Soovitage häid aktsiaid.

AMPG
AmpliTech Group Announces Authorization of Up to $10 Million Stock Buyback Program and Terminates At-The-Market (ATM) Equity Offering

150m MarketCap
Märtsis peksti alla, sest co ohverdas cross marginit ja lubas turnaroundi 2026 jooksul, rev guido 50m ja 1Q tulemustega said marginaalid korda.

väga shareholder friendly liigutus, no dept, no more dilution
sellega nagu tagatakse, et guido peab või ületatakse - high confidence signal
short of Float 32%

4 Likes

DOCN heade uudiste taustal, hoian silma peal DDOG. Siit võib tulla BO

Softi asjad on suht hästi püsinud viimastel päevadel, NOW, MDB jne.

3 Likes

Kas hoiad endiselt RDW-d?

Veel pole lootust kaotanud, et ka kosmosel tuleb üks hetk paar helgemat päeva vahele.

Eelmine nädal ju oli, nüüd on jälle nokk korralikult alla läinud. Ei teagi, et kas tuleb süda kõvaks teha ja üle parda visata, aga ka siiani jätkuvalt ootan paremat aega.

Olen välja toodud Has.ax liikumist silmanurgast vaatama jäänud. Aastaga on käidud kordades kõrgemal ja jõutud samasse kanti tagasi. Ometi on lubatud tootmise algus jõudnud lähemale.
Viimastest uudistest jääb silma ainult, et 0,36 (vms.) võeti hiljuti strateegiline investor punti. Segadust tekitab wyloo soov enda 60% mehele panna. Meelemuutus muidugi paneb põhjusi otsima. Kaks fakti kokku hinnalanguse taustal veel eriti. Kui tohib uurida, et kas ja kuhu vaade ajas arenenud on?

2 Likes

Viimane raha kaasamine oli ootamatu ja arusaamatu. Ja veel selliselt hinnalt. Kaevandus on pmst valmis, mingeid suuri kulutusi enam kuskilt ei paista ja bilanss ei pigista kuskilt. Jutt “improved balance sheet flexibilityst” on puru silma ajamine. Asi peab olema muus. Turg karistab asja eest.
Wyloo lahkumise soov võib ka võiduks pöörata, kui Austraalia valitsus tahab vältida kontrolli libisemist riigist välja ja läbi EFA või NAIF osaluse võtab. Kriitilise mineraalide leppe täitmiseks USA-ga on lubatud $1B mängu panna ja see oleks väga loogiline projekt. Võimalik, et Wyloo sellest rahakotist kena hinda loodabki.
Et finišijoon pole kaugel, tuleb selleni ära kannatada nagu plaan algusest peale seatud on.

4 Likes

SCHMID Group Secures Repeat Order Exceeding EUR 37 Million for Advanced HDI-ML and mSAP Equipment

Kas keegi jälle kiibisektori poole ka vaatab? Endal täna MU ja INTC vaatluse all ja muidugi SMCI, midagi kindlasti täna võtab.

1 Like

MU ja INTC lühiajaline põrge, miks mitte, samas oleks tervislik, kui SMH natuke hinge tõmbaks ja külgsuunas liiguks.

SMCI puhas loto, alles tehti nende kontoris läbiotsing, krtst mis seal pinnale võib veel ujuda, pigem DELL.

SMCI väidab, et edasimüüjad smuugeldasid nende servereid ja nad ise on puhtad. Peaks ikka päris loll olema, kui ise otse Hiinale müüa.
Sai INTC võetud kohe 14:00, pealt 110 läheb müüki.

snerk-snort

veel ca 10a tagasi oli SMCI raamatupidamine excelis, juba aasta tagasi pidid meie jõustruktuurid kirjutama ametliku kirja SMCI-le, et saada osta edasimüüjatelt SMCI A100 masinaid.

MVO ? Küsin targemailt nõu, kas ma saan õigesti aru, et viiakse börsilt ära? Ja kui, siis millisel ajahetkel on mõistlik maha müüa? Divikad võtaks ikkagi ära :grinning:.
Tänud ette!

Mis sulle peale MVO divikate võtmist kätte jääb?

Nojah, milline siis parim käitumine võiks olla? Mul on soodsalt ostetud, hetkel tõuseb. Pmst ma ei tunne protseduuri, kuidas fond ise käitub sellises olukorras. Võin ju ka ennem divikapäeva kasumiga väljuda, aga divikad oleks ka nagu väike boonus v nii?

Kũsimus oli.
Mis sulle peale MVO divikate võtmist kätte jääb?

1 Like

Jep, kätte ei jää muhvigi :upside_down_face:. Tegingi juba rahaks. Tänase avamishinnaga, mis ausalt öelda üllatas meeldivalt, võtsin omas ahnuses kohe hulgi. Isegi kui nüüd divikaist loobusin, sain taskupõhja mõnegi raha.

Seega, mina tänan!

Lightyearis aktiveerus SK Hynix

3 Likes

HAS.AX avaldas ka värske seisuga tasuvusuuringu: Hastings Yangibana study confirms $649M WA rare earths prize
Kokkuvõte: kõik on nii, nagu olema peab.

2 Likes

Ma seda isegi kuhugile maale usun ja seetõttu proovin madalana tunduva hinna taustalt midagi aru saada ning endas julgust ülesse leida.
Mulle jäi mulje, et wyloo oli arenduse tegelik vedaja pool, kes mingil põhjusel tahab rongilt maha. Kas loodab tehtu eest “tasu kätte saada” või on seal tehniliselt midagi halvasti, ei oska nii kaugelt vaadates aduda.
Aga pikas perspektiivis võiks siit tõenäoliselt olla võimalik rohkem teenida, kui kaotada. Põhiteesina, et kosmose (mida mul vähemalt hetkel ei ole) kõrvale ka midagi maisemat :smiley:

1 Like