kui mul oleks kymneid miljoneid dollareid, siis ma palkaks some really smart people ja tooks turule supersofti.. minu jaoks oli suur yllatus, et investimisega nii vähe teenida saab. sada taala päevas on 25keeki kuus, see on normaalne kuupalk, risk-free.
Ehh, Riq, selle 25K-kuus-normaalne-kuupalk-risk-free jutuga Sa ikka Kinksi valja ei vaheta:)
Olles varasematest foorumitest lugenud, et tahad hirmsasti poliitikasse minna, oli mul juba hea meel, et Vasakpartei saab omale uue ja tubli esimehe, aga vota napust, nuud selline "poliitiliselt mittekorrektne" avaldus.
Nuud pead poliitikule kohaselt utlema, et "tegin nalja"...voi otsima uue partei, sest Vasakpartei kommunistidel ajavad sellised numbrid kaela punaseks, koosolekul hakkavad kummikud lendama ja ordeni noel tooli sees on kindlustatud:)
Olles varasematest foorumitest lugenud, et tahad hirmsasti poliitikasse minna, oli mul juba hea meel, et Vasakpartei saab omale uue ja tubli esimehe, aga vota napust, nuud selline "poliitiliselt mittekorrektne" avaldus.
Nuud pead poliitikule kohaselt utlema, et "tegin nalja"...voi otsima uue partei, sest Vasakpartei kommunistidel ajavad sellised numbrid kaela punaseks, koosolekul hakkavad kummikud lendama ja ordeni noel tooli sees on kindlustatud:)
Ehh, riq, Sa ikka tead, palju Eesti keskmine kuupalk on ja kui mitu protsenti (või isegi promilli) eesti elanikkonnast teenib 25 keek kuus? Ma arvan, vähe, et mitte öelda väga vähe!
jutt jõuabki sinnamaani, et tuhat taala päevas, see on haige küsimus. Eriti veel foorumis küsimuseks.
See on ikka vähe ja väga nadi tulemus. Komm-unnist riqi jaokski nagu mõistad.
Mina üldse häbeneks ega küsiks selliseid küsimusi. Või aitaks vanainimesi.
Mina üldse häbeneks ega küsiks selliseid küsimusi. Või aitaks vanainimesi.
tahan öelda, et sellise pyhendumisega millega saavutad selle 100$ päevas pidevalt,
void saavutada 25k palga kah. kasvoi soomes torulukksepp olles.. voi hansapangas analyytik olles.. ma siiski väidaks et 25k kuus saab eestis rohkem töötajaid kui spekulante.
see on muidugi erootiline, et tundun vasakpoolsena..
unustage stambid, moelge mis on eesmärk.
void saavutada 25k palga kah. kasvoi soomes torulukksepp olles.. voi hansapangas analyytik olles.. ma siiski väidaks et 25k kuus saab eestis rohkem töötajaid kui spekulante.
see on muidugi erootiline, et tundun vasakpoolsena..
unustage stambid, moelge mis on eesmärk.