Silvano Fashion Group (SFG1T)

*mis on eelmise 20 kauplemispäeva keskmiseks läbikaubeldud koguseks
Viimase20 kauplemispäeva keskmine kaubelud kogus oli 7752 aktsiat / keskmiselt15 tehingut päevas.
Reedene päev tõstis keskmist tugevalt.
crom
aktsiate tagasiostmine on alternatiiv dividendide maksmisele.
Mis sealjuures on mõneti soodsam, kui dividend.
Rahumaa: Silvano aktsiad hetkel eriti soodsad -- ÄP
Silvano Fashion Groupi (SFG) ühe suuraktsionäri, Indrek Rahumaa sõnul on Silvano Fashion Groupi aktsiate tagasiostu põhjuseks aktsia erakordselt soodne hind turul – veel 2007. aasta suvel müüdi Poola avaliku pakkumise käigus aktsiaid hinnaga 5,25 eurot.

http://jah.ee/article.php?id=4051506&language=ee&page=1

tundub, et mingi suurem jama on, et aktsiat nii vaja pushida. kui on odav, siis osta... ma pole märganud ühtegi vastavasisulist börsiteadet!
Rahumaa: "Teadlikku ja läbimõeldud tegevust ettevõtte väärtuse kasvatamiseks aktsionäride jaoks ei tohiks sassi ajada "kunstliku ülesupitamisega"."

SideKick, tegelikult ju ostabki...
esiteks tahaks ma oma pisikese punnsilmaga näha, kuidas silvano tegelikult oma aktsiaid tagasi ostab. (trigon pidi kah 1,8 euriga ära ostetama)
ja teiseks kui rahumaa arvab, et firma on odav, siis suurendagu oma osalust.
Altal on ilmselt kohustused hetkel oluliselt suuremad kui varade väärtus ,aga see on ilmselt rohkem laenuandjate/kaasinvestorite mure.
Vaatasin, et Alta Real Estate Partners peab järgmine kuu 15 miljonit eurot võlakirjade lunastamiseks leidma.
Fi.ee alt tuleb välja, et Alta Capital on Silvano aktsiate tagatisel laenu võtnud.Nii, et raha peaks neil siiski veidi olema.
ilmselt on Alta laenude tagatiseks Silvano aktsiad. seega ei saa need kukkuda olulisi tagajärgi omamata.
Tagatiseks on 35% Silvano aktsiatest.
Kuidas me selle siis nüüd kõik kokku võtame? Paras petekas börsile jälle? Keegi ei osta midagi tagasi kuna raha siiski ei ole?
Ma arvan, et asja taga on siiski tõepoolest mingit Alta Capitali kohustused, mis on Silvano aktsiatega kaetud, seega on tarvis aktsia hinda seetõttu üles upitada. Arvatavasti oli oluline midagi saavutada juba enne Q3 lõppu, kuid ma siiski olen seda meelt, et programm käiku lastakse ning omi aktsiaid siiski tagasi ostetakse. Pealkirja all, et aktsia on liiga odav ja reaalselt seetõttu, et kohustuste tagatise väärtust on tarvis tõsta.

Üldkoosolek, milles mandaadi andmine otsustatakse (vormistamise küsimus), peaks toimuma järgmine esmaspäev. Kas kellelgi on aimu, millal ostmine reaalselt peale võiks/peaks hakkama)? Heakskiidule järgneval börsipäeval?

On ju ka Silvano aktsiad noteeritud nii Tallinnas kui Varssavis, sellest pole juttu olnud, kas aktsiaid hakataks ostma siin või seal või mõlemal?
Ma ei tea kas see Alta on sama kes Kalevit noolis (raha peaks ju neil siis olema), kuid panustasin eile siiski- mõõdapääsmatule-margcall-tagasiostuprogrammile.
Lootuses, et mehed ei järgi TPD, TAL tegumoodi.
Kui nad aktsiaid tagasi ostma hakkavadki siis on veits imelik, et nad võivad seda teha 1 aasta jooksul. See viitab sellele, et nad püüavad aktsiale pigem mingisuguse neile vastuvõetava hinnataseme leida kust ei lasta enam läbi vajuda aga mitte ei püüa hinda üles osta.
Pigem on see aasta normaalne. Kui oleks lühem, siis efekti suurt poleks. Niiöelda suts ja valmis. Asi läbi ja aktsia jälle turgude meelevallas.
Täna siis aktsionäride koosolek ja aktsiate tagasiostu programmi hääletus (või siis pigem selle kinnitamine).
Aga ka võimalus, et ikkagi ei võeta vastu ;)
Kui Rahumaa tahab aktsiaid tagasi osta, siis Silvano seda ka teeb.
Kui Rahumaa tahab aktsiaid tagasi osta, siis Silvano seda ka teeb.