käsitluses oli põhjus palju praktilisem, staalin tahtis lihtsalt ühe suletõmbega hävitada kogu leenini vana kaardiväe. Näiteks Välisasjade rahvakomisariaadis oli puhastus pea 100%line.
Millest puutin lähtub, eks sellest kuuleb kunagi aastate pärast.

2 Likes

Hästi paneme. Nutulaul “toksilise maskuliinsuse” levimisest: Seitse soovitust, kui su teismeline poeg on radikaalseid mehelikke väärtusi jagavate sisuloojate mõjuväljas - Pere ja Kodu
Ma loodan, et kõik siinsed investeerimise ja ettevõtluse huvilised ikka teavad miks on nende “tegelik motivatsioon” :slight_smile:
Kaarel Lott on teid paljastanud: "Tegelik eesmärk finantsnõu jagamisel on saavutada rikkus, mis võimaldab naisi majanduslikult kontrollida.“ "

6 Likes

Kahjuks on jah maailm väga äärmustes. Ühelt poolt hala “võimaldab naisi majanduslikult kontrollida”. Jõusaalis käiakse või võitluskunste tehaks ka ilmselt selleks, et “naisi füüsiliselt kontrollida”. No mis ta muud saab olla, krdi shovinistid, kõik sammud on selleks, et teisi domineerida. Teiselt poolt jälle digitaalsete kupeldajate püünele ronimine, mehelikkuse võrdkujuks seadmine ja iga sõna kullaks kuulutamine ajab ka oksele.

2 Likes

Sa Off oleks ilgelt rõõmus, kui su oma poeg naisi litside ja rusikaalustena kohtleks? Või on muul põhjusel oluline nutta, kuidas Kaarel Lotti muidu asjalikust loost üks lause sulle ei sobi ja naeruvääristada kogu artiklit selle tõttu?

pealegi rebisid selle kontekstist välja, Lotti väide võis pigem kehtida manosfääri idiootide kohta, mitte normaalsete inimeste.
Lisaks on huvitav, kuidas manosfääri luuserid alati rämedalt igasugu diktaatoreid fännivad, eriti Putinit :smiley: Üks selline, USA kodanikust Gonzalo Lira, üritas Ukrainas elades lausa Putini-propat teha, mille peale SBU ta kinni võttis ja tüüp suri vanglas.

3 Likes

On Teil ka omapärased vaated. Jällegi, Naisi niimoodi kohe kindlasti kohelda ei tohiks. Libusid, kes oma p…se on korteri, auto, iluprotseduuride ja meigitarvete eest kallismüüki pannud… mine tea. Mina ei kohtleks ka neid nii. Mitte “nende pärast” vaid “eneseväärikuse pärast”. Aga ma üldse ei imesta, et mõned neid nii kohtlevad. Kui sa pole Naine vaid KAUP, mis siis, et üsna kallis KAUP, siis pole ju mõtet imestada, kui sind koheldakse ühekordseks kasutamiseks mõeldud KAUBANA. Pealegi, eks see “odav” ja “kallis” ole ka suhtelised mõisted… on inimesi, kelle jaoks 60 KEUR Louis Vuittoni kotike ühe p…se vastu vahetada on on “peenraha”. Peenraha nad välja käivad, peenraha eest ostetud kaupa, nagu peenraha eest ostetud kaupa kohtlevad.

1 Like

Terve nett ja sotsiaalmeedia on tihkelt täis kibestunud, paariliseta jäänud krõhvasid, kes susisevad naisele* ukse avamise või mantli selga aitamise vms. elementaarse etiketi järgimise peale tigedalt: benevolent sexism ja siis tekib mingil kartuliidu meenutaval kärbunud kehaga nõgesepihvitoitlasel kohe paanikahäire, kui keegi on võtnud nõuks ennast vormis hoida, raha teenida ja sellealaseid kogemusi teistega jagada.

(*Just Naisele, mitte naise välistunnustega narkarist litsipurakale.)

1 Like

Ma täna hommikul kohvi kõrvale Youtubet vaadates leidisn videojupikese, kus üks hästitjuunitud vene bimbo ütles otsesõnu välja: “Õige (korralik) mees on ikka selline, et kui ta sind petab, siis ta kompenseerib selle Väga Kalliste Kingitustega.”
Street nüüd räägib, millist LUGUPIDAMIST on selline “naine” väärt? Naine, kes ütleb oma hinna kenasti välja… tahad teisi naisi panna, “pane” – pea asi, et mina saan Vuittoni koti ja Gucci kostüümi.

3 Likes

Naistega on viimasel ajal see probleem, et nad võtavad järjest rohkem kasutusele meeste individualistliku käitumismalli ja seetõttu tuleb nendega ka suhelda kui meestega.
Vanasti, kooliajal, ma ütlesin: äh, naised! ja sellega ma kõnetasin kõiki oma klassi naisi ja need naised käitusid kui üks organism ning tegid mulle kohe kanakarja kambaka. Oma esimeses töökohas ülemus armastas ikka ja jälle käega rehmata ning öelda: äh, naised! ja kogu naiskollektiiv nohises nagu üks organism. Täna võib igaüks ise eksperimendi teha, aga ma pakun, et väljendiga äh, naised! kõnetab täna kindlalt alla poolte naisi. Ja see on probleem.

Kuni mingi piirini. Tegemist on “iseseisvate”, “self sufficcent” ja “hästiteenivate” karjäärinaistega kuni selle hetkeni, kuni “alimony” enam korrapäraselt ei laeku, või “lasteraha” või siis pole välimus enam “see” et OnlyFansis ilma teha…"
Või… kuni peab kurgipurki avama või kappi kokku panema :slight_smile:
See on minu jaoks alati veidi kummastav “kognitiivne dissonants” olnud… "Mul ei ole mehi vaja, minu poolest võiks nad ilmas üldse olemata olla. Ma teenin OnlyFansis iga kuu xxxxx summa (?!?) ja kui on vaja kurgipurki lahti või kruvi seina keerata võin vabalt ka töömehe palgata (?!?). Um.
YT-st leiab küllaga “roheliste ja siniste juustega feniministe” kes jauravad “tegelikult pole maailma ühtegi meest vaja. Vabalt võiks nad olemata olla”. Ja siis küsib Ben Shapiro: “Aga kes siis müüri laob, asfalti laotab või kaevanduses sütt murrab???”
“Eee… um… töölised?!?”

2 Likes

Lihtsalt selline naljakas mõttearendus. Tuli ühes vestluses teemaks, et on üks huvitav “diskrimineeriv” pood, mis teenindab ainult jur. isikuid. Noh, vaba maa, era äri, vähimalgi määral ei pane selle poe õigust niimoodi toimida, kahtluse alla.
Uba on selles, et antud poe hinnad on umbes 5 korda soodsamad per “detail” kui sama detail "Armetu Eesti Kaupmehe"jaeletis.
Isejäensest pole ju probleem - ostad läbi jur. isiku, maksad OMA isiklikust rahakotist ettevõtte kassasse tagasi. Käibekat selle tehingu pealt tagasi ei küsi, sest tegemist pole ettevõtluskuluga. Kõik oleks justkui viisakas, eks ole. Käibekas on makstud, lõpptarbija maksuna, keegi justkui erisoodustust poleks saanud, makstud on selle detaili eest palgalt, kust sots- ja tulumaks tasutud.
Aga üks kodanik natuke kahtles, et kas see on ikka õige ja seaduslik. Umbes, et kui sa ostad kusagilt midagi 5x soodsamalt, siis riik saab ju palju VÄHEM käibekat. Ja kui nii võtta, siis 100 EURi kätte saamiseks on riik juba sealt pealt saanud ~80 EUR. 20 EUR teenimise pealt saab ta Palju Vähem.
Edasi läks arutelu lõbusa reductio ad absurdum tähe all:
Nii võttes on Armetu Eesti Kaupmees oma RÄIGE KIRVEGA suurim Eesti patrioot üldse, sest mida Räigem Kirves seda rohkem saab riik käibekat.
Ja üldse tuleks igasugu soodusmüügid ja hulgimüügid ebaseduslikuks kuulutada. Ja pole vaja otsida, kust saaks selle v. tolle soodsamalt. Õige Patrioot otsib Kõige Kallima Koha.
Ja kõik need AEK-d, kelle “netipood” on tegelikult “vahendan sinu tellmuse mõnusa Kazummi eest AliExpressi” Õiged Patrioodid. Siin ei toodeta. Siin ei paista CO2. Siin ei kulutata loodusressurssi. Aga MAKSUD jäävad kõik “siia”. Puha nagu Maapealne Parasiidiaiake, kas pole?
Ja Kaur79 viidatud “kuidas investeerimiseks säästa” on ka puhta ebapatriootlik. Inimene peaks säästma ikka ainult ühel eesmärgil-- selleks et ära maksta tulu-, käibe-, auto-, maa-, taristu- ja muud maksud. :slight_smile:
Kokkuvõtteks: Kelle kord, lgp. kaasfoorumlased, on ahastavalt karjatada: "Offf ÄRA ANNA SOTSIDELE IDEID!!!

Milline Kaur?

1 Like

Nii remargi korras - business to business äri on nö käibemaksuvaba (va mingid erandid).