Silvano Fashion Group (SFG1T)

Kurss on ca 3.83. Seega, kui hetkehind on 20.4 zlotti, siis eurodes saad nii: 20.4:3.85=€5.326
poolas hetkel Ost/Müük 20.20/20.90 jagada et eure saada 3.75- ga
4,06 eeki on 1 zlott ( Eesti Panga keskkurss )
to:aviaator

teil on õigus
TO:aviaator

Sinu pakutud vahemik on õige. Kuigi arvestust pean turuväärtuse järgi, mitte aktsiate koguse järgi.
Täna ikka hull ralli küll!
Anette kui pikalt plaanid hoida ja kas sa arvestad ka näiteks Hansa nägemusega SFG - st?
Mida profid arvavad,kas antud tasemelt (~5,4 EUR) siseneda oleks mõistlik,või tuleb ikka korrektsioon uuesti ja saaks 4,8-4,9 EUR pealt kätte? 2 päeva on ikka täiega rallinud.Kuigi ka antud tasemelt P/E on üsna atraktiivne.
hetlel poolas Ost/Müük 20.90/21.00
väljusin 5,25 peal, a tekib vaikselt soov uuesti omada :)
ise oman ka ei müünud hommikul
Hansapanga soovitus on “Hold”, ja hinnasiht €5.3 on "under review".

Hetkel hoian positsiooni, sarnase kiire tõusu puhul aga kaalun osaliselt kasumit realiseerida.
Samas jälgin USA ja Euroopa indeksid, kuna august on olnud vägagi närviline aktsiaturgudel.
Siinkohal ütleks seda, et SFG on üks atraktiivsemaid ettevõtteid Tallinna Börsil. Ma ei ole mingi proff aga niipalju ütlen, et ajalooliselt oleksin ma aktsiatega kordades rohkem teeninud kui tõmblemisega teenisin. Et muudkui närviliselt sisenen ja taas väljun kui juba mõnikümend eurosenti hind tõusnud on.
Anette Hansa soovitus oli ikka accumulate ja target 5,3 mis on juba täis
Tänan teie kommentaaride eest.Hetkel siiski passin veel...
Järgin samuti OSTA-HOIA strateegiat, aga liialt sellele siiski keskenduda ei tasuks.
Selgelt tõusva turu korral on see vägagi edukas strateegia, kuid viimastel nädalate põhjal olen pigem äraootaval seisukohal ja antud strateegiat hetkel väga ei promoks.

P.S. Ei ole proff ega spetsialist
To: aviaator

Justnimelt OLI "accumulate", hetkel on "HOLD". (Lupatin, 29/08)
Kukub turg, kukub ka SFGAT. Arvestades maailma börsidel toimuvat, tuleb ilmselt veel mitu põrget üles-alla.
Vabandan ikka Lupandin Hansapangast.
Poolas ka korralik volüüm ~200000 aktsiat vs ~34000 Tallinn