aa, mõtlesin, et minu ühendusel/masinal viga, aga ikka üldine ..
Huvitav kas ma olen ainus kellel Powertrader ei tööta?
Mõni minut enne avamist näitas ainult nelja aktsiat ja bid-i askk-i ainult esimest rida. Panin kinni, võtsin uuesti lahti ja nüüd on päris tühi. Ainult selline kiri: Ühendus puudub. Noteeringud on viitega.
TSM tõmbas Powertraderi kooma või olen mina lihtsalt saamatu?
Mõni minut enne avamist näitas ainult nelja aktsiat ja bid-i askk-i ainult esimest rida. Panin kinni, võtsin uuesti lahti ja nüüd on päris tühi. Ainult selline kiri: Ühendus puudub. Noteeringud on viitega.
TSM tõmbas Powertraderi kooma või olen mina lihtsalt saamatu?
Ja tuligi 2€ piir ära. Viskasin enda omad 2.050€ kõik müüki. Powertrader on hetkel üsna koomas selle mahu juures. Kõik on vist müügi poolel.
Sama siin. Aga LHV võiks sellisel pingelisel hetkel ka kuhugi nt Powertraderi teemasse teada anda, et süsteem maas. Muidu me siin pingime kõike võimalikku, proovime kõiki erinevaid brausereid ja arvame esialgu, et meie enda poolel on mingi viga.
LHV ju tuli see suur huvi üllatusena ja ega varasematest kogemustest ei olegi mõtete õppida
Praegune seis Powertrader'iga (ja börsiinfoga üldiselt) näitab kui lihtsasti on IT süsteemid haavatavad. Keegi isegi ei ürita praegu süsteemi "rünnata", see on lihtsalt hetkeline kõrgenenud loomulik huvi ja kohe on asjad maas... Ei suuda õppida kooli lõpueksami hinnete sisestamise või siis valimistulemuste kuvamise vigadest.
Mr.Robot
Ja tuligi 2€ piir ära. Viskasin enda omad 2.050€ kõik müüki. Powertrader on hetkel üsna koomas selle mahu juures. Kõik on vist müügi poolel.
ju mõni peab ikka ostma ka, kellele sa muidu müüd
Ei tulnud üllatusena, me suurendasime Powertraderi jõudlust enne IPO-t ja ka täna kui nägime, et sellest ei piisanud.
Sama probleem vist kõigil powertraderiga. Avamisel hakkasid tehingud jooksma, kuid mõne aja pärast hangus.
Mis seal ikka powertrader kinni ja uuesti avades järgmine kiri: Ühendus puudub. Noteeringud on viitega.
LHV poolt kommentaari?
Mis seal ikka powertrader kinni ja uuesti avades järgmine kiri: Ühendus puudub. Noteeringud on viitega.
LHV poolt kommentaari?
Turud ja hinnad → Balti ühisturg
Ka seal tehinguid siiani 174 WTF
Siin pole enam 15 min. viivusega a arsti pool tundi .
Ka seal tehinguid siiani 174 WTF
Siin pole enam 15 min. viivusega a arsti pool tundi .
Powertrader ei tööta
Nasdaq Balticu lehel juba käive üle miljoni euro ja viimane hind 2.04, aga ka sealne on 15 minutilise viitajaga.
Isegi kui hetkel tahaks midagi osta/müüa siis hetkel pole mul hinnast mingit aimu. Powertrader ostuääre hinnad on kõrgemad kui müügiäärel, Äkki saaks ka teada, mis siis hetkel hind on?
pimesi all in
1.97/2.00 (Swedi andmetel)
Kuidagi kauaks on see pimedus kestma jäänud.
aeg oleks asjalikum it juht palgata
Swed: 2.011 / 2.014
LHV tegi ikka omadel korraliku tünga.
3K @ 1.98 / 13K @ 1.99 on hetkel.