Tuli ka üks uudis Snaige kohta. Oskate ehk öelda, mida see täpsemalt tähendab?
https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=364065&messageId=434658
miks limiite ei liigutata ?
iga tunni tagant on keegi 1000-7000 aktsiat müüki paisanud, võib-olla sellepärast
ei tahagi enam keegi osta ?
Krt, võtsin hommikul 1.17 pealt positsiooni. :(
Aga panen tähele, et selle aktsiaga tehakse väga väikeste kogustega tehinguid. 50k-100k pakke ei leidu üldse.
Aga panen tähele, et selle aktsiaga tehakse väga väikeste kogustega tehinguid. 50k-100k pakke ei leidu üldse.
väljumise uks läeb kitsaks
henri, hoia silmad lahti, kui see külmik tagurpidi veerema hakkab, siis läheb kiiresti
krt, nüüd on 50k-sed pakid ka juba kohal.
Matu, mis sa prognoosid, kas lähipäevil hakkab Snaige langema?
Matu, mis sa prognoosid, kas lähipäevil hakkab Snaige langema?
ma ise enam sees ei tahaks olla
Henri, sa ikka väljusid eks ?
Kahjuks mitte... Olin vahepeal arvuti tagant ära.
Halb treid oli see küll täna, õnneks sisenesin üsna väikese summaga, aga viga oli sellegipoolest.
Halb treid oli see küll täna, õnneks sisenesin üsna väikese summaga, aga viga oli sellegipoolest.
no mina nüüd ka su saatusekaaslane, henri
Ise võtsin positsiooni sisse TEO-s ja väikese koguse Järvevana. Ei viitsi enam päevakauplemisega tegeleda, närvid maksavad ka midagi.
henri - 1 pealt juurde võtta ei taha et keskmist hinda alla tuua?
WN, kas sa prognoosid sellele rallit lähiajal?
ei hakka siin midagi prognoosima, lihtsalt ise võtsin 1-ga ja eks seda ikka lootuses kallimalt maha müüa
:) nojah, samas keskmise hinna alla toomine tähendab suurema summaga riskimist.
Eks ta kaheotsaga asi ole. Olin loll eile :)
Eks ta kaheotsaga asi ole. Olin loll eile :)
see pahnaktsiate volatiilsus tururalli lõpufaasis on räige, ei imestaks kui homme saab 0,8-ga jälle juurde osta :)
ei tea kui muidugi kui suur su pakk on, aga ehk alla müüa veidi ja tagasi võtta ?
ta eespool ütles et väike kogus. Seega, henri, otsusta ära - kas müü kahjumiga maha ja unusta ära kuni järgmise korrani või võta alt 15% odavamalt juurde