krt Graafik.
Arvestades yldsuse arvamust olen sunnitud kyigepealt Caps Locki maha vytma kuigi see teeb mu kirjutamise palju raskemaks. Proovin oma mytteid avaldada vyimalikult lihtsas keeles kuid paljudele tyhendustele pole lihtsalt EESTI keelset tyhendust. Seega teen seda Inglise ja EESTI keelse seguna. Kui midagi lyheb valesti vyi jyyb tyielikult arusaamatuks, siis sybrad parandage mu vead ja andke mulle teada. Lisaks kyigele pole ma enam mitu aastat korralikku EESTI keelset teksti kirjutanud. Seega on tekstis palju vigu. Ma ei ole huvitatud sybrad et te mu teksti loete vaid olen huvitatud teie arvamustest ning kriitikast!- Ehk EESTI aktiivsema FINANTS KOGUKONNA kriitikast ja arvamustest. Loodan et kuulun ise ka selle kogukonna hulka muidugi kui teie mu sybrad seda aksepteerite! Oma naljade kohta ytleks ma, et ma ei myelnud mitte midagi halvasti ning samuti polnud see suunatud mitte kellegile personaalselt. Yldse tuleks vyimalikult vyhe asju vytta personaalselt. See on vyga kasulik! Kyigele lisaks mulle ei meeldigi personaalsed naljad! Mu sybrad! Te ei peaks mind ignoreerima vaid kritiseerima minu ja teiste arvamusi ning lisama ka oma arvamuse sinna juurde. Loomulikult oli FIT-i poolt algatatud teema hea ning sellepyrast ma esitasingi oma arvamuse investeerimis teemalistest filmidest (Boiler Room). Olen tyesti tavaline EESTI inimene nagu me kyik oleme. Olen ainult Investeerinud 3 aastat ypingutesse segamini igast asjast natuke. Poliitilist teadust, PC Fundamentals ja Trouble Shooting, Macro-Micro Ekonoomika, Financial Acccounting, Inglise keel ja myningad asjad veel. Olen seda teinud kyike omal kyel ning ainult yldistavalt. Minu pyhimyte on, et teada igast asjast natuke on palju parem ja kasulikum kui teada yhest asjast kyike! Muidugi kui palju see natuke olema peab? Lugedes teiste inimeste mytteid ja arvamusi ei itsita ma kunagi nende yle vaid esitan oma poolse arvamuse.Igal inimesel on om aarvamus ning ta nyeb sed aoma nurga alt mida teised sageli ei nye! See jyyb juba teie mu syprade otsustada kas minu arvamus on yige vyi vale! Teiste inimeste mytteid ja arvamusi on alati hea lugeda ning kritiseerida! Vahet pole kas nad on profid vyi algaja(fresh blood) mytted! seega rohkem kriitikat ja arvamusi! Lypuks ytleksin, et finants tegelased vyiks ka palju aktiivsemalt osaleda EESTI poliitikas! See tooks yhiskonnale tohutult kasu! Poliitilisest otsustest oleneb kahjuks liiga palju! Riigi rahakott on kyige suurem rahakott riigis, aga kui seda niisama kulutad siis myjub see hyvitavalt kogu rahvale! Seega mu vennad ja yed pead pysti, seljad sirgeks ja rohkem mytteid, arvamusi ja tegevust!
Kui sa nyd nytuke ka yigekirya ka meelde tuletyaksid , siis vyib yelda, et myskit hakkab yaru syaama.
Vyaevyalt sya goolisy nyy kyrytaksid....
Vyaevyalt sya goolisy nyy kyrytaksid....
Avastasin, et pühapäeva õhtul tuleb TV 1-st mingi Poola järjefilm börsispekulantidest.
Eile oli see peale Otti intervjuud presidendikandidaadiga. Oli III osa 16-st. Vist oli filmi nimi Esimene miljon.
Tegevus toimub vist Poola börsi algusaastatel, enne krahhi, enne rahareformi, kui internetti veel eriti ei tuntud ja tehingukäsklusi telefoni teel kah ei antud, aga inside infot üritati juba kasutada :-)
Filmi mõte on selles, et esimene miljon tuleb varastada, edasi...
Eile oli see peale Otti intervjuud presidendikandidaadiga. Oli III osa 16-st. Vist oli filmi nimi Esimene miljon.
Tegevus toimub vist Poola börsi algusaastatel, enne krahhi, enne rahareformi, kui internetti veel eriti ei tuntud ja tehingukäsklusi telefoni teel kah ei antud, aga inside infot üritati juba kasutada :-)
Filmi mõte on selles, et esimene miljon tuleb varastada, edasi...