Silvano Fashion Group (SFG1T)

Mul pigem tekkis küsimus , kas selline tegevus on üldse legaalne...Kui palju hr R ostis nt Silvanot kokku, just enne ÄP ilmumise ajaks...ja käib vilgas tehingute tegemine...
Mul tekkis tunne, et keegi avastas, et jäi rongist maha ja üritab veel meeleheitlikult peale saada, kasutades ära ajakirjaniku naiivsust. Pole hilja veel peale hüpata.
Milavitsa jätkab uute kaupluste avamist.
Jõudu poisid:
https://www.aripaev.ee/uudised/2023/01/30/ule-saja-eesti-ettevotja-loksus-valgevene-keelab-ari-muua
Eestis tuntud firmadest, kes Valgevenes ikka äri ajavad, on nimekirjas näiteks Tallinna börsil noteeritud Silvano Fashion Group.

Millal kasumi riigistavad?
Tahaks näha, kuidas Luka takistab mul homme börsilt aktsiad osta või müüa. Ega tegu funderbeamiga pole. Kui mitu korda saab samast teemast artiklit trükkida :)
Mis muutub sellel, kes müüa ei plaaninud-mitte midagi.
Miks ei kommenteerita- küsija küsimused sama lollid nagu ühel ralli ajakirjanikul Tänakule.
Kõik on väga kahe otsaga teema, paneme Venemaale sanktsioonid ja siis euroopa krigistab samas hambaid, et nafta ikka low level riikideni jõuab, muidu kõik rabavad ühest anumast juua ja nõudlus ajaks hinna lakke.
Minu arvates see valgevene on nagu kodu vägivalla ohver, talub seda jama , ise sellest muhvigi ei võida, aga näed ära jalutada ka ei saa. Siin olukorras võitjad puuduvad.
Sooviks natuke suuremat müügiaktiivsust näha, tahaks oma positsioone suurendada enne tulemusi!
Suuga ostab Silvanot, käega ei tee sedagi.

Ma nii väikseid dip-e ei osta!
Mõtlesin, et keeraks midagi sellist kokku selle plõksimise peale, aga ei viitsinud.
See kirjutas end ise.

"heix85"
Tahaks näha, kuidas Luka takistab mul homme börsilt aktsiad osta või müüa. Ega tegu funderbeamiga pole. Kui mitu korda saab samast teemast artiklit trükkida :)

Aga palun. IB-s toimetades tuli näiteks selline teade:

Trading Restricted

Sanctions: Due to sanctions requirements, this product is in closing-only status. You may close existing positions but not open new ones.
isegi kui börsil saab kenasti veel tehinguid teha, siis riskid jätkuvalt suurenemas, et ühel kenal päeval öeldakse, et anna nüüd oma tootmisüksuse võtmed üle, aitab küll töörahva ekspluateerimisest!
Mustasid pilte võib igasuguseid janek ette kujutada, sama moodi kui Venemaa ütleb, et kaua see III maailma sõda käib, kus kõik tarnivad Ukrainale relvi ja me teeme nägu, et tegemist on ukraina + venemaa vahelise sõjaga.
Mina vaatan asja neutraalselt, mis toimub, ei pea depatti kui halb sõda on, aga hüsteeriat annab nii siin teemas külvata, kui ükskõik millises teises firmas, mis seotud reaalselt meie pinnal tegeleva ettevõttega, et kaugele raketi tuli ulatub ja mis siis, kui Venemaa valitseja tahaks ikka enne surma päris pauku ka teha.
"...ning määruse järgi on ka nende aktsiad blokeeritud..." (Äripäev)

Huvitav, mida see nüüd tähendab ja mis edasi olema hakkab...
https://www.aripaev.ee/borsiuudised/2023/03/01/silvano-kasvatas-aastaga-nii-muugitulu-kui-kasumit

Äkki SF on rinnahoidjate tootmisliini asendanud lahingvestide tootmisega?
Venemaa ju leski täis, kellel uut pesu vaja, et uuele ringile minna.
Vene Rahandusministeerium ja Välisministeerium soovitavad presidendil peatada topeltmaksustamise vältimise lepingud "ebasõbralikke riikidega.

https://www.interfax.ru/russia/891116
Dividend tulemas, kuidagi sebimiseks läks?
Kas keegi teab jälle midagi? Uudiseid pole nagu olnud