Mängu edetabel uuendatud ja Läti kolleegide poolt on lisatud ka uus, veidi eksootilisema valuutapaari kauplemisidee.
Kaks päeva on mängu lõpuni veel jäänud; lätlastelt veel üks kauplemisidee.
Viimase mängupäeva jaoks on lätlastel veel üks kauplemisidee.
Kahjuks oligi nii nagu ma kartsin. Positiivne tulemus 146-l võistlejal ja negatiivne 340-l.
Ma ise mängust osa ei võtnud ja ei tea, kas tehingutasusid kah arvestati. Arvan, et valuutaturul amatöörid ikka pankade proffide vastu ei saa.
Ma ise mängust osa ei võtnud ja ei tea, kas tehingutasusid kah arvestati. Arvan, et valuutaturul amatöörid ikka pankade proffide vastu ei saa.
MSM, eks siin ole üks põhjus ka see, et kui auhinda tahad, siis tuleb võtta suuremaid riske kui reaalses elus.
Vaatasin ise ka 2 päeva enne lõppu, et olemasoleva 13k 3 hulka ei tule ja panin tuimalt kogu summaga all in. Aga kui arvestada, et reaalses elus kaotab 95% forexil raha, siis ju isegi head tulemused.
Vaatasin ise ka 2 päeva enne lõppu, et olemasoleva 13k 3 hulka ei tule ja panin tuimalt kogu summaga all in. Aga kui arvestada, et reaalses elus kaotab 95% forexil raha, siis ju isegi head tulemused.
Läti kolleegid tegid kokkuvõtte oma mängu ajal postitatud kauplemisideedest: mis töötas, mis mitte, miks jne. Seda saab lugeda siit (pdf).