NOSKOV,
nii hea rohi?!!!
Jube lihtne on lastekodulaste suunal targutada - mis sa passid-mine tööle-üüri korter-tee karjääri-osta maja-abiellu-saa lapsi-naudi pensionipõlve, kas pole? Jälle üks teema kus igaüks on spetsialist omaarust...
Low pointist paistab olevat üle saadud. Eestile tervikuna on ikka parem, kui suurim KOV üksus pankroti ei lähe.
Aprillikuus ületasid laekumised väljamakseid 125 miljoni krooni võrra. Aprillikuu lõpu seisuga linnal arvelduskrediiti kasutuses ei olnud ning linna rahaliste vahendite jäägiks kuu lõpu seisuga kujunes 67,3 miljonit krooni.
http://uudised.err.ee/index.php?06203659
Aprillikuus ületasid laekumised väljamakseid 125 miljoni krooni võrra. Aprillikuu lõpu seisuga linnal arvelduskrediiti kasutuses ei olnud ning linna rahaliste vahendite jäägiks kuu lõpu seisuga kujunes 67,3 miljonit krooni.
http://uudised.err.ee/index.php?06203659
Aprill on lihtsalt kuu, kus laekub suurem osa maamaksust. Mina küll veel ei hõiskaks.
11. juunil tuleb erakorralise tuluna ca 170 miljonit krooni TVEAT dividendidena. Ja pärast seda peaks hakkama müügimaksu laekuma. Tundub ikka joones olevat.
SideKick, suurele osale sellest on juba rakendus leitud
Tallinn maksab Ülemiste liiklussõlme rajamiseks vajaliku kinnistu eest AS-le Kemivesi ligi 55 miljonit krooni sundvõõranditasu.
Tallinna linnavalitsus kiitis eilsel istungil heaks AS-ga Kemivesi sõlmitava Filtri tee 9a asuva kinnistu sundvõõrandamise kokkuleppe, mille kohaselt maksab linn kinnistu eest 54 847 000 krooni.
Tallinn maksab Ülemiste liiklussõlme rajamiseks vajaliku kinnistu eest AS-le Kemivesi ligi 55 miljonit krooni sundvõõranditasu.
Tallinna linnavalitsus kiitis eilsel istungil heaks AS-ga Kemivesi sõlmitava Filtri tee 9a asuva kinnistu sundvõõrandamise kokkuleppe, mille kohaselt maksab linn kinnistu eest 54 847 000 krooni.
Siiski, «Selle objekti omandamise üle käisid vaidlused ja linnavalitsuse istungil heaks kiidetud korraldus peaks need vaidlused lõpetama. Hea meel on ka selle üle, et sellele objektile määratud 54 miljoni krooni suurusest sundvõõrandamistasust tuleb 41 miljonit krooni Euroopa ühtekuuluvusfondist,» ütles Aas.
Plekk kulub siis MUNPOLI laiendamiseks, Tallinna Televisiooni tegemiseks, Klounide palkamiseks+ samuti tibid. Plekki kulub ka igatsugu küsitluste tegemiseks min 2 milli küsitlus ja mingi iseseisva pensionisüsteemi väljaarendamiseks. Loomulikult saab mingeid maju ehitada ja endal palka tõsta ja lolli mängida.
Plekki ei kipu jätkuma lasteaedadele ja koolidele, trantspordi toimimise tagamiseks, teede lappimiseks, teede puhastamiseks ja muudeks igapäevasteks toimetamisteks.
Vot nii, kuradi keskerakondlased - kui saate aru, millest ma rääkisin - siis hakkat
Plekki ei kipu jätkuma lasteaedadele ja koolidele, trantspordi toimimise tagamiseks, teede lappimiseks, teede puhastamiseks ja muudeks igapäevasteks toimetamisteks.
Vot nii, kuradi keskerakondlased - kui saate aru, millest ma rääkisin - siis hakkat
Plekk kulub siis MUNPOLI laiendamiseks, Tallinna Televisiooni tegemiseks, Klounide palkamiseks+ samuti tibid. Plekki kulub ka igatsugu küsitluste tegemiseks min 2 milli küsitlus ja mingi iseseisva pensionisüsteemi väljaarendamiseks. Loomulikult saab mingeid maju ehitada ja endal palka tõsta ja lolli mängida.
f.
siis hakkate ka aru saama, miks üle 8 klassilise haridusega inimesed teid VIHKAVAD!
siis hakkate ka aru saama, miks üle 8 klassilise haridusega inimesed teid VIHKAVAD!
Ja üldse mida kesikud siit otsivad. Arutagu oma maailmaasju selle Õmblusega.
Transpordile jagub, -ummikubuss aljosa juurde.
Tavalisi busse kraabitakse maha, lasteaedadelt võetakse raha ära ja noori emasid ähvardatakse , et üldse ei saa lapsi lasteaeda panna!!
Ja siis IRVITAB mingi tegelane mulle telekast vastu ja ütleb ANSIP tegi aga Tallinn hoolib!!!!!!!
Aaaaahhhhhhhrrrrrrr!
Ja siis IRVITAB mingi tegelane mulle telekast vastu ja ütleb ANSIP tegi aga Tallinn hoolib!!!!!!!
Aaaaahhhhhhhrrrrrrr!
Ja krt!!!!! seda kõike MINU ja Teie maksuraha eest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nüüd viskas küll kellelgi kopa ette :)
Laar harjutas kunagi laskmist väga õige märklaua pihta
Huvitav, kas sellise teoga Laari toetajaskond kahanes või kasvas?:)
Tüüpiline näide Tallinna LV IQst. 25? Või pakkusin palju?
Tegelikult võiks kogu selle jutu tõsta vaba teema alla, sest investeerimisega ei tundu siin küll midagi pistmist olevat.