just nimelt, MIKS see on nii vaevarikas?
Ise lahendasin olukorra roboti ehitamisega, mis vajaliku info automaatselt ära tõmbab.
Loomulikult võib igasugu roborteid ja ei tea mida ehitada. Mul tegelt ükskama. Aga lihtsalt tekkis küsimus, et milles point on. Kas avamishindadega ajalugu müüakse või TSE arvab et avamishinnad pole olulised, või on seal mingid tehnilised põhjused või...?
Arvan, et see tasuta mineviku hinnainfo pakkumine on neile üks tüütu kõrvalkohustus, mida inertsist tehakse. Selleks, et seal tootearendust tehtaks, peaks vist väga oluliselt pinda käima. TSE enda käest oled küsinud?
Äkki Reutersi jms kasutajad teavad öelda, kas seal on aegread korrektselt?
Äkki Reutersi jms kasutajad teavad öelda, kas seal on aegread korrektselt?
Ei ole küsinud. Eestit muidu ei vaata, aga igavusest tuli lihtsalt mõte mõningaid indikaatoreid Hansa ja Telekomi kohta vaadata. Lihtsalt üllatus oli, et midagi nii elementaarset puudu on.
mis indikaatoreid vaja on ja kui pikka graadikut vaja on, ma võin siia üles riputada....
Igasuguseid. Lihtsalt tahtsin huvi pärast vaadata kuidas Hansa ja Telku nendega performivad.

Hansa ja Telku alates 19.04.2003, täpsema analüüsi tegemiseks on vaja ilmselt lühemaid perioode korraga vaadata, et saada täpsem signaali hind ja aeg.
Aitäh SideKick. Praegusest piisab täielikult.
Sidekick, kle kas sa said need graafikut kusagilt Kauppalehti lehelt (Järeldan seda (c) Kauppalehti Online) märgist)? Pistsin ise küll Google'isse sisse Kauppalehti. Leidis isegi mingi lingi, aga praegu ei taha seda avada. Proovin hiljem uuesti. KUI SAID need graafikud Kauppalehti lehelt, äkki jagad täpse info lingi kohta (soovitavalt ingliskeelne versioon), oleksin väga tänulik.
www.kauppalehti.fi
Kauppalehti tahab nende graafikute eest 52€ kuus.
Kauppalehti tahab nende graafikute eest 52€ kuus.
Aitäh lingi eest, damn kapitalistid :) Ja ega kusagil tasuta vist pakuta, kui muidugi juhuslikult ise ei joonista?
www.euroland.com - kuid seal pakutakse ainult line graafikuid.
schlumm ... tõmba endale ntx www.gannalyst.com'ist proge lite versioon, siis hex.ee'st mingi aja statistika ... siis veidi pusimist ja ongi graafikud koos kõigi mõeldavate indikaatoritega olemas :)
Mnjahh, võtan arvesse! Muide aitäh linkide eest, tunduvad päris kasulikud! :) Ja isegi vastukaja probleemile oli päris kiire ja operatiivne, müstika lausa! +++
Edastasin klientide mure tehniliseks analüüsiks vajalikke avamishindade osas ka Tallinna Börsile.
Peale uue kauplemissüsteemi käivitamist 27. septembril 2004 hakataksegi statistika rubriigis avamishindu avaldama, uues kauplemissüsteemis on avamishindadel ka senisest olulisem roll.
Seniks katsume Renega võimalikult tihti Kauppalehti päritoluga Eesti akstiate TA graafikuid siia lehele üles riputada. Kel soovi on, andku alati julgelt teada, mis aktsia ja mis periood huvitab.
Peale uue kauplemissüsteemi käivitamist 27. septembril 2004 hakataksegi statistika rubriigis avamishindu avaldama, uues kauplemissüsteemis on avamishindadel ka senisest olulisem roll.
Seniks katsume Renega võimalikult tihti Kauppalehti päritoluga Eesti akstiate TA graafikuid siia lehele üles riputada. Kel soovi on, andku alati julgelt teada, mis aktsia ja mis periood huvitab.
Schlumm soovitan olla Sul TA ettevaatlik, eriti eesti aktsiate puhul
Mina muide olen alati ettevaatlik, lausa nii ettevaatlik, et kui teemast midagi ei jaga, siis pea ees tulle ei jookse, enne pigem õpin väga väga kaua. HEX Tln ebalikviidusest ja sellest tulenevatest probleemidest olen teadlik, lihtsalt uurin praegu kuid aitäh muretsemast rick12!