Unustage 3D printerid ja cannabis, puhas pisike mull, kosmosereisid on ukse ees

Sportlikust huvist vaatasin, mida siis samal ajal püha analüütikud tegid ja stokist arvasid. Ja pusle jookseb aina paremini kokku.
Ok, sa lihtsalt kasutadki KÕIGI oma graafikute peal ajajoont, mis sinu lugu räägib?
Ma arvasin, et see on by default 1 aasta graafik.
Olge rahulikud, kohe rinx paneb ka pildi, kust short minna tuleks, sest see paremal nõlv on päris suur jõnks. Hinna skaalat pole, pakun 50.
Märtsis ostis Maxr-t kokku Michael Burry (Big Short).Kui ma ei eksi siis korjas ta seda kas 8 või 9 pealt. Mingi väikse viitajaga jõudus info tavainimestele. Ja põmdi stock hakkas lendama. Täpselt sama toimub kõigis asjades mida ARK täna puudutab. Peale seda ostavad retailerid selle stocki kosmosesse.
Richard Branson’s Virgin Orbit reaches space eight months after first flight.

Virgin Orbit spinniti juba 2017 SPCE-st välja, ometi tekitati 2020 aprillis Virgin Orbiti valitsuse lepingu peale SPCE-s korralik squeeze. Kuna 2021 piisab ka väiksematest seostest kui see, siis on võimalik, et SPCE poolt on täna popcorn.
"harley"
Märtsis ostis Maxr-t kokku Michael Burry (Big Short).Kui ma ei eksi siis korjas ta seda kas 8 või 9 pealt. Mingi väikse viitajaga jõudus info tavainimestele. Ja põmdi stock hakkas lendama. Täpselt sama toimub kõigis asjades mida ARK täna puudutab. Peale seda ostavad retailerid selle stocki kosmosesse.

Ostsin detsembris PACB ja CRSP ainult selle pärast, et tollel hetkel olid need ARKG kaks suurimat nimetust ja kuu ajaga tuli sealt ligi +50%.
Andris, nagu ymera armastab öelda, tasub öelda, kui head leiud, tagant tarkus ei anna siin kellelegi midagi juurde.
Mkm, inimene konstateeris fakti, nägi seoseid. Pole minu asi targutada. Ise olen märganud, et ARK kipub viimasel ajal nässus data peale aktsiaid pharmas ostma.
Eks ta ole jah, see mu postitus oli pigem illustratsiooniks, et Cathy Wood'il on momendil Midase puudutus, vahet pole kui realistlikud need asjad on. ARK ostis neljapäeval õhtul mingi jupi PLTR'i ja ainult selle peale tõusis hind reede hommikul 6%. Ega see igavesti kesta ei saa, aga praegu ma küll hoolega jälgin, et mida ARK teeb.
See Momentuse fondi lisamine on kindlasti hea boonus, kuid soovitan siiski ettevõttena väätust siin otsida. On tegemist potentsiaalselt korraliku kasvuaktsiaga. 30B marketcap 5a perspektiivis on ca. 300$ aktsia hinnas.
"rinx"
Sportlikust huvist vaatasin, mida siis samal ajal püha analüütikud tegid ja stokist arvasid. Ja pusle jookseb aina paremini kokku.

Jõudsime siia künkani, rinx nüüd short?
https://www.tradingview.com/x/4YS3b2pf/

Ise võtsin ticker DDD märtsi 30 strike putte @5,40 pealt, mõned päevad veel siis tulemused. Siin peaks juba kõik sees olema, mis saab olla. Target 23 tehniliselt https://www.tradingview.com/x/jasmlQ51/
Lihtinimesed vist seda Cathy WoodI fondi nii kui nii ei saa osta vast? EU kaitseb meid ja värki.
DDD kohta jäi ütlemata, et nad andsid ette ka juba teada ära, mida oodata, ehk sell the news oleks kena https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/910638/000117184321000168/exh_991.htm
MAXR - siit küll short ei julgeks olla. Ei näita veel ju ühtegi nõrkuse märki. See "tase" võib anda kerge vastupanu kui turul enamus nii otsustab. Aga ei pruugi.

DDD - tundub selgem squeez ja pole nö. orgaanilist nõudlust. Kui just sunnitakse shortima ja muud valikut ei anta :D siis valiks selle
"MLindepuu"
Lihtinimesed vist seda Cathy WoodI fondi nii kui nii ei saa osta vast? EU kaitseb meid ja värki.

Ei saa, aga kuna ARK fondide sisu on avalik ning iga päev avaldatakse ka suuremad tehingud, siis on võimalik järge pidada ning soovi korral ise sarnaseid positsioone võtta.
"andris9"
Ei saa, aga kuna ARK fondide sisu on avalik ning iga päev avaldatakse ka suuremad tehingud, siis on võimalik järge pidada ning soovi korral ise sarnaseid positsioone võtta.

See on variant jah, aga eks siis kui päris fondi sisu üritada imiteerida, on see selline aktiivsem tegelemine ja balansseerimine. Fond oleks palju mugavam ja laisem lahendus lihtsalt, aga kui sisu on avalik, saab sealt kindlasti midagi välja noppida ja ehk ka oma portfelli lisatud.
astra.com

Tuli täna turule läbi mergeri, SPAC keha ticker HOL.
"ymeramees"
astra.com

Tuli täna turule läbi mergeri, SPAC keha ticker HOL.

Kahjuks mingit ettevaatavat äriplaani ei avaldata. Pmt pimesi ostmine oleks praegu.
Ettevaatav äriplaan?

Sa läksid ja lugesid NPA/Astscience äriplaani ja pimesi uskusidki või?
Ma läksin nende lehele ja kohe plahvatas, et see on ju bs, mis siis, et tähed taevas kodulehel nagu päris.

AST & Science and our global partners are building the first and only space-based cellular broadband network to be accessible by standard smartphones. Called SpaceMobile, this ultra-powerful network is being designed to provide connectivity at 4G/5G speeds everywhere on the planet – on land, at sea and in flight.

Siit edasi ei näe mina põhjust ärimudelit uurida. Space based cellular broadband network on asi, mida üitavad vägagi kapitaliseeritud ja kogukad ettevõtted, see äriplaan on päris mere äärde liivale joonistatud, enne tõusu.
Sees $14.40, tänud.