Kas tasub osta või mitte
Sialiau Bankase puhul on 1 huvitav nüanss, üle 5% osalust omavate aktsionäride käes on vaid 25% ettevõttest, vaata lähemalt siin
Bankas Snoras on teatavasti Vene pangandusgrupi kontrolli all - Conversgroup Holding Company 49,89%, Ukio Bankases tegutseb jälle härra Vladimir Romanoff ...
Seega kolmest börsil kaubeldavast Leedu pangast on Sialiul justkui ainsana perspektiiv olla ülesostetud mõne välismaise panga poolt, kes sooviks oma haaret Balti turul laiendada.
Täna oli selline tehing
13:30:30 SAB1L LTL 1.70 14600 NSTL
1.7 LTL nagu koosoleku otsuses kirjas.
Oskab keegi kommenteerida? Hanno?
ei ole seotud aktsiakapitali suurendamisega see tehing
aktsiakapitali suurendamise protsess ei ole endiselt alanud
palun ütle mis tehing see siis oli miks keegi peaks nii odavalt oma aktsiaid müüma
Ma olen selliseid tehinguid ennegi näinud aga aru neist ei ole saanud.
sry
Kui SAB-l aktsiakapitali suurendamine võtab sama kaua aega kui eelmine lisaaktsiate jagamine (kevadel otsus - sügisel kätte), siis ehk tulevaks kevadeks on asi liikuma hakanud. :)
3 vooru,
1. voorus saavad iga 23. septembril omatud 13 SAB1L kohta märkida 1 aktsia 1.70 LTL peal aktsionärid - kui kõik seda õigust ka kasutavad siis ongi emissioon täis märgitud
2. voorus saavad 23.septembril aktsionärid olnud pretendeerida kogu 1. voorust ülejäänud kogusele, jaotus proportsionaalselt märgitud summale.
3. voorus saavad aktsiaid vabalt märkida kõik soovijad - eeldusel, siis et 2 esimese vooru käigus pole täis märgitud emissiooni
Panga enda kodukal on järgmine info:
The list of ten biggest shareholders of Šiaulių Bankas AB
31.08.2005
EBRD 16.06%
Trade House "Aiva" UAB 6.95%
East Capital Asset Management AB (Sweden) 6.86%
Mr. Gintaras Kateiva 6.42%
Alita AB 4.15%
Mr. Darius Vyšniauskas 3.16%
Šiaulių titanas UAB 3.07%
Šiaulių komercija AB 2.88%
"Eglė" sanatorium AB 2.83%
Šiaulių plentas UAB 2.76%
Kas sul pole mitte pisike matemaatiline viga sees? 74,72mio aktsiale 10 mio lisaks on 7,472:1 ehk ca 13,4%.
Või saan ma millestki valesti aru?
Teab keegi, kas on mõni potensiaalne kosilane Siauliu panga poole piilunu?
Kas aktsiakapitali suurendamise protsessi algust teab keegi?
Küsin, sest ümberringi on palju põnevaid aktsiaid ja nigel on hoida aktsiat, mis täna 3 kuu taguses seisus tagasi.
Äkki valgustad teisi foorumlasi ja kirjutad millised on need "palju põnevaid aktsiaid"?