$OSCR
Täiesti sõgedad tulemused!
Members 3,17m
MLR 70,5%
EPS $2,07
Eelturul $20 juures.
Kui poss veel alles on, võid täna endale väikese šampuse lubada. Tulemuste peale +23% and counting…
QS tulemuste ajal müüdi. Paar päeva hiljem võtsin. Tundus nagu et see ei taha alla anda.
BBAI kartsin, et täna kukub tulemuste peale. Hoopis +3,8%, hetkel.
SLNH see on nagu jutu teemaks saanud andmekeskuste taustal.
NUAI, MRCY
Vaatlused rohelisel päeval.
Endal korvis, ei ole ostusoovitused.
Kogu selle üleilmse AI kiirenduse taustal läheneb Tallinna börsi firmade väärtus nende likvideerimisväärtusele.
No mis sa teed, Harju elektrivend oli etv hommikus, ütles, käive kasvab ja kasum …siin tõmbas suu kõrvuni ja oli aru saada, et seda nii ei pritsi, suurem käive, suurem kulu ja nii see aktsia mandub. Lubakski , et AI sebib edaspidi kasumlike klientegi ![]()
Harju AI Elekter oleks ju hea nimi + AI potentsiaal.
Sky nimes võib samuti imesid teha.
Sky AI (high) memory Voltage oü
Alt börsi nimekirjas on meil üks selline, mille nimesse löö veel üks tühik vahele ja juba müüb nii mis mühiseb: AI Robot Technologies
No ei ole sul õnne sellega. Peksupäevad jälle tulemas. Eks enne tulemusi võtmine ongi selline fifty-sixty mäng.
Mul endal ka RDW juba mõnda aega screeneri ülaotsas. Imelik, et pole koos muu kosmosega hüpanud. Ju siis ikka on mingid põhjused.
Tasakaaluks MRLN väljavaadete kohta:
Merlin: A Contrarian Look at the Bull Case
Õnnega pole mingit pistmist, puhas minu lohakus, et pisike event nagu “tulemused on kohe tulemas” jäi märkamata.
Nagu lubatud openist sai @ 8.75 võetud tervelt 1% osakaaluga. Juurde eile ei ostnud, kuigi vaatasin, et põrkas ilusti sealt 9,05 pealt.
suures pildis, revs miss, mind väga ei heiduta, kas sa kasvad nüüd 58% YoY mitte 62% nagu turg ootas, no big deal, piisab kui mõni arve kirjutati paar päeva hiljem välja. Lisaks GM up from 14,7% > 26,6%, see hakkab kõlama nagu päris business.
Ehk nad jätkuvalt suudavad tõsta käivet ja kasumlikkust.
Aruandes on Andromeda märgitud kui 1,8B, mitte 6,8B nagu viimane uudis.
350M ATM on muidugi rõve, samas sellised asjad kipuvad lekkima, kui sul on 7 partnerit selleks ja seletaks osaliselt seda, miks ta suht hea uudise peale ära müüdi.
ATR on 0,95, ja eelmise EPSi low on 8.15
Ehk siis hetkel jääb ja stop 8.15, ootame, vaatame. Mingi loll optimism on sellega.
HYMC kukkus mul korraks kohvrist. Eile turu avanedes uuesti sees. Tehnilised sätivad. Topelt laeni ruumi minna. Näis, hetkel eelturus jälle roheline, mis avanemisel toimub …
Nagu näha, arvas turg samuti, et pole need tulemused nii hullud midagi. Väike eelturu veeklaasitormike oli lihtsalt.
AMPX.
Väga huvitav liikumine täna.
Huvitavat pole seal enam midagi! Huvitavam osa oli juba ära kui asi tiksus 8 peal!
Veebruaris kirjutas üks tüüp hea ülevaate:
Real Cells, Real Sales: Why Amprius is Winning the Next-Gen Battery Race
https://www.gurufocus.com/news/8549628/real-cells-real-sales-why-amprius-is-winning-the-nextgen-battery-race
Ma ei saanud nüüd hästi aru. Kas sellepärast pole enam huvitav, et sa ei usu, et aktsia millalgi uuesti tõusule pöörab? Või sa ei usu et aktsia tänase hinna pealt uuesti +150% teha võiks?
pool kinni täna 3.20, PA on selline meh, oleks oodanud rohkemat.
Ma usun, et turg annab võimaluse seda 8 pealt soetada.
Usk pidi lollide lohutus olema ![]()
Kas keegi keskmisest rohkem matsu jagav kodanik oskab lollile seletada, miks EL-Mercosuri diil selliseks non-evendiks on osutunud? Minu loogika järgi peaks Prantsuse alkohoolikud ja Saksa mehhaanikud või sees olema, aga kõik tiksuvad ikka põhjade juures