Superma oli SAF-i IPO korraldaja!
Tuleb mainida et Suprema müüs ka BRF aktsiad investoritele, ja see tehing läks ilmselt investoritele paremini.
s.o. BRF Baltika-aktsiad
SAFi aktsia maksab 11.25, seega nüüd ollakse juba allpool IPO hinda. Päris karm, eriti arvestada kui suur huvi Balti turu vastu kõikjal.
Kas kellegil on informatsiooni selle ettevõtte viimaste tegemiste kohta? Ise nagu ei leia küll kusagilt midagi.
Midagi olulist siis ehk tulemas ....
Daily newspaper “Neatkarīgā Rīta Avīze” has published price sensitive information about “SAF Tehnika” operations, on April 3, 2007. Company has filled in documents and asked to suspend trading until disclosure of information.
Daily newspaper “Neatkarīgā Rīta Avīze” has published price sensitive information about “SAF Tehnika” operations, on April 3, 2007. Company has filled in documents and asked to suspend trading until disclosure of information.
Uudis tuli siis selline:
http://www.baltic.omxgroup.com/market/?pg=details&instrument=LV0000101129&list=2&tab=news&news_id=213448
Iseenesest võrdlemisi drastiline meede, kui töötajate palku kärbitakse. Harilikult ei tehta seda lihtsalt 'to be on the safe side' või kasumieesmärgi täitmiseks. Huvitav oleks ka teada, kuidas see läbi viiakse ilma töölepingutega vastuollu minemata.
Lati devalveerimine peaks SAF-le tervendavalt mõjuma.
http://www.baltic.omxgroup.com/market/?pg=details&instrument=LV0000101129&list=2&tab=news&news_id=213448
Iseenesest võrdlemisi drastiline meede, kui töötajate palku kärbitakse. Harilikult ei tehta seda lihtsalt 'to be on the safe side' või kasumieesmärgi täitmiseks. Huvitav oleks ka teada, kuidas see läbi viiakse ilma töölepingutega vastuollu minemata.
Lati devalveerimine peaks SAF-le tervendavalt mõjuma.
Tänaseks siis -90% tipust ja vist ca. -80% IPO-ga võrreldes.
Ehk siis tehnoloogia-aktsia, mille P/S on 0,38.
Suure ringi küsimus - kas need, kes täna aktsiat järjest odavamaks müüvad, teavad midagi mida mina ei tea?
Ehk siis tehnoloogia-aktsia, mille P/S on 0,38.
Suure ringi küsimus - kas need, kes täna aktsiat järjest odavamaks müüvad, teavad midagi mida mina ei tea?
Aga mida sa siis tead?
Väga ei teagi.
Aga P/B 0,6 tundub nagu põhjendamatult madal. Eriti arvestada, et varadest 80% on lühiajalised varad.
Samas jälle nõuded ei pruugi ju laekuda ja varud võivad olla kasutud. Seda ma ei teagi. Ja ma tean, et on keegi, kes teab
Ning cash on neil otsas, mis otsas.
Aga P/B 0,6 tundub nagu põhjendamatult madal. Eriti arvestada, et varadest 80% on lühiajalised varad.
Samas jälle nõuded ei pruugi ju laekuda ja varud võivad olla kasutud. Seda ma ei teagi. Ja ma tean, et on keegi, kes teab
Ning cash on neil otsas, mis otsas.
Kas see hinna langemine äkki viitab pankroti võimalusele!
No kuule kui tüüpidel on raha üle maailma konverentsidel käia, kuidas nad siis pankrotti saavad minna?!
http://www.saftehnika.com/news.jsp?language=en&header_id=1558
http://www.saftehnika.com/news.jsp?language=en&header_id=1558
Helistasime eile SAFi, et uurida natukene hetkeolukorrast ja tulevikuperspektiividest. Tundub, et aasta algul räägitud suur India tehing kujunes peale pikka venimist oodatust oluliselt väiksemaks - nimelt langesid tulud sealt juulisse ja augusti. See põhjendab ka asjaolu, miks esimese fiskaalkvartali tulemused olid paremad kui eelmistel kvartalitel. Hetkel on eesmärk saada tehinguid Ladina-Ameerikas ning Aafrikas. Oleme varem maininud, et soovitame ettevõtte käekäigul silma peal hoida ning soovitame seda siiani. Kuigi hetkel puudub igasugune stabiilsus ning kui aktsiahind iga päev praktiliselt alumisse limiiti müüakse (ilma mingite uudisteta), siis osta kindlasti EI SOOVITA hetkel. Pigem ootaks kuni suudetakse kuskil riigis/regioonis tugevamalt kanda kinnitada ning stabiilsemat tulu teenida.
Aitäh Sten.
0,94 peal siis ostuhuvi jälle märgata
Lätlased said oma pennystocki. Lattides muidugi, aga tõenäoliselt kukub selle aktsia hind alla 1 euro.
no nüüd siis läheb SAF-i rong teistpidi käima
Ma ei julge võtta aga ma arvan, et potensiaali on.
SAF1R ülemist võrdluslimiiti tõsteti, selleks on hetkel 1.18. Kauplemine algab 12:45
millest üldse selline bid/ask turnaround? Uudiseid pole ju olnud...?