Tänane hommik

Hinnad/orderid reaalajas pärast börsi sulgemist:
http://www.geocities.com/WallStreet/4360/

Ameerika close ei tõota SNRA-le ja NOK-le tõesti midagi faffat, viimase 15 minuti paanika pani neilegi põntsu. QCOM on pärast sulgemist veel 5 USD allapoole ja see midagi väga roosilist ei võimalda Soomes homme ette kujutada. Financials olid tugevad, äkki tahab keegi homme seetõttu Hansat natsa osta?
HEX liigub NASDAQ samas vaimus
NASDAQ eile -150 punkti ajaloo 2. punktikukkumine
HEX hetkel kukkunud -4 protsenti
Millised uudised ja ootused mõjutavad täna suuremate turgude liikumisi. Mõned aastad tagasi ATjaT küljest lahti poogitud maailma suurem telefoniaparatuuri tootja Lucent andis hoiatuse kasumi vähenemisest i kv., mille tagajärjel aktsiahind langes ca.25 protsenti, suurenevad kartused , et ka teistel sama sektori firmadel tuleb raskusi investorite ootuste täitmisel.
Täna avaldatakse Ameerikas hulgaliselt statistilisi näitajaid nagu loodud töökohtade arv, tööpuuduse näitaja, tarbimislaenude dünaamika jne., mis kõik suuremal võ vähemal määral aitavad ennustada FED avatud komitee käitumist 1-2veebr. istungil , kus oodatakse intresside tõstmist, hetkel käivad spekulatsioonid selle ümber kas lühiajalisi intresse tõstetakse veerand protsenti või kohe pool protsenti.
No ikkagi tuli päris faffa päev välja lõpuks. I Feel Good! Naz sulgeb kohe ja praegu näitab +4.12%, SNRA +8.14%, NOK +10.62%. Eat this, Sven...
ameeriklaste usk on tõepoolest piiritu. ma olen juba mitu korda öelnud, et mul pole selle vastu küll midagi panna. kui siis ainult niipalju, et ükskord see lõpeb. Esialgu pakuks, et nasdaq yle 4000 punkti lähiajal küll ei lähe.
Dow suhtes oleks pisut positiivsem. Pöördumine elu põhiväärtuste juurde (hambapasta, hamburger ja kokakoola :-)) aitab ehk.
aga mobiiliga internetis surfamine on kyll möga. ei näe vajadust niipea.