Välismaa IPO-d

QLI läks katki või on veel lootust?
"White Nigga"
QLI läks katki või on veel lootust?

Ma lootsin, et seal tekitatakse mingi multibagger, aga suutsin sealt enda plussi isegi mingiks kolmekohaliseks miinuseks traageldada. Ma arvan, et selle teema juurde tagasi ei tuleks.
"ymeramees"
WISH peaks järgmisel nädala alguses saama pankade katmise peale. Kuna ta pole isegi teistega võrreldes kallis, siis IPO algfaasi õhema floadiga teinekord juba lolliks läinud aktsiatega seda enam.

IPO-s osalenud pankasid oli omajagu, seega katmist saab omajagu. Lampi pakuks keskmiseks hinnasihiks nii 27 kanti minemist.

Kahe kuuga +50%?

+40% tegi eile ära. Arvatavasti väga lühiajaliselt läheb asi keerulisemaks ja arvatavasti kahe kuu perpektiivis tundub nüüd see +50% konservatiivne.
"ymeramees"
"ymeramees"
WISH peaks järgmisel nädala alguses saama pankade katmise peale. Kuna ta pole isegi teistega võrreldes kallis, siis IPO algfaasi õhema floadiga teinekord juba lolliks läinud aktsiatega seda enam.

IPO-s osalenud pankasid oli omajagu, seega katmist saab omajagu. Lampi pakuks keskmiseks hinnasihiks nii 27 kanti minemist.

Kahe kuuga +50%?

+40% tegi eile ära. Arvatavasti väga lühiajaliselt läheb asi keerulisemaks ja arvatavasti kahe kuu perpektiivis tundub nüüd see +50% konservatiivne.

Tänud hea soovituse ja mõttekäigu eest, olen ka ilusti kaasa sõitnud siiamaani sellega.
Pre-marketil kerge miinus, kuidas ta täna käituda võiks? Volume ja huvilisi kõvasti juurde tulnud suurte päevadega, pikemas plaanis endal plaan ikka hoida.
Ma ostsin selle osa tagasi, mis ma eile õhtul müüsin. Selle, mida ma üleeile müüsin, ei saa veel osta, alati tuleb mingi vikat. Aga mulle see asi meeldib ka stockina. Kui on aeg, siis müüakse. Healthy pullback. Nothing to worry about.
2020 30. detsember WISH 17M shorti.

Kauplema hakkas 46M aktsiat 16. detsember. Muljetavaldav tempo igatahes. Seletab detsembri nõrkust ning selle nädala tugevust.
DNMR juba $34. Nii tore, et mul endal seda 0 on. Arvatavasti saan $50-$60 juures shortides vastu näppe :)
Vana hea NYSE.

Avas pool päeva IPO-t kohas, kus tegelikult mingit ostuhuvi ei olnud, kõik oksendasid retailile oma aktsiad sisse.

MYTE - online luxury, Euroopast. Suurem konkurent FTCH.

Peale selliseid IPO-sid tunduvad SPAC-d hoopis ausam kraam.
Vimeo ajakava selgunud, spinnitakse IAC-st lahti ja börsile Q2 alguses. Tõsteti 300 mln raha just IAC-le.
The new capital comes from T. Rowe Price Group and Oberndorf Enterprises. IAC said the new investment comes in two tranches, $200 million at a $5.2 billion pre-money valuation and $100 million at a $5.7 billion pre-money valuation.
Pricing $4. 2,8M aktsiat. EZGO.

Market on katki või jah?
"ymeramees"
Täna on Live Oak SPAC ja Danimeri mergeri hääletus. Ticker täna veel LOAK. Omajagu üles jooksnud, kuid story on eristuv. Biolagunev plastik. Pakendid, kõrred jms. Tumeroheline teema. Raha sellistele teemadele pressib sisse uksest a aknast. Food, beverage vajab kuvandi parandamiseks rohelist kesta. Danimeril vaikselt lepinguid hiidudega nende pakendite tootmiseks, seega näeks vaikselt mulli tekkimas. Lühiajaliselt on graafik muidugi uue firma tulekule tüüpiliselt üles jooksutatud:

Aga teema, mida iga roheline PEAB omama.

"Seega näeks vaikselt mulli tekkimas"
Põhimõtteliselt jalutab iga päev üles, aga mitte keegi isegi ei räägi sellest.

Kohe hakkab kauplema ultimate Kathie Woodi lemmikaktsia, mis on võrdsematest võrdsem või veelgi enam.

Juht on naine,
Enamus boardi on naised.
Tutvumisäpi matchi korral saab esimese sammu teha naine.

Võrdne ju?

BMBL - The deal size was increased to 50M shares from 45M and priced above the $37.00-$39.00 range, $42.

Indikeerib aina kõrgemaid numbreid.
ymera - ise hüppad selle rongi peale? Siin uudistes oodatakse +72% sellele esimesel päeval :)
Ma panin buy orderi 45 peale ja loodan midagi saada.
Ma panen $42. Kui kõik võrdne, siis peab ka retail sama hinda saama.
Bumble is set to skyrocket 72%, according to preliminary trade data. Shares were indicated at 74 a share, up 72% from the 43 IPO price.

See siis IPO märkijate omavaheline kauplemine ja nii kuumaks asja ajanud? Retail küll siis võib ju IPOst suu puhtaks pühkida?
Nujah, avanes 77 peal ja nüüd tilgub 10% vast alla max. 4b valuation on juba kukalt-kratsima-panev
"ymeramees"
Eilsed IPO sulgumised.

Tantsi palju tahad, tuleb ikka nurgast.
"ymeramees"
Nasdaq tegi ühe väikese IPO, mis avanes päris mõistlikult.
Hetkel vaid alla 50%. Suhtkoht õhuke asjandus.
Lühiajaliselt huvitavam kui need hiiglased 100+ peorsentidega pricingust.
Pubmatic Inc. PUBM, 43.68% said overnight that its initial public offering priced at $20 a share, above the expected range of between $16 and $18 a share, as the California-based provider of a cloud platform that enables programmatic advertising transactions was valued at $956.5 million. A total of 5.9 million shares were offered in the IPO, including 2.66 million shares from the company to raise $53.1 million and 3.25 million shares from selling shareholders. The stock is expected to start trading Wednesday on the Nasdaq under the ticker symbol "PUBM."

Detsembris oli ühel päeval kolm IPO-t. DASH, AI ja PUBM. Kedagi PUBM ei huvitanud, kõik tahtsid DASH ja AI-d.
DASH - pole oma 100% avanemisest väga palju kõrgemal olud, vaid paarkümmend protsenti. Aftekal tulemused, IPO avanemisest -25%.
AI - oli haibis, on teinud nii 75% tõusu avanemisest, kuid nüüdseks õhk välja vilisenud, $100 open on nüüdseks vaid $114.
PUBM - nmees nurgast, IPO avanes $25, mõned päevad tagasi tulemused, eile sulgus $65.
Üks mees piipsas eile Kuutsekalt, et pani pool kinni ja suusatas edasi.
10. märtsil toimub Roblox direct public offering, esialgne hind peaks olema $45. Mulle tundub kallis, kuna eelmisel aastal plaanitud IPO prognoositud hind aksia kohta oli $4 kandis. Arvan, et vaatan nädala jagu, mis hind teeb ja kui tekib hea ostukoht, siis võtan ka positsiooni sisse.
Kuidas $70 tundub? : )
Tänasest on LHV klientidele Roblox (RBLX) kaubeldav nii internetipangas kui ka LHV Traderis.