Silvano Fashion Group (SFG1T)

Saage üle nüüd ükskord oma terroririiki investeerimisest. Eelpool juba oli kirjas et sellega läheb pigem venemaalt raha välja, mitte sisse
Omal rahal on see hea omadus, et selle haisu ei tunne.
Kuidas kommenteerid White Nigga?

Samasugune moraalijünger tundub olevat ka kasutaja PeaLiK, kes siin alles hiljuti viitas "sponsorite" nimekirjale ja kui palju Silvano Venemaal tulumaksu maksnud on, aga olles ise samuti pärast agressiooni algust ettevõtte aktsiaid ostnud ja seda siin foorumis ka tunnistanud.
Esimoraalitseja on aga endiselt ka peale abikaasa idavedusid ametis.
Kas keegi teab, mis Anettest saanud on? Ta pole enam aastaid Silvanot kommenteerinud. On ta veel üldse elus?
"Huviline"
Samasugune moraalijünger tundub olevat ka kasutaja PeaLiK, kes siin alles hiljuti viitas "sponsorite" nimekirjale ja kui palju Silvano Venemaal tulumaksu maksnud on, aga olles ise samuti pärast agressiooni algust ettevõtte aktsiaid ostnud ja seda siin foorumis ka tunnistanud.

Русский корабль, иди на хуй!
Tiblaraisad on nüüd otsese valetamise peale üle läinud...
Laimu eest kohtukeissi tahad kaela saada?
Mis valetamine ja laim? Ma lähtusin postituste ajatemplitest, mis siit tagantjärgi näha on. Vaatame faktidele otsa:

1) 2014 veebruar-märts: Venemaa okupeerib ja annekteerib sõjalist jõudu kasutades Ukrainalt Krimmi.

2) 23. detsembril 2014 kell 11:58 annab PeaLiK siin foorumi Silvano alateemas teada, et on spekulatiivsetel eesmärkidel ostnud tol päeval aktsiaid.

3) 25.novembril 2023 kell 11:54 peab PeaLiK vajalikuks kirjutada siin samas teemas postituse, kus viitab ettevõtte aktsionäridele kui vene sponsoritele (eeldus on ka see, et PeaLiKul endal ilmselt enam tol hetkel Silvanos positsiooni polnud).

Või kas ma olen millestki siin valesti aru saanud praegu?
Ära nüüd, Pealik, üle ka pinguta. Vaata seletavast sõnaraamatust, mida laim tähendab. Isegi Robert Sarv ei läheks kohtusse jutuga, et süüdistatava väitel olevat minu klient ostnud teatuid börsiaktsiaid.
Huviline, ma eeldasin, et süüdistad, nagu oleksin peale 2022 agressiooni Venemaa maksuresidentide aktsiaid näppinud (mida ma kindlalt tean, et pole teinud). Kui pidasid silmas seda episoodi, kus 2014-2015 SFG aktsionäre koorimas käisin, siis ok, võtan sõnad tagasi (tagantjärgi tarkusega vaadates poleks ka siis pidanud torkima ja nüüd enam seda kindlasti ei teeks). Minu kriitika vene ärist kasu teenijate suunal on samuti ju suunatud ikkagi neile, kes on jätkanud seda peale 2022.a. täiemahulist agressiooni.
"vaits"
Ära nüüd, Pealik, üle ka pinguta. Vaata seletavast sõnaraamatust, mida laim tähendab. Isegi Robert Sarv ei läheks kohtusse jutuga, et süüdistatava väitel olevat minu klient ostnud teatuid börsiaktsiaid.

Tänases julgeolekupoliitilises olukorras võib süüdistus Venemaalt vererahade teenimises oi-oi kui suurt mainekahju tekitada, tuua kaasa usalduse kaotuse jms. tagajärgi. Küsi Arvo Hallikult kui ei usu. Siin foorumis on inimesi, keda ma ka isiklikus elus tunnen ja kes teavad kes ma olen ning kes oleks ilmselt üsna pettunud, kui ma sellise inimkõntsa hulka kuuluks.
"PeaLiK"
Huviline, ma eeldasin, et süüdistad, nagu oleksin peale 2022 agressiooni Venemaa maksuresidentide aktsiaid näppinud (mida ma kindlalt tean, et pole teinud). Kui pidasid silmas seda episoodi, kus 2014-2015 SFG aktsionäre koorimas käisin, siis ok, võtan sõnad tagasi (tagantjärgi tarkusega vaadates poleks ka siis pidanud torkima ja nüüd enam seda kindlasti ei teeks). Minu kriitika vene ärist kasu teenijate suunal on samuti ju suunatud ikkagi neile, kes on jätkanud seda peale 2022.a. täiemahulist agressiooni.

Et kui teistel inimestel on SFG-s osalus, siis nemad on "ukrainlaste tapmise sponsorid", aga kui sina positsiooni võtsid, siis oli tegemist "SFG aktsionäride koorimisega"? Hästi paned. Palju muidu kasumit said toona?

Sinu argument on, et praegu ettevõtted, kes tulumaksu maksavad vene riigieelarvesse, rahastavad sõda. Aga samamoodi maksti tulumaksu ju ka aastatel 2014-2021 - seda raha kasutas Venemaa ka ju nt separatistide toetamiseks (kellele nt anti BUK süsteem, millega 300 inimesega reisilennuk tuimalt alla lasti), Krimmi sõjalise infra arendamiseks jne. Lihtsalt praegu jah on mastaap teine.

Mul ei olegi otseselt probleemi sellega, et kellegil kunagi positsioon oli SFG-s, vaid selles, et sa nüüd ise tuled teistele seda nina alla hõõruma olukorras, kus sa ise omasid pärast 2014 algust neid aktsiad.

Ja kui jutt kohtu ja laimamise peale läks, siis hoopis sinu eilne vastus oli räigelt solvav ja hea maitse piire selgelt ületav.
Huviline, täielikku paska pole mõtet ka genereerida. Valgevene ei osalenud kuidagi 2014 a. sündmustes Ukrainas ja Valgevenega äri ajamine tol ajal oli täiesti normaalne. Seega vaata parem valitsuspartei poole, kelle liikmed veel vahetult enne Ukraine täiemahulise sõja algust Moskva vahet saalisid ja siiani äri ajavad.
"Huviline"
Sinu argument on, et praegu ettevõtted, kes tulumaksu maksavad vene riigieelarvesse, rahastavad sõda. Aga samamoodi maksti tulumaksu ju ka aastatel 2014-2021 - seda raha kasutas Venemaa ka ju nt separatistide toetamiseks (kellele nt anti BUK süsteem, millega 300 inimesega reisilennuk tuimalt alla lasti), Krimmi sõjalise infra arendamiseks jne. Lihtsalt praegu jah on mastaap teine.

Jah, ka 2014 (või tegelikult juba peale 2008) oli sellise positsiooni võtmine viga. Selle aja olukorda ei saa siiski üks-ühele samastada 2022 järgsega, kus asjad muutusid vägagi must-valgeks. Olen sellest järeldused teinud ja leian, et see ei ole sellise mastaabiga eksimus, mis mul nüüd igaveseks võtaks õiguse hetkel aset leidva venemaa-äri suhtes hoiakuid väljendamast.
"pahurik"
Huviline, täielikku paska pole mõtet ka genereerida. Valgevene ei osalenud kuidagi 2014 a. sündmustes Ukrainas ja Valgevenega äri ajamine tol ajal oli täiesti normaalne. Seega vaata parem valitsuspartei poole, kelle liikmed veel vahetult enne Ukraine täiemahulise sõja algust Moskva vahet saalisid ja siiani äri ajavad.

Ei saa praegu aru kuidas sa Valgevene siit kusagilt välja lugesid. Jutt käis tulumaksust, mis Venemaa saab, nagu Pealik oma novembri postituses viitas. Ma lihtsalt tõmbasin paralleeli, et ettevõtted (lääne ettevõtted laiemalt, mitte ainult SFG-ga seotud tütarettevõtted) maksid tulumaksu Venemaal ka perioodil 2014-2021. Või sul on kusagilt täpsem info, et ainult Valgevenes maksti makse?

Minul SFG-d ei ole ja pole ka kunagi olnud. Aga sellest ei saa ma jätkuvalt aru, et kui ma neid ostaksin, siis keegi väidab, et see toetaks Vene sõjamasinat. Minu ost ei mõjutaks Venemaale ega Valgevenele laekuvat tulu- või muud maksu kopika eestki.
"Huviline"
"pahurik"

Ei saa praegu aru kuidas sa Valgevene siit kusagilt välja lugesid. Jutt käis tulumaksust, mis Venemaa saab, nagu Pealik oma novembri postituses viitas. Ma lihtsalt tõmbasin paralleeli, et ettevõtted (lääne ettevõtted laiemalt, mitte ainult SFG-ga seotud tütarettevõtted) maksid tulumaksu Venemaal ka perioodil 2014-2021. Või sul on kusagilt täpsem info, et ainult Valgevenes maksti makse?

Ega jah, Ossinovski ja Kallas võivad Veremaaga äri ajada süja ajal, kui keegi omas Valgevenes tegutseva firma väikeaktsionär on ta kurjategia.
PS pole kunagi omanud Silvanot, aga no täielikku jama pole mõtet ka ajada, samal ajal valitsuspartei juhtfiguurid ajavad otse Veremaaga äri.
Iga laekunud tulumaksurubla kohta läheb palju rohkem rublasid välja, nagu taaskord juba enne kirjutati
Nii taaskord vene naiste miljonid kogunenud eesti pangakontodele. Ja endiselt 3300+ ebapatriootlikku aktsionäri
"Mrt"
Nii taaskord vene naiste miljonid kogunenud eesti pangakontodele. Ja endiselt 3300+ ebapatriootlikku aktsionäri

Ootaks korralikku dividendi, et saaks saadud raha patriootlikutesse ettevõtmistesse paigutada. Vene naiste miljonitega näiteks sõjatööstuse ettevõtteid osta, kelle toodanguga orke Ukrainas hekseldatakse, peaks ju üsna patriootlik tegu olema.
Jätkuvalt on põnev lugeda nende tegelaste arvamusi, kes on asetanud oma kaardid panusele, et Venemaa majandusel läheb hästi ning Moskva eliidi naissugu saab ka edaspidi lubada endale lääne standardi aluspesu.