priidik, kui palju sa ise kavatsed neljapäeval dividendidena laekuvast rahast tagasi investeerida?
"yanek"
priidik, kui palju sa ise kavatsed neljapäeval dividendidena laekuvast rahast tagasi investeerida?
Sellist plaani mul pole. Investeerin mujale, niigi kõik munad ühes korvis.
Miks aktiivsete kasutajate arv vähenes?
"tauts"
Miks aktiivsete kasutajate arv vähenes?
TextMagicu 2022. a aktiivsete kasutajate arv kasvas kvartalite lõikes stabiilselt. 2021. aastaga võrreldes oli pikaajalise perioodi aktiivsete kasutajate arvu langus ootuspärane, sest koroonakriis hakkas taanduma ja ühekordsete klientide ajutine vajaduspõhine suhtlus kadus ära.
No vot. Seda ma räägin, et TM ei kvalifitseeru normaalse idu alla.
Mõttetu.
Käive on , kasum on ??MIs mõttes??
Mõttetu.
Käive on , kasum on ??MIs mõttes??
"ACMR"
Kenad tulemused:) Minu meelest on laotud korralik vundament edasiseks kasvuks. Ainus küsimus on, et miks pole ''härra turg'' seda osanud õiglaselt hinnastada? Aktsia hind on olnud nagu laiba kardiogramm... WHY
Küsimus juhatusele- Kas oleks selliste majandustulemuste puhul mõistlik korraldada kasvõi väikene aktsiate tagasiost, et niiöelda äratada investoreid?
Kuidas siis tuleks hinnastada ettevõtet, mille free cash flow yield on 5%, sellest kolmandik tuli valuutakursist ning kogu teenitud raha makstakse omanikele välja? Kusjuures enamik tulust teenitakse dollaris, mille baasintress on täna umbes 5% juures. Yoy kasv ilma valuutakursi mõjuta on umbes 16%.
Raha juba laekunud aktsia nimiväärtuse vähendamisest! Nüüd ostlema :)
Meeldetuletus:
TextMagic AS (registrikood 16211377, edaspidi „Selts“) juhatus kutsub kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku, mis toimub 6. aprillil 2023. aastal algusega kell 14.00 (Eesti aeg), aadressil Rävala pst 3, Tallinn 10143, Eesti (Radisson Collection Hotel).
Aktsionäride korralisest üldkoosolekust osavõtjate registreerimine algab kell 13.00 koosoleku toimumiskohas ja lõpeb kell 13.50
Lisainfo: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b80b7221706171e0fce5bde573f68ce8a&lang=et&src=listed
TextMagic AS (registrikood 16211377, edaspidi „Selts“) juhatus kutsub kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku, mis toimub 6. aprillil 2023. aastal algusega kell 14.00 (Eesti aeg), aadressil Rävala pst 3, Tallinn 10143, Eesti (Radisson Collection Hotel).
Aktsionäride korralisest üldkoosolekust osavõtjate registreerimine algab kell 13.00 koosoleku toimumiskohas ja lõpeb kell 13.50
Lisainfo: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b80b7221706171e0fce5bde573f68ce8a&lang=et&src=listed
6. aprillil 2023 toimus aktsionäride üldkoosolek.
1. TextMagic AS korralise üldkoosoleku otsused
2. Esitluse slaidid
3. Pildigalerii
1. TextMagic AS korralise üldkoosoleku otsused
2. Esitluse slaidid
3. Pildigalerii
Jäi silma, et kas aktsiale on alumine piir määratud või mis seal 7 EUR peal toimub:)
Huvitav tõesti, et mis toimub. Börsiteadetest nähtub, et priidik on möned aktsiad omandanud. Mingit hinnnapõhja ega lage seatud ei ole. 50000 ndene order ostupoolel on muidugi selline, mis tõelise ostusoovi korral kergitaks selle ebalikviidse aktsia taevasse... kas tõesti paistab tunneli lõpus valgus? Ma pakun pigem seda varianti et see siiski pole tõsine huvi...Aga eks näis
Täna siis kolmandik OMXT käibest Textmagic...
Siin on tehingute selgitused. Üks võtmetöötaja tegi väikese osa enda aktsiatest rahaks ja ostjaks olin ise. Sarnaseid võimalusi pakun ka tulevikus kui mõni töötaja soovib suuremat kogust müüa.
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b3af014c824f1a806b65d29a5ae864372&lang=et&src=listed
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b3af014c824f1a806b65d29a5ae864372&lang=et&src=listed
Kas need tehingud lasti läbi börsi? Keegi FOP tehingutest on midagi kuulnud?
Kas on midagi toimumas või omanik ise ostab jätkuvalt aktsiaid tagasi. Juba ligi nädal on kümnetesse tuhandetesse aktsiatesse ulatuv ostuorder üleval osta 7,5 eur/tk MAGIC aktsiaid. Täna umbes 10.30 ajal oli jätkuvalt see üleval ligi 50k aktsia ostuks LHV alusel. Teiste pankade kohta ei oska öelda.
"priidik""yanek"
"yanek""priidik""yanek"
Küll sai vaadatud kinnisvara poole, teisi aktsiaid jne. Ainuke ettevõte, mida tunnen on MAGIC ja sinna mu investeeringud lähevad praegu. Takkajärgi mõeldes oleks pidanud IPO tegema 10x suuremas mahus.
võid ju secondary teha