unenägu Eesti Posti pankrotist

Kuskohas iseteeninduses saab määrata et saatke sms või konto seostamine tel numbriga ?
Mina saan ainult määrata sobivad pakiautomaadid. Juhendi järgi saadetakse sinna ainult siis kui paki peal olev tel.nr klapib minu numbriga.
Sorry, ma tegin selle määrangu iseteeninduses tükk aega tagasi, ei pruugi olla tel number, võib olla ka e-post.
Kuna ei ole tükk aega Hiinast tellinud ja EU pakid tulevad enamuses Itella, DPD või DHL kaudu, siis pole tükk aega Omnivaga suhelnud ja ei mäleta, kas tuleb SMS või meiliteavitus.
Jah mul on ka iseteeniduses valitud, et liiguks otse automaati. See toimib nii poolte pakkide puhul ja ikka käin omniva kontoris tädikeste käest pakki küsimas, kuigi SMS paki kohta jõuab kohale. Arusaamatu miks need pakid samuti automaati ei jõua.
Võib proovida siit: https://minu.omniva.ee/. Vormistasin ka mingi aasta tagasi, aga läbi Omniva on vaid mõned pakid tulnud selle aja jooksul, neistki pooled postkontorisse. Millegipärast on Amazon valinud enamasti Itella oma partneriks, seega toob kuller koju või saab enne toimetamist pakiautomaati toimetamist valida.
"mx77"
"ttrust"
"mx77"
"opex"
No ses mõttes, et jah saad sms-i, sest saatja on su tel. nr-i alati pakile lisanud. Minu kümned seiklused EP-ga on näidanud, et mingit "me lisasime ISE su tel. nr-i" asja ses firmas ei toimu, vbl sest nende CRM ei oma seda inffi ja vbl. andmekaitse ei lubaks ka. Automaadipakindus mis põhineb tel.nr-il ja tavapakindus on 2 täiesti erinevat asja seal, on väidetud mulle postkontoris korduvalt.

Iseteeninduses saab määrata, et pakid liiguvad alati sinu poolt määratud pakiautomaati.

Võiks ju olla nii, et saaksid määrata vaikimisi Eesti Postis, et suvaline välismaalt Sulle saabuv pakk maanduks Sinu valitud pakiautomaadis ja Sa saaksid selle kohta SMS-i + vajadusel e-maili.
Aga nii ju millegipärast pole. Ei saa sa isegi määrata, et saad SMS-i et pakk on postkontoris ootel.

See võimalus on täitsa olemas. Mul on see aktiveeritud. Lihtsalt istudes siin foorumis ja asja sisuliselt uurimata ei muutu midagi. Ainuke probleem on pakid, mis on saatja poolt teele pandud, kui kullerpakid. Nende puhul vist kohustab leping need kulleri abil kohale tooma. Muud pakid, mis enne maandusid postkontoris liiguvad nüüd pakiautomaati.

Kõiksugu võimalusi on Omnivas loodud. Jutt on default määrangutest. Aga need asjad sisuliselt ei toimi!