Veel 1 geniaalne idee :)
Toon oma 2. samba osakud LHV-sse. Ongi Pro jaoks vajalik 50k nagu lupsti täis! Kas selline skeem töötab (piinlik juba küsidagi)?
Velikij
II samba osakud on EVK pensionikontol, millel puudub kontohaldur, selle konto seisu võid vaadata iga panga kaudu, kuid oled panka volitanud Sinu pensionikontolt päringut tegema
LHV lehel on volituse tegemise koht siin
To Velikij
Ei kadesta ma Sind, nad ikka ei vasta Sulle korralikult.
Aga ära kaua mune selle liitumisega. Kaotad iga päev raha. Need ideed on ikka päris vett pidavad. Nagu eile märkisin olen oma seisu tublisti parandanud tänu PRO`le
Ei kadesta ma Sind, nad ikka ei vasta Sulle korralikult.
Aga ära kaua mune selle liitumisega. Kaotad iga päev raha. Need ideed on ikka päris vett pidavad. Nagu eile märkisin olen oma seisu tublisti parandanud tänu PRO`le
Ma usun, et need ideed on head. Eks ma seepärast kontohalduri vahetust tõsiselt kavandangi.
kas 50000 nõue kehtib ka kasvukonto puhul?
Kasvukonto suunatud eelkõige väiksemate ja pidevate rahavoogude investeerimiseks ning piiranguid sellel tootel ei ole.
eh, kui kasvukontol on üle 50K, kas siis saab pro kliendiks hakata?
Kasvukonto siiski eraldi toode ja antud varad ei lähe Pro varade hulka.
Ohh, tegelikult, nagu nähtub, on inimeste huvi ennekõike LHV Pro kui ilmselt turul parima omalaadse teenuse vastu ja igasugu kontod inimesi ei huvita. Kas ma eksin?
Kui ei, siis tegelikult võiks keegi siia kirjutada pikema-selgema loo hoopis sellest, kuidas kasvukonto kliendiks saada, mitte sellest, kuskohas su balti aktsiad on (keda huvitab! :)!
Seega tänud ette LHV tiimile!
Kui ei, siis tegelikult võiks keegi siia kirjutada pikema-selgema loo hoopis sellest, kuidas kasvukonto kliendiks saada, mitte sellest, kuskohas su balti aktsiad on (keda huvitab! :)!
Seega tänud ette LHV tiimile!
Oi, sorry, Pro kliendiks, mitte kasvukonto kliendiks, trükikurat, sunnik!
Kas sellel ületoomisel mingi garantii ka on? S.t. kaua see "tasuta balti väärtpaberite hoidmine" kehtib. Kuna pole antud foorumit täielikult lugenud siis vabandan juba ette kui seal vastus minu küsimuse kohta olemas on.
Tonny, kui sellise üsna olulise muudatuse teeme, siis kindlasti ei saa see olla lühiajaline. Kaalutletud otsus ja pikaks ajaks.
Rubriigis Eesti Aktsiad on selline info:
LHV vahendab Tallinna Väärtpaberibörsil noteeritud väärtpabereid. LHV- s on konto avamine tasuta. Tehinguid saad teha interneti või telefoni teel. Tehingutasu on 79 krooni, aktiivse kaupleja soodustusega kuni 59 krooni. Investeeringu miinimumsumma puudub. 10 põhjendust, miks eelistada eesti aktsiatega kauplemisel LHV-d.
Mida uskuda?
LHV vahendab Tallinna Väärtpaberibörsil noteeritud väärtpabereid. LHV- s on konto avamine tasuta. Tehinguid saad teha interneti või telefoni teel. Tehingutasu on 79 krooni, aktiivse kaupleja soodustusega kuni 59 krooni. Investeeringu miinimumsumma puudub. 10 põhjendust, miks eelistada eesti aktsiatega kauplemisel LHV-d.
Mida uskuda?
ootott, vananenud info seal, korrigeerime peatselt.
Kuidas see 5 tasuta tehingut välja peaks nägema, kas peab teatama kui ma soovin tasuta tehingut teha või läheb mingi protsent tehingutasult (komisjoni tasult) maha ?
Hendrik
5 tasuta tehingut on automaatselt võimaldatud kliendile peale mõne Balti aktsia makseta kande sooritamist LHV kontole ... ehk siis sellest hetkest järgneva 5 Balti aktsiatega sooritatud tehingu tasu on NULL
P.S. Kui kanda mitu erinevat Balti aktsiat LHV kontole, siis igaühe eest eraldi 5 tasuta tehingut ei anta, see kõige esimene on trigger
5 tasuta tehingut on automaatselt võimaldatud kliendile peale mõne Balti aktsia makseta kande sooritamist LHV kontole ... ehk siis sellest hetkest järgneva 5 Balti aktsiatega sooritatud tehingu tasu on NULL
P.S. Kui kanda mitu erinevat Balti aktsiat LHV kontole, siis igaühe eest eraldi 5 tasuta tehingut ei anta, see kõige esimene on trigger
tänan vastuse eest!
Ehk siis kui ma olin aktsia makseta kande LHV kontole sooritanud, kuid aktsiad polnud veel reaalselt LHV kontol, siis tehingutasu ikkagi võeti.
Üks asi veel, kui ma makseta ülekannet tehes märkisin aktsiate soetushinna EEKides (ise ka ei tea miks nii tegin), siis praegu näitab portfellis kõvemat kahjumit, kuna seal ju arvestatakse EURides. Ega seda soetushinda seal enam muuta ei saa? (kui isegi ei saa, siis midagi hullu sellest ei tohiks ka olla, peale näilise hiigelkahjumi)
Üks asi veel, kui ma makseta ülekannet tehes märkisin aktsiate soetushinna EEKides (ise ka ei tea miks nii tegin), siis praegu näitab portfellis kõvemat kahjumit, kuna seal ju arvestatakse EURides. Ega seda soetushinda seal enam muuta ei saa? (kui isegi ei saa, siis midagi hullu sellest ei tohiks ka olla, peale näilise hiigelkahjumi)
Tere,
Ega väärtpaberi konto ülekandmisel ei lisandu mingeid tasusid? Ja ega ei pea maksma tulumaksu nagu oleks investeerimiskontolt raha välja võetud? Praegu mul aktsiad SEB investeerimiskontol.
Ega väärtpaberi konto ülekandmisel ei lisandu mingeid tasusid? Ja ega ei pea maksma tulumaksu nagu oleks investeerimiskontolt raha välja võetud? Praegu mul aktsiad SEB investeerimiskontol.
Ei kaasne, ainult järgmisel aastal tuleb ka LHV konto maksuametis investeerimiskontona deklareerida.