Velikij,
olen muide Orkutis "Pärast pidu Statoili" (kabanossi sööma) community proud member. Ehk saad üle? Statoilis on parim teenindus igas mõttes (ja ma ei võrdle teiste bensiinijaamadega). No tõesti, mine tangi mujal siis, kui ei meeldi.
Automaattankimist võiksid nad võib-olla tõesti rohkem rakendada, jalakäijana ei oska öelda. Jutt halvast teenindusest ei ole aga kohane.
No tõesti - kuna võrdväärset konkurenti turul pole, pead seda rasvahaisust vaimustuvat järjekorda tekitavat seltskonda taluma. Valikuid netu. Tangiks mujal hea meelega ja sageli teengi seda, kuid alati pole see lihtsalt võimalik.
Halvast teenindusest pole, muide keegi rääkinud. Lihtsalt kabanossisööjate tekitatud järjekord viskab täiega s...a ventilaatorisse, ei muud. Mark77, kui ükskord autoga sõitma hakkad, saad aru, et tanklad võiksid olla ennekõike kütuse tankimiseks ja kiirsöögi tarbeks võiksid olla kiirsöögikohad. Vähemasti kassad võiksid olla erinevad!
Halvast teenindusest pole, muide keegi rääkinud. Lihtsalt kabanossisööjate tekitatud järjekord viskab täiega s...a ventilaatorisse, ei muud. Mark77, kui ükskord autoga sõitma hakkad, saad aru, et tanklad võiksid olla ennekõike kütuse tankimiseks ja kiirsöögi tarbeks võiksid olla kiirsöögikohad. Vähemasti kassad võiksid olla erinevad!
Kas siis Neste pole Statoili konkurent!
Ainus hea mis Statoilis on on auto pesu, pole neid tobedaid harju mis värvi kraabivad.
Ei saa kuidagi aru mille poolest need Statoili hinnad paremad on.
Rohkem nagu poosetamise värk " Mina tangin Statoilist" seega olen Äss!
Ainus hea mis Statoilis on on auto pesu, pole neid tobedaid harju mis värvi kraabivad.
Ei saa kuidagi aru mille poolest need Statoili hinnad paremad on.
Rohkem nagu poosetamise värk " Mina tangin Statoilist" seega olen Äss!
Muideks Tartus odavaim kütus on Favoras, Kaubamaja Partner kaardiga on -40s/liitrilt...!
täna nägin tänaval järgnevat reklaamlauset: linna parim kohvik. statoil caf'e
Statoil said it's considering spinning off its energy and retail business, as early as the fourth quarter. The Norwegian oil group said that the business that may be spun off contains 2,300 service stations in eight countries and suppliers of lubricants, aviation and marine fuels. Statoil said the energy and retail business has other value creation drivers than Statoil's other activities. Should an IPO be the result of this process, Statoil will be a significant owner at the introduction