Spämmis pakutavad aktsiad

WEXE ma vaatasin, see jutt mis kodukal on, see on selline üdine jura mis võib tähendada seda, et seal ei leidu midagi. Mingeid uuringutulemusi ei ole statistiliste andmetega ja kaartidega. Praegu on küll spämmi moodi
aktsiad mis tõusta võivad paari kuuga , minuarust GSS ja vähemal määral NXG , kasumi puhul läheb 2007 ndal kindlalt kuni 10 $ või rohkem. Näiteks kunagi ostsin MCX , 2 peal, nüüd see GSS näeb umbes samasugune välja nagu MCX siis välja nägi. Minu meelest kindel teenimise koht aga praegu ei ole ostukoht shortiate tõttu. Mina neid soovitusi eriti ei loe, ma NTN ei ostaks, mõtetus minuarust. Panin virtuaali jälgimiseks ainult.
täna reklaamitud spämmaktsiad on prgj.pk ja idsm.ob.
Eile pakkusid spämmarid sümbolit AGHG

Veel reede õhtul sai aktsiaid 0.02 dollarit tükist. Täna avanes 0.05 juures. Tänase päeva tipp aga 0.09. Päevasisese võrdluse juures kuigi suure käibe juures. Praegu on stabiilselt 0.06 juures.

Yahoo minevikku ei näita. Huvitavaks teeb aga selle asja minevik siiski. Näen graafikut alates 1.03.06. Aprilli lõpul tehti tipp 2.2 juures. Peale seda on stabiilselt allapoole vajunud.
Täna tuli spämm TTEN-i kohta. Põmst pole firma äriideel viga, mobiilsideteenused Hiina turul, millest me kõik temae et see on kasvav ega saa niipea otsa. 0.10 peal võiks isegi sisse minna ja teha paar hüpet kaasa ;)
Sclagbaum:
...kuni sa endale selgeks teed Hiina mobiilsideturu eriärasused.
ja nagu tellimused peale PM/T24s selline uudis: Operaatorite ahnus tapab online-teenused

http://www.postimees.ee/161206/esileht/olulised_teemad/tarbija24/tehnika/234727.php?r=
No ega ma tõsiselt ei mõelnud. Spämmimehed mängivad mu iga kell üle
Sidekicki viidatud artiklist:

"Operaatorid (ja ka paljud sisutootjad) on liigselt keskendunud vanusegrupile 18-25 eluaastat, jättes kõrvale vanemad tarbijad, kelle maksevõime on tegelikult kõige suurem."

Jummala õige jutt! Kogu aeg produtseeritakse mingeid nõmedaid tutte ja vilesid. Ja kui keegi mingi vajaliku kontenti suudabki välja mõelda, siis killitakse see ära kas arulagedalt kõrgete hindade või operaatorite omavahelise vägikaikavedamise tõttu. Aga mis teha, selline on elu...

ehee, täna laekus taaskord üks kirjake, millist varem pole näinudki, tsiteerin:

"Symbol: PHYA
Normal Price: $2.12
Price snapshot 9.52 am:: $1.87 (Buy fast Great discount)
Short-Term Projected Price: $4.25
Long-Term Target Price: $10.20"
------------------------------------------------------------
Ajutine jõuluale, osta kohe :-P
Kas siin on kellelgi õnnestunud nende rämpsaktsiate pealt teenida? Pean silmas seda, et suudetakse ette ennustada, et mis rämpsaktsia järgmine on, millele spämmijad panustama kavatsevad hakkama.
võiks ju kirjutada neile spämmijatele ja öelda, et palun saatke mulle spämm kõige esimesena, ma nii väga ootan seda:)
Selline kiri siis täna postkastis:

Stock promotion group is in search of new partners in Germany
Busines proposal for stock owners

Hello stock owner,
We are a stock promotion company and we can promote any kind of stocks. We have been working on US market for 3 years. But now is is getting harder and harder to work on US market. We are in search of serious partners in Europe with whom we can make business together.That proposal is for you if you own a company and you want to promote it. We promote stocks by mass email advertising.

Stock owner

We can increase the price of your stock and we can increase average day trading volume. We can increase price up to 200-250% in 2-3 weeks and also we can increase volume by 10 times each trading day. You can sell almost any ammounts of shares. You don't have to pay anything in advance. First we increase the price and the volume, then you pay.

Payment: Our price for that is 10% from the daily volume. We count it by the following formula: last price * daily volume.

If you are interested in our proposal please write me back to the following email:
stockadvertiser1@yahoo.com
Teenimiseks tuleb mõelda nagu röövel ja kui leiad röövleid ees, siis oled õigesse kohta sattund!
Pakutav kraam tuleb vastu võtta igaljuhul (mitte ära kustutada) , võibolla kunagi läheb vaja ükskõik mis otstarbeks.
Veab kui inimesed kirju saavad, mulle ei saada keegi midagi.