Tehke parimaid aktsia ostu soovitusi:

??? läheks lühikeseks CRIS JA MCHM. Ootan vaatan.
SONS teeb \ , õnne kes lühikeseks läksid!
KLIC lühikeseks.
Aktsial on erakordselt suur laenuraha osakaal. Immateriaalset vara palju. Praegu kaupleb minu jaoks müstiliste hindadega. Tugev pankroti kandidaat.
re: SONS

üks fondijuht:

I often contend that the best way to figure out whether a company will make its quarter is to talk to sales guy. They can be fantastic gauges of how business is going. But it sure cracks me up sometimes when I talk to a sales guy who doesn't even know what business his company is in. A guy at Sonus was just telling me about his company's great storage and CPE offerings. I'm like, "Sonus sells VoIP gear...softswitches." Answer: "Huh?!"
Üks pikemaajaline ost oleks INSM. Põhjuseid lugege kodulehelt: http://www.insmed.com/ Investment Profile alt. Midagi nii positiivset pole minu silmad näinud, kui selles loos kirjutatakse. Kahjuks pole ma biotechis väga kodus, ehk mõni spetsialist avaldab arvamust. Kui see story peaks täide minema, siis ostaks kindlasti!
Selle INSM lootusrikka ravimi turg on 300. Mitte miljonit ega tuhandet vaid 300 inimest kogu maailmas. See et seda ka diabeetikutele ja vähihaigetele myya õnnestub on mingid väga õrnad tulevikulootused.
Kardan et nende suurimad jõupingtused on pigem investorite moosimisele suunatud ;-)
investeerisin Eng ja eile tõusis 25%. ei tea kas tõuseb veel võib peaks müümist mõtlema
kust leida infi potentsiaalsete shortide ja pikkade kohta? soovitusi ju riskantne pimesi uskuda
Kristjan:
ehk kommenteeriksid volatiivsusindekseid (vaatan et vix on jälle langenud)
kui suur see tõus peab olema et tipp tehaks...
Kricco

soovitasid minna KLIC-iga lühikeseks nii umbes 1,5 kuud tagasi. Seniajani pole midagi (ma mõtlen midagi) juhtunud et sellest tehingust tulu oleks tulnud. Pigem on aktsia tõusnud ja sinnapaika ka jäänud.

P.S. lühike KLIC-is vaid virtuaalselt
kalle, no worries!

Lühikese positsioonina on ta üllatavalt hästi käitunud arvestades seda, et terve turg ja sektor on ainult üles poole rühkinud. Arvan siiski, et firmas sees on asjad natukene halvasti (mõtlen ikka päris halvasti). Tõepoolest, putte ma ei julgeks temale võtta, sest ei oska ennustada millal täpselt ta alla hakkab tulema. Vaja on varuda kannatust, Kiirelt temag ehk siis jah vist ei teeni. Lähenev korrektsioon oma mõju kindlasti avaldab.
Kricco

Tänud. Olen ju kannatlikkus ise.