Räägitakse ,et Tallinnas tuleb jalgrataste omanikele kodaramaks!
jalakäijatele võiks teha mingi asfaldimaksu, mida nad kogu aeg lõhuvad kõnniteid
Kes ei taha niipalju maksta peab kodaraid vähendama.
See siis vaesematele elanikele.
Kuid alla kolme kodara ei tohtivat siiski jätta ja kui on alla kolme siis saab trahvi:))
See siis vaesematele elanikele.
Kuid alla kolme kodara ei tohtivat siiski jätta ja kui on alla kolme siis saab trahvi:))
Uus paat regatud aga mitte Tallinnas ja selle maksuga ikka totaalne ämber... http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/paadimaksu-laekus-tallinnale-vaid-07-protsenti-loodetust.d?id=31593215&l=fplead
krt osta või paat et mitte maksu maksta :D (mujale registreerida)
Hetkel TV14 ehk siis Tallinna TV peal jookseb dok.film Gromõkost. No ma ei tea, eesti keelset tõlget all igatahes ei ole.
Kas see väljastatud litsentsi tingimusetega kooskõlas on? Kogu see Tallinna TV saatevalik on muidugi selline, et ...
Kas see väljastatud litsentsi tingimusetega kooskõlas on? Kogu see Tallinna TV saatevalik on muidugi selline, et ...
krrt uksetaga käis tädi, ütles et on küsitleja, küsis kas ma usaldan eesti vabariigi presidenti ja valitsust ja mis ma arvan eurost,
tahtis sisse tulla, ma ei lasknud, äkki on varas, mine neid keskerakonna tyype tea.
tahtis sisse tulla, ma ei lasknud, äkki on varas, mine neid keskerakonna tyype tea.
Last raisale gaasi, muidu teeb veel trahvi! Fakt et sa paadimaksu ei maksa!
Ei maksa jah kurat. Sellepeale ma ei tulnudki, et neil võib tekkida klassiviha inimeste vastu ks paadimaksu ei maksa.
Vastuluure kirjeldab Edgar Savisaart Venemaa mõjuagendina
Tühja koha pealt uudis. "Vastuluure" on teatavasti RE mõju all, süüdistus on selles, et ES rääkis Venemaal mingi summa annetamisest õigeusu kiriku rajamiseks.
Sellesse juttu tuleks suhtuda täpselt samamoodi, kui Kesknädal kirjutaks, et Ansip on Eesti juutidele maha müünud, kuna arutas nendega Tallinnas asuva sünagoogi probleeme.
Viisitamm mõisteti õigeks, nüüd vaja uut kampaaniat alustada. "Reformierakond nimetab Savisaart agendiks" poleks nii intrigeeriv ja võiks mõne süüdistuse kaasa tuua, samas anonüümset KaPo "vastuluure" "lekkinud" dokumenti pole võimalik kohtusse anda.
Sellesse juttu tuleks suhtuda täpselt samamoodi, kui Kesknädal kirjutaks, et Ansip on Eesti juutidele maha müünud, kuna arutas nendega Tallinnas asuva sünagoogi probleeme.
Viisitamm mõisteti õigeks, nüüd vaja uut kampaaniat alustada. "Reformierakond nimetab Savisaart agendiks" poleks nii intrigeeriv ja võiks mõne süüdistuse kaasa tuua, samas anonüümset KaPo "vastuluure" "lekkinud" dokumenti pole võimalik kohtusse anda.
raulir- päris palju kindlas kõneviisis seisukohti. Kas töötad jõustruktuurides kõrgel kohal ja omad kindlat infot või oled niisama pühapäeva analüütik?
Antud hetkel polegi oluline palju sellest loost tõde on.Nõnda lähedal enne valimisi on tellisimistöö maik asjal küljes ja võib anda vastupidise tulemi.Selline pommuudis oleks tulnud treida vahetult enne valimisi,nüüd on piisavalt vastaspoolel aega seda oma kasuks väänata.Loosungid ,meie omi pekstakse teevad siin oma töö.KE on nüüd isegi lihtsam viimanegi tinasõdur valimiskasti juurde saada.
Hmm, kui see dokument oli mõeldud presidendi, peaministri ja siseministri silmadele, siis kes nimetatud kolmest selle Postimehele andis?
On veel küsitav kes selle "uudise" lekitamise taga on. Savikas on aastaid avalikult Venemaa ametnikega asju ajanud ning kohati lausa seda reklaaminud. Ilmselt tema soov on püüda endale kohalike venelaste hääli ning praegune uudis selles valguses on samuti valimisreklaam. Negatiivsena mõjub see vaid nendele valijatele, kes niikuinii KE-d ei valiks.
Ja pensionäridest KE valijatele pole palju vaja, piisab kui Savikas näitab end RE "järjekordse laimukampaania" süütu ohvrina.
Huvitav oleks teada informatsiooni liikumise teekonda Postimeheni. Sellest võiks palju abi olla tõepärasuse ja avaldamise eesmärkide hindamisel. Tulemust see muidugi ei muuda - kohtusse ei ole millegagi minna ja tõsiusklikku ei ole võimalik ümber veenda.
Valimised ukse ees ning koheselt on ka midagi toimumas, heh.
Eks hirm, et Kesk teeb jällegi puhta töö nagu Europarlamendi ja Kohalike omavalitsuste valimisel Tallinnas paneb kedagi juba rahvast Edgariga hirmutama. See hirm peab ikka väga suur olema. Kuigi üldpildis pekas tunduma et oravad peaksid ennast valimiste eelselt vägagi kindlalt tundma.
Nõustun Anu Tootsi seisukohaga, et selle "pommuudise" usaldusväärsus on küsitav:
http://www.epl.ee/artikkel/589377
Kus jookseb piir ajakirjandusvabaduse ja vastutustundetu sensatsioonihimu vahel (ma ei tahaks öelda, et siin poliitiline tellimus - võibolla on)? Kelle mainet see lugu tegelikult kahjustab:
* Vastuluure - kuidas sellised dokumendid, mis on mõeldud vaid kõrgete riigijuhtide silmadele, lekkida saavad?
* Eesti riik - saadab segaseid signaale riigis toimuvast ja annab täiendava argumendi süüdistada Eestit "venevastases hüsteerias".
* Ajaleht Postimees - annab Savisaarele täiendava argumendi (ja õigustatult) öelda, et Postimees on RE mõju all ja vähendab tulevaste võimalike sealt väljaandest tulevate sõnumite usaldusväärsust (nn. hunt-karjas-efekt).
http://www.epl.ee/artikkel/589377
Kus jookseb piir ajakirjandusvabaduse ja vastutustundetu sensatsioonihimu vahel (ma ei tahaks öelda, et siin poliitiline tellimus - võibolla on)? Kelle mainet see lugu tegelikult kahjustab:
* Vastuluure - kuidas sellised dokumendid, mis on mõeldud vaid kõrgete riigijuhtide silmadele, lekkida saavad?
* Eesti riik - saadab segaseid signaale riigis toimuvast ja annab täiendava argumendi süüdistada Eestit "venevastases hüsteerias".
* Ajaleht Postimees - annab Savisaarele täiendava argumendi (ja õigustatult) öelda, et Postimees on RE mõju all ja vähendab tulevaste võimalike sealt väljaandest tulevate sõnumite usaldusväärsust (nn. hunt-karjas-efekt).