Tuludeklaratsioon.

Esitasin tuludeklaratsiooni eelmine nädalavahetus. Siiamaani on teade üleval: "Deklaratsiooni staatust selgitavaid teateid uuendab infosüsteem automaatselt üks kord nädalas, seetõttu palume Teil aeg-ajalt infolehe teateid jälgida. ". Millal võiks mingi täiendav informatsioon tulla, et kas deklaratsioon sobis või mitte või on asi ülevaatamisel?
Minagi ootamas millal Maksukas vaevub mind kohvile kutsuma. Teade et kontrollitakse ja enne oktoobrit leiab olukord mingi lahenduse on deklaratsiooni juures üleval. Nagu tüütu oodata kuigi enda arust peaks kõik oki-toki olema.
To Pirlet jt

Kui soovid asjaajamist kiirendada, võta ise nendega ühendust ja kutsu kohvile, siis pidid sind järjekorras ette laskma ... vähemalt nii mulle sealt vastati, kui sama asja kohta aru pärisin.
Mina sain oma enammakstud tulumaksu tagasi mullu ntx oktoobris (esitasin esimesel nädalal). Kohvile ei kutsutud. Seega ilmselt saavad nad ise kõik dokustaadid kontrollitud, lihtsalt aega läheb.
kui oled FIE, siis paratamatult kuulud sa viimasesse gruppi, kes raha tagasi saab
olin FIE ja lõpetasin eelmisel aastal oma tegevuse. Olen kuulnud et ka selline asjade seis tingib alati põhjalikuma kontrolli. Aga kindlasti ei pöördu ma ise Maksuka poole et nende ebatervet uudishimu üles kruvida. Eks ootan rahutult sügiseni.
maksuamet pidavat hakkama nö. varjusurmas fie-sid kustutama.
Tere.
Kas võõrandamisega seotud kulude hulka arvutatakse ka soetamistehingutasud või ainult võõrandamise tehingutasu ?
Mõlemaid tasusid arvestatakse.
Mõlemaid tasusid arvestatakse.kyll, aga soetamistehingutasud arvutatakse ikka soetamishinna sisse. Võõrandamisega seotud kulude hulka arvutatakse ainult võõrandamise tehingutasu.
Kas LHV Maksuraport arvestab automaatselt ka väärtpaberi soetamise ja müügi valuutakursside erinevusega?
Jah, LHV Maksuraport arvestab automaatselt ka väärtpaberi soetamise ja müügi valuutakursside erinevusega.
Tänud, Jüri, see on küll suurepärane uudis.
Tekkis küsimus mis saab devalveerimise puhul maksudest? Kes olid võlgu kroonis maksad ka kroonis mis sest et põletasid raha siis kui veel maksis midagi. Küsisimus kuidas oli siis lähinaaberriigis Argentiinas?

Megas, kas juba devalveeriti ära? Magasin täna tavalisest kauem.
zombie ime ilus onu! Hetke seisuga ei ole midagi muutunud pastik ja klaastaara selveris ikka sama hinnaga.
Kas Eesti firmade dividendidest ei peagi tulumaksu maksma? SwedBank lehelt sain teada: "Eesti residendilt saadud dividendid on tulumaksuvabad ja neid deklaratsioonis näitama ei pea. " !
juke01
Jah, nii see on !
Tulumaksu tasub ettevõte ja seepärast ka ei pea deklareerima.
urmas13:
Tänud jah. Avastasin endale üllatuseks selle alles nüüd. Millegipärast arvasin siiani et pole tulumaksuvaba =)
Kas valuuta ostumüügist saadud tulu tuleb ka deklareerida ja sellelt arvestatakse kah tulumaks maha?