NSM on huvitav aktsia, aga kuna teeb sonyericssonile chippe, siis tasub viimase käitumist veidi arvestada.
ps: vähemalt eile oli cebitil sonye stendi ümber tunduvalt agaram sagimine kui nokia omal. P800 näitas oma võimeid.. 610 ja umtsikas Z1010 olid samuti igati asjalikud.
Miks MOSY ei ole virtuaalportusse võimalik panna. Minu meelest see tuleks nimekirja lisada.
CCDC - schools industry. see tõuseb iga aasta 100%. mis arvate asjast?
SWKS koha pealt paistab kohe silma et 67% varadest moodustab goodwill. Ei tea mis seal taga täpselt on aga minu jaoks kuulub goodwill selliste asjade hulka mis väga tihti kuidagi märkamatult õhku haihtuma kipub, yhesõnaga mitte tõsiselt võetav osa varadest. Niiet puhtalt raamatupidamusliku väärtuse järgi seda aktsiat ei ostaks.
aga kuidas on konkurendi vitesse semicontactoriga. tundub et nad lubasid mingit vabrikut ja uusi tooteid aga kas see kasumit toob, seda nad ei tea ka praegu. praegu mulle jäi silma Virage Logic Corp (VIRL) mille graagik on selline, mis kohe võiks karata ja mille hind on väga madal. virtuaali igatahes panin.
Müts maha tptkase ees! TUNE on maksab eelturul 2.69$, kui mina seda soovitust nägin ja aktsia hinda vaatasin, siis oli see 1.6 dollari ringis.
Kui keegi vaidab, et aktsia hind KINDLALT touseb siis selle peale tousevad mul ihukarvad pysti.
Tagantjarele on toesti tore vaadata, et nae joppaski, igal juhul on sul vist parem kristallkuul kui meil lihtsurelikel
Tagantjarele on toesti tore vaadata, et nae joppaski, igal juhul on sul vist parem kristallkuul kui meil lihtsurelikel