Mida siinne rahvas Unibankast arvab?? Selle aktsia hinna liikumine ei allu küll mingile loogikale ja tehnilisele analüüsile. Pigem mingile rahvuslikule loogikale. Kui välisinvestorid (eestlased, svensonid jne) ostavad hind tõuseb, kui kodumaised siis hind langeb? muide käibe suurus nagu ei mängi rolli?
Unibanka float on väga väike, ca US$ 20 mio vist. Seega ei tasu hinna liikumises loogikat otsidagi. Samas on UNIB ainuke võimalus Läti turule "exposure" saada, ainuke Läti firma kus ilmselt investorite raha tagauksekaudu välja ei kanta. Viimasel ajal tüübid ikka üht teist teevad, internetibank jne. Läti kolm suuremat panka peaks palju võitma turu konsolideerumisest, seega pikas perspektiivis mina arvan, päris hea investeering, eriti tänaselt hinnatasemelt. Parex-it eriti tõsise konkurendina ei arvestaks, sest alates sellest, kui korruptiivselt enam kliente ei saa (mis võib küll Lätis veel kaua aega kesta) ei ole neil minu arust selget kohta Läti turul. Hansabanka seega ainuke konkurent, kuigi minu arust nende Ventspils UBB ost jääb natuke arusaamatuks.