Saunum Group AS (SAUNA)

50 samasugust labast sisutut ärapanevat postitust tagasi sai sinu point juba kõigile selgeks, äkki aitab juba?
See ei anna foorumile ega selle lugejatele midagi juurde, hoiaks kriitika konstruktiivsena ja postitaks siis kui midagi reaalset ettevõttega seotut öelda on.
Kui on soov lihtsalt järjepidevalt kellegi kallal vinguda, siis FBs on kindlasti omajagu gruppe kus seda teha saab ja endale ka kaasmõtlejaid leiduda võib.

21 Likes

Kaitsed kedagi? Oma töökohta Saunumis?

Käsi püsti, kes on rahul prognooskelmuste kultuuri toomisega börsile?

2 Likes

Ei ole kusagilt otsast seotud Saunumi, selle töötajate ega omanikega. Isegi Saunumi kerist pole kodus. Lihtsalt paha ja piinlik on lugeda seda jama mida sa järjepidevalt genereerid.

30 Likes

Niisiis 1 plusshääl Saunumi börsiletuleku ja -oleku õigustamiseks. Minult miinushääl.

Aga hangi endale ka seos Saunumi töötajate ja kerisega, võib maailmapilt muutuda selles küsimuses.

Tuttav soomlane küsis, et kas Eestis on mingeid kerisetootjaid. Mainisin siis, et Huum ja Saunum teevad. Läksin siis huvi pärast vaatama, et mida ta võis sealt Saunumi kodukalt näha. Noh, tore, toodete info on seal olemas…ok, läheme siis vaatama e-poe kodukale, et palju need ka maksavad ja ma ei tea kas ma olen loll või pime, aga ühtegi hinda ma sealt ei leidnud. Kui tahad kerise, soolapallide või kerisekivide hinda teada, siis pead seda eraldi läbi e-maili küsima hakkama. No edu teile, kui te nii salapäraselt müüki soovite teha.

14 Likes

Need kuskilt Nepaalist hangitud soolapallid on nii suure juurdehindlusega, et isegi Saunumil on häbi hindu näidata.

Lõin google otsingusse Saunum sisse ja kõik hinnad nii kodulehel, kui ka internetis olemas. Eeldan, et varasemad postitajad on vanemast generatsioonist ja ei orienteeru kodulehtedel ja internetis, siis lisan siia lingid, kus võimalik vaadata.
https://saunum.com/epood/
https://puumarket.ee/kaubamark/saunum/saunakerised/

5 Likes

Jah, meie st. kõige maksejõulisem generatsioon soovib hindu näha paberil, muidu ei osta üldse.

1 Like

Korralik hinnatõus lisaks toimunud aga ikka kasumit ei paista? Põhimõtteliselt tehti firma esimeste klientide odavmüükide jaoks aktsionäride arvel?

Google arvab, et vanem generatsioon on maksujõulisem ja saadab targu inimesed Saunumi USA us.saunum.com/shop/ lehele, kus tõesti hindu pole

1 Like

Ei tea, saunumi epoes minul mingit hinda näha ei õnnestu, äkki asi selles, et pole Eesti ip aadress. Puumarketi lehel muidugi näen. Hinnad tunduvad suht mõnusad olevat muidugi. Saunumi kerise ohutuspiire puujupi eest saaks osta peaaegu kaks Harvia kerist.

2 Likes

Ikkagi idufirma või nii ja neli korda raha lunimas käinud alternatiivbörsilt.

Kliki selle toote pildi peal!

Eesti poiss Ari Matti käib järjest maailma popimates podcastides miljonitele inimestele jutustamas, arutasid juba suvel Joe Roganiga kas laval on õige käia palja kellaga või pükstega ja seda milline saun on tal Tallinna korteris ning milline maakodus. Kas seda meest ei saaks Eesti saunaveduri ette rakendada? Võimalik et see juba turundajatel läbi käidud rada aga mulle tundub küll hetkel kasutamata jäänud võimalusena kliendibaasi laiendamiseks.

5 Likes

Lubati positiivseid arenguid, kuid läks nii nagu alati - kehvasti.

2 Likes

Õhtuleht kirjutas mingi aeg.

Rogan mainis kusagil podcastis isegi.